💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Cok güzel menun

Mugem.bu hafta cok guzel gidiyosun canim hadi guzel eksiler gelicek gibi :)

Ozlem canim az yemissin sanki ama yinede guzel canim.

Bana dunyayı yedım gıbı gevldı cııdden mıgdem kuçuluyor bende zorlamak istemıyorum yedım çoktım dısarı bugub sporsuz 10.070 adım attım hala mıgdem taş gıbı

Canm bu spora yemegin az olmus.. tabi hazirlayamamissin ayri.. cnku yag yakimi olmasi icin spor yaparken yeterli yagi karbo hidrati almamz lazm.. yani yag yakmak icin sporun guzel bnde hemen hemen hepsni yapiorum hergun :)

Program kullanıyorum dengelı gıbı yaktıgım aldıgıımdan fazla ama dısardasa çok yürüdüm ondan şuan sankı yenı yemıs gıbı şiş karnım zaten kronık kabızım baktım acıkıyorum tarcınlı yarım yaglı süt içerim suyu az içtim 3 lt içmem lazım ama oda bıkkınlık getırdı bugun zor bela içiyorum daha 1,5 ltdeyım 2 anca olur

2 hafta demek istedim
Ayfer sen bana msj yazmistin kilomuz ayni seni goreyim falan diye ben seni izlicem bakabilirsin tamam.
baktım abla 2 fotoraf var maşallah kilonuzdan daha zayıf gösteriyorsunuz ve hoş bir bayansınız bebişiniz varmış allah bağışlasın teşekür ederim ayrıca sizde isterseniz ben özelden atabilirim beraber başaracağız enin de sonun da inşallah ben im yolum baya uuzn umarım başarırım

Ben yazıyim menumu
9:30 3 zeytin
Peynir
Domates
Salatalık
2tbe

12:00 ayran
1/2 paket kepekli kraker

15:00 firinda 2 kofte
2 dilim patates
Yogurt

17:30 ton balıklı salata

Su 2-2.5

30 dk yuruyus
Gayet güzel cnm
Hatta öğlen patates yemeyip daha fazla köfte yiyebilirdin salata yoğurtla

Uzun süreli açlık çektiğin için başın ağrıdı heralde
Bide o kadar spor
Yine iyi dayanmışın cnm

Hepsi çok güzel cnm
Sadece göze açma batıyor
O çok yağlı
Ama sık sık yemiceğini biliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…