- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
mimoza1974 bugun spor sonrasi kosusturma sonrasında ben kendımı attım dışarı hava süperdi artık eve ayrı kendıme ayrı şaşırdım ne pişircem :) yarın hem eve hem kendıme uygun bir menü yapıcam
Kahramanmaras liyim .maraslilarda tarhana meshurdur :)Ben giresunluyum dogma buyume istanbul sen
Çok teşekür ederim abla cım hep cevap yazıyorsunuz☺
Günaydın canım. İki gündür ufaklık huzursuz kucakta gezmekten ağrıdı belim. Sporum da kaldı
Arkadaslar bugun gun sabah kahve icmeye arkadaslarin geldi. Kahve den once bi tartilalim dediler.sonra bana sende cik bakalım dediler
Veeeee bi de ciktim ne gorem 68.1 - 67.8 gosterdi cok se vindicte 67 leri gorunce:)
Benim bugun aksam yemegi yiyesimde gelmez.
Benita bende giresuyum neresndennBen giresunluyum dogma buyume istanbul sen
Gunaydin.. :)Gunaydin millet.
Gelcm bebem zaten ozlerm sziGorusuruz bbirgul. Rahatla arayida uzatma gelll taman.
Kahramanmaras liyim .maraslilarda tarhana meshurdur :)
Bence menün güzel olmuş cnmbugun sehir disindaydim sabah gittim gece 10 gibi dondum.menumu yazayim
sabah 2 dilim tam bugday ekmegi
peynir
domates
ara bir muz
aksam 2kepce corba
6 tane kofte
2 kabak mucver
salata
Tmm cnm nasıl istersenKizlaar ve ozellikle zuhal ablaMefkurem affiniza siginarak bunhaftalik izjn istiyorum. Diyet modunda deilim, spor yapamiorum, her gn is guc yemek yapmayla geciyo ve yavastan da sikildim bu yogun olma surecinden. Aklimda hep saglikli beslenme ve spor olup da yapamaynca (bahaneler bahaneler) daha da kotu hssediyorum kndmi. O yzdn bu hafta kilo bildrmi yapmayablr mym? Moralim bozulcak gbi hasediorm zaten tartilmiorm da hic bu ara. Kndmi azcik toparlaynca saglam menulerle geri doncem ve arayi acmicam:) yazdklarinizi da takipteyim. Opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?