💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

slm kızlar herkese dr dan yeni geldim bravo baya kilo vermişsin dedi tebrik etti beni öyle övgülü konuştu yanında hemşire stajer kız dedi nasıl verdiniz bana da anlatın biraz diye ayaküstü anlattım azıcık dr dedi biraz daha forma girmeni istiyorum ilaç istedim dedi bak forma giriyorsun sana ilaç veripte hormon yklemek istemiyorum şu an önümüzdeki ay adetin 3. günü gel o zaman ki duruma göre başlayabiliriz ilaca dedi şu an yine aynı vitamine devam dedi ama adamın yanından öyle motive olmuş çıktımki anlatamam kızlar uça uça geldimiçimden diyorum sanki hamilelik haberi almış gibi mutlu oldumeve geldim canımı sıktılar ablamla yengem oturmuş üstüne basa basa söylüyorum ABLAM beni çekştiriyorla yok benim adetim sökmüyormuş o yüzden yavaş vermişim kilo verdiğimi kabul ediyorlar çatlıyorlarda ama kendileri o diyeti yapsa ayda 8 kilo verirmiş ama Allahın adıyla söylüyorum suratlarında öyle kıskanç ifadeyle konuşuyorlar ki hele ablam dünyayı başıma yıktı resmen yazık dedim çok yazık...bende yeni spora başladım diyo falan yengemde ağız ucuyla konuşuyor onla hıı iyi yapmışın falan onla paylaşacağına kardeşine dürüst olup anlatsa ya bak kardeşi nasıl destek çıkar ona çok canım sıkıldı ne kadar çekeeyen varrr ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM RABBİİMMM...

Ayy sabh sok sok sok
dunden 700 gr fazla geldim ned3n ki acaba yaaa insallah yarina yansimaz.cunku bu artiuim demek .dun aksam 4 tane mimik aci bober tirsusu yediydim yazmayı da uunutmustum o mu su tuttu ki.
Olabilir tatlım
Bugünü hafif tut ve bol su iç
Bidahada turşu yeme

Asyam öncelikle kimsenin senin moralini bozmasına izin verme tatlım
Onlarda böyle yapsa verirlermiş püff
Popoları sıkıyosa yapsınlar o zaman kim tutuyor onları
Lafı herkes söyler önemli olan icraat

Sen hiç ona buna bakma aynı yolunda devam et
Onlarda bişey dediğinde, kendinden emin ol
Keşke sizde yapabilseniz, sizin adınıza çok sevinirim de

abla yengem her zaman herkesi kıskanır onun yapısı bu ona şaşırmadım ama benim parçam olan ablam ya ablam babamın kemiği sızlıyordur şimdi...ablamda başlamış diyete hırslanmış ama oturdu yarım ekmekle 1 tabak çorba içti ama beni eleştiriyorlar eleştiride değil aslında ukalalık yaptılar...yazıklar olsun ablama...bende sakin sakin lafımı söyledim hep abla ama yapsınlar böyle ben daha da hırslandım şimdi

Gunaydin Zuhal ablacim dun menumu yazamadim kayin validem bana geldi bi kac gun kalicak galiba teli cok elime alamiyorum yuzu dusuyo sinirleniyo o yuzdn gidene kadar ben biraz telefona ara veriyorum elimden geldigin ce girip bakmaya calisirim kilo mu yaziyim abla
Gecen persembe 80,2
Bugun 78,9 ciktim
Kiloma bile sevinemedim bir suru laf soyledi kendine napmissin diye musait oldukca gelmeye calisicam
Günaydınnnn şekerler

Hepimiz için mutlu sağlıklı enerji dolu bi gün olsun inşallah

Aman takma ya hic durma uzerinde maalesef kardesini secemiosun herkes soylebiir

C
Cok tebrik ediyorum seni masallah bravo bak sk disi insanlara Tina kulaklarini bebegini dusun ayrica supeer kilo veriosun

Ahh güzelim şu başkaları için can sıkmayı bırakın yaa
Kendine ne yapmışınki sen
Sağlıklı beslenmek suçmu hatamı
Sanki anaroksi olup 40 kiloyamı düştün
Boşver güzelim sen duyma kimseyi
Yolundan alı koymalarınada izin verme
Hem kilonada az değil çok Sevin cnm
Emeklerinin karşılığını almışın

Aman takma ya hic durma uzerinde maalesef kardesini secemiosun herkes soylebiir
rabbim herşeyin en iyisii bilirr ona havale ediyorum... dr baya keyfimi yerine getirdi adam şaşırdı bile bu kadar zayıflamama daha da gidicek Allahın izniylee

asya_01 ayda 8 kılo verırmıs bak bak kolay dımı zaten yapmazlar ama lafta ısteseler ayda 8 18 bıle verırler takma valla bende takıyodum artık ınan umursmıyorum 5 kılo verdım dıye banada yakın bır akraba ay çok yumusamıssın dedı nasıl anladıysa bakarak bır gece ınan uyumadım banda soyleyen 90 küsür kılo herkez moral bozmaya çalışıyor ıster canından olsun ıster yabancı burda hıc bırınızın kan bagı yok yuz yzue yanışıklıgımız yok ama Allah razı olsun herkez destek zuhal abla başta olmak uzere böyle eleştırılere onan sınır oluyorum destek olamıyolarsa sussunlar benıde çok üzdüler ama artık üzlmem lafımı soylerım bana soylemısler gıbı sınırlendım

Mefkurem sok diyetler yapmiyoruz degilmi
Tatlım bana göre Kilo duraklaması olduğunda vücudu şaşırtmak için bikaç günlük detokslar yapılabilir
Ama uzun süreli şok diyetler metabolizmayı bozar sonrasında ters etki eder
Eğer sporumuzu diyetimizi en doğru şekilde yapıyor ve veremiyosak başka yollar deneyebiliriz
Yoksa hiç macera aramaya gerek yok

Boşver canım herkesin dediğine bakma. Sen emin adımlarla ilerliyorsun. Hadi versinler 8 kg da ondan sonra konuşsunlar. Sıkma canını. Tebrikler

birg7lcum dikkat et bu diyet isi aliskanlik meselesi .badka seylere alisma hemen. Allah allahhh milletin isi gucu yok mu tatlim yaa.neyse sen tam gaz devam Et tatlim.toplam kac kilo gittmisti senin.
Olabilir tatlım
Bugünü hafif tut ve bol su iç
Bidahada turşu yeme
tmm abla ya bu kadar etkileyecegini düşünmemiştim.ben daha metabolizmayi hızlandırır diye düşünmüştüm

tmm abla ya bu kadar etkileyecegini düşünmemiştim.ben daha metabolizmayi hızlandırır diye düşünmüştüm
Acı hızlandırırda cnm
Turşu tuzlu olunca su tutabiliyor
Bünyeden bünyeye değişiyor
Bi test et bakalım yarına giderse demekki seni turşu çok etkiliyor
Tabi bugünü kaçamak yapmadan atlatırsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…