Tesk. Isallah yarinda ayni si olurne guzel canim sabrinin karsiligini almissin tartida
Bizde her iki side tuketiliyor hem çorba hemde cıtır cıtır:))Biz tartahanı çorba olarak tükettiğimiz için merak ettım
Olabilir tatlımAyy sabh sok sok sok
dunden 700 gr fazla geldim ned3n ki acaba yaaa insallah yarina yansimaz.cunku bu artiuim demek .dun aksam 4 tane mimik aci bober tirsusu yediydim yazmayı da uunutmustum o mu su tuttu ki.
Asyam öncelikle kimsenin senin moralini bozmasına izin verme tatlımslm kızlar herkese dr dan yeni geldim bravo baya kilo vermişsin dedi tebrik etti beniöyle övgülü konuştu yanında hemşire stajer kız dedi nasıl verdiniz bana da anlatın biraz diye ayaküstü anlattım azıcık dr dedi biraz daha forma girmeni istiyorum ilaç istedim dedi bak forma giriyorsun sana ilaç veripte hormon yklemek istemiyorum şu an önümüzdeki ay adetin 3. günü gel o zaman ki duruma göre başlayabiliriz ilaca dedi şu an yine aynı vitamine devam dedi ama adamın yanından öyle motive olmuş çıktımki anlatamam kızlar uça uça geldim içimden diyorum sanki hamilelik haberi almış gibi mutlu oldum eve geldim canımı sıktılar ablamla yengem oturmuş üstüne basa basa söylüyorum ABLAM beni çekştiriyorla yok benim adetim sökmüyormuş o yüzden yavaş vermişim kilo verdiğimi kabul ediyorlar çatlıyorlarda ama kendileri o diyeti yapsa ayda 8 kilo verirmiş ama Allahın adıyla söylüyorum suratlarında öyle kıskanç ifadeyle konuşuyorlar ki hele ablam dünyayı başıma yıktı resmen yazık dedim çok yazık...bende yeni spora başladım diyo falan yengemde ağız ucuyla konuşuyor onla hıı iyi yapmışın falan onla paylaşacağına kardeşine dürüst olup anlatsa ya bak kardeşi nasıl destek çıkar ona çok canım sıkıldı ne kadar çekeeyen varrr ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM RABBİİMMM...
abla yengem her zaman herkesi kıskanır onun yapısı bu ona şaşırmadım ama benim parçam olan ablam ya ablam babamın kemiği sızlıyordur şimdi...ablamda başlamış diyete hırslanmış ama oturdu yarım ekmekle 1 tabak çorba içti ama beni eleştiriyorlar eleştiride değil aslında ukalalık yaptılar...yazıklar olsun ablama...bende sakin sakin lafımı söyledim hep abla ama yapsınlar böyle ben daha da hırslandım şimdiAsyam öncelikle kimsenin senin moralini bozmasına izin verme tatlım
Onlarda böyle yapsa verirlermişpüff
Popoları sıkıyosa yapsınlar o zaman kim tutuyor onları
Lafı herkes söyler önemli olan icraat
Sen hiç ona buna bakma aynı yolunda devam et
Onlarda bişey dediğinde, kendinden emin ol
Keşke sizde yapabilseniz, sizin adınıza çok sevinirim de
Günaydınnnn şekerler
Hepimiz için mutlu sağlıklı enerji dolu bi gün olsun inşallah
slm kızlar herkese dr dan yeni geldim bravo baya kilo vermişsin dedi tebrik etti beniöyle övgülü konuştu yanında hemşire stajer kız dedi nasıl verdiniz bana da anlatın biraz diye ayaküstü anlattım azıcık dr dedi biraz daha forma girmeni istiyorum ilaç istedim dedi bak forma giriyorsun sana ilaç veripte hormon yklemek istemiyorum şu an önümüzdeki ay adetin 3. günü gel o zaman ki duruma göre başlayabiliriz ilaca dedi şu an yine aynı vitamine devam dedi ama adamın yanından öyle motive olmuş çıktımki anlatamam kızlar uça uça geldim içimden diyorum sanki hamilelik haberi almış gibi mutlu oldum eve geldim canımı sıktılar ablamla yengem oturmuş üstüne basa basa söylüyorum ABLAM beni çekştiriyorla yok benim adetim sökmüyormuş o yüzden yavaş vermişim kilo verdiğimi kabul ediyorlar çatlıyorlarda ama kendileri o diyeti yapsa ayda 8 kilo verirmiş ama Allahın adıyla söylüyorum suratlarında öyle kıskanç ifadeyle konuşuyorlar ki hele ablam dünyayı başıma yıktı resmen yazık dedim çok yazık...bende yeni spora başladım diyo falan yengemde ağız ucuyla konuşuyor onla hıı iyi yapmışın falan onla paylaşacağına kardeşine dürüst olup anlatsa ya bak kardeşi nasıl destek çıkar ona çok canım sıkıldı ne kadar çekeeyen varrr ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM RABBİİMMM...
Cok tebrik ediyorum seni masallah bravo bak sk disi insanlara Tina kulaklarini bebegini dusun ayrica supeer kilo veriosunslm kızlar herkese dr dan yeni geldim bravo baya kilo vermişsin dedi tebrik etti beniöyle övgülü konuştu yanında hemşire stajer kız dedi nasıl verdiniz bana da anlatın biraz diye ayaküstü anlattım azıcık dr dedi biraz daha forma girmeni istiyorum ilaç istedim dedi bak forma giriyorsun sana ilaç veripte hormon yklemek istemiyorum şu an önümüzdeki ay adetin 3. günü gel o zaman ki duruma göre başlayabiliriz ilaca dedi şu an yine aynı vitamine devam dedi ama adamın yanından öyle motive olmuş çıktımki anlatamam kızlar uça uça geldim içimden diyorum sanki hamilelik haberi almış gibi mutlu oldum eve geldim canımı sıktılar ablamla yengem oturmuş üstüne basa basa söylüyorum ABLAM beni çekştiriyorla yok benim adetim sökmüyormuş o yüzden yavaş vermişim kilo verdiğimi kabul ediyorlar çatlıyorlarda ama kendileri o diyeti yapsa ayda 8 kilo verirmiş ama Allahın adıyla söylüyorum suratlarında öyle kıskanç ifadeyle konuşuyorlar ki hele ablam dünyayı başıma yıktı resmen yazık dedim çok yazık...bende yeni spora başladım diyo falan yengemde ağız ucuyla konuşuyor onla hıı iyi yapmışın falan onla paylaşacağına kardeşine dürüst olup anlatsa ya bak kardeşi nasıl destek çıkar ona çok canım sıkıldı ne kadar çekeeyen varrr ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM RABBİİMMM...
Ahh güzelim şu başkaları için can sıkmayı bırakın yaaGunaydin Zuhal ablacim dun menumu yazamadim kayin validem bana geldi bi kac gun kalicak galiba teli cok elime alamiyorum yuzu dusuyo sinirleniyo o yuzdn gidene kadar ben biraz telefona ara veriyorum elimden geldigin ce girip bakmaya calisirim kilo mu yaziyim abla
Gecen persembe 80,2
Bugun 78,9 ciktim
Kiloma bile sevinemedim bir suru laf soyledi kendine napmissin diye musait oldukca gelmeye calisicam
rabbim herşeyin en iyisii bilirr ona havale ediyorum... dr baya keyfimi yerine getirdi adam şaşırdı bile bu kadar zayıflamamaAman takma ya hic durma uzerinde maalesef kardesini secemiosun herkes soylebiir
wrabbim herşeyin en iyisii bilirr ona havale ediyorum... dr baya keyfimi yerine getirdi adam şaşırdı bile bu kadar zayıflamamadaha da gidicek Allahın izniylee
Tatlım bana göre Kilo duraklaması olduğunda vücudu şaşırtmak için bikaç günlük detokslar yapılabilirMefkurem sok diyetler yapmiyoruz degilmi
Boşver canım herkesin dediğine bakma. Sen emin adımlarla ilerliyorsun. Hadi versinler 8 kg da ondan sonra konuşsunlar. Sıkma canını. Tebriklerslm kızlar herkese dr dan yeni geldim bravo baya kilo vermişsin dedi tebrik etti beniöyle övgülü konuştu yanında hemşire stajer kız dedi nasıl verdiniz bana da anlatın biraz diye ayaküstü anlattım azıcık dr dedi biraz daha forma girmeni istiyorum ilaç istedim dedi bak forma giriyorsun sana ilaç veripte hormon yklemek istemiyorum şu an önümüzdeki ay adetin 3. günü gel o zaman ki duruma göre başlayabiliriz ilaca dedi şu an yine aynı vitamine devam dedi ama adamın yanından öyle motive olmuş çıktımki anlatamam kızlar uça uça geldim içimden diyorum sanki hamilelik haberi almış gibi mutlu oldum eve geldim canımı sıktılar ablamla yengem oturmuş üstüne basa basa söylüyorum ABLAM beni çekştiriyorla yok benim adetim sökmüyormuş o yüzden yavaş vermişim kilo verdiğimi kabul ediyorlar çatlıyorlarda ama kendileri o diyeti yapsa ayda 8 kilo verirmiş ama Allahın adıyla söylüyorum suratlarında öyle kıskanç ifadeyle konuşuyorlar ki hele ablam dünyayı başıma yıktı resmen yazık dedim çok yazık...bende yeni spora başladım diyo falan yengemde ağız ucuyla konuşuyor onla hıı iyi yapmışın falan onla paylaşacağına kardeşine dürüst olup anlatsa ya bak kardeşi nasıl destek çıkar ona çok canım sıkıldı ne kadar çekeeyen varrr ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM RABBİİMMM...
birg7lcum dikkat et bu diyet isi aliskanlik meselesi .badka seylere alisma hemen.Kizlaar ve ozellikle zuhal abla
Mefkurem affiniza siginarak bunhaftalik izjn istiyorum. Diyet modunda deilim, spor yapamiorum, her gn is guc yemek yapmayla geciyo ve yavastan da sikildim bu yogun olma surecinden. Aklimda hep saglikli beslenme ve spor olup da yapamaynca (bahaneler bahaneler) daha da kotu hssediyorum kndmi. O yzdn bu hafta kilo bildrmi yapmayablr mym? Moralim bozulcak gbi hasediorm zaten tartilmiorm da hic bu ara. Kndmi azcik toparlaynca saglam menulerle geri doncem ve arayi acmicam:) yazdklarinizi da takipteyim. Opuyorummm
Allah allahhh milletin isi gucu yok mu tatlim yaa.neyse sen tam gaz devam Et tatlim.toplam kac kilo gittmisti senin.="asya_01, post: 43633519, member: 687778"]slm kızlar herkese dr dan yeni geldim bravo baya kilo vermişsin dedi tebrik etti beniöyle övgülü konuştu yanında hemşire stajer kız dedi nasıl verdiniz bana da anlatın biraz diye ayaküstü anlattım azıcık dr dedi biraz daha forma girmeni istiyorum ilaç istedim dedi bak forma giriyorsun sana ilaç veripte hormon yklemek istemiyorum şu an önümüzdeki ay adetin 3. günü gel o zaman ki duruma göre başlayabiliriz ilaca dedi şu an yine aynı vitamine devam dedi ama adamın yanından öyle motive olmuş çıktımki anlatamam kızlar uça uça geldim içimden diyorum sanki hamilelik haberi almış gibi mutlu oldum eve geldim canımı sıktılar ablamla yengem oturmuş üstüne basa basa söylüyorum ABLAM beni çekştiriyorla yok benim adetim sökmüyormuş o yüzden yavaş vermişim kilo verdiğimi kabul ediyorlar çatlıyorlarda ama kendileri o diyeti yapsa ayda 8 kilo verirmiş ama Allahın adıyla söylüyorum suratlarında öyle kıskanç ifadeyle konuşuyorlar ki hele ablam dünyayı başıma yıktı resmen yazık dedim çok yazık...bende yeni spora başladım diyo falan yengemde ağız ucuyla konuşuyor onla hıı iyi yapmışın falan onla paylaşacağına kardeşine dürüst olup anlatsa ya bak kardeşi nasıl destek çıkar ona çok canım sıkıldı ne kadar çekeeyen varrr ALLAHIM SANA HAVALE EDİYORUM RABBİİMMM...
tmm abla ya bu kadar etkileyecegini düşünmemiştim.ben daha metabolizmayi hızlandırır diye düşünmüştümOlabilir tatlım
Bugünü hafif tut ve bol su iç
Bidahada turşu yeme
Gunaydin emelimGunaydin millet.
Acı hızlandırırda cnmtmm abla ya bu kadar etkileyecegini düşünmemiştim.ben daha metabolizmayi hızlandırır diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?