yarın belli olacak toplamda kaç olduğu caım adet haftamdı da bu haftabirg7lcum dikkat et bu diyet isi aliskanlik meselesi .badka seylere alisma hemen.
Allah allahhh milletin isi gucu yok mu tatlim yaa.neyse sen tam gaz devam Et tatlim.toplam kac kilo gittmisti senin.
tmm abla ya bu kadar etkileyecegini düşünmemiştim.ben daha metabolizmayi hızlandırır diye düşünmüştüm
bana da garip geldi gülümSlm.
Melihacigim menun cok yerinde.
Amannn salla gitsin asya yaaa.ama ablan canin bana cok garip geldi.
Him ben ic kesimdenim bayaMerkez canım
börek sarma poaça biraz fazla olmuş gülüm ama çaresine bakmak lazım akşam evin içinde dolan dur elinden geldiğince oturma canımAsya benim ablalarim o kadar seviniyorki anlatamam. Demek ki herkes bir degil.
Menun cok hafif masallah sana alkisliyorum hem de ayakta
Ogle okul cikisi mecbur gittim en uygun olanlari yedim.acikmistimda tarti oncesi olmadi ama
Hafif olmus menun iyi ama aralarda ceviz findik ya da baska turlu meyve flan eklesen daha enerjik olmazmi :)Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
2 yumurtasan omlet 5 zeytin 1kk peynir 1 dilim tb ekmeği biraz dereotu
Öğlen
1 kase çorba 1 kase yoğurt 1 kaşık bulgur pilavı
Akşama
1 kase çorba bol salata
Spor
2 mil
100 yarım mekik
Su 2 lt
Him ben ic kesimdenim baya
Hayir orda yasamiyorum istanbuldayimGiresundamı yaşıyosun ben 32 yılda 2,3 kere gıttım en son gişimde 92 dı galıba :)
Hayir orda yasamiyorum istanbuldayim
Bende gideli baya oldu annem tarafi cogunluk ordadir ama dedemden oturu evlenmeden once giderdk ölüncedd daha gitmedm
aslinda yorum yapmak istiorum ama uzun olcak :) sporun cok iyi ama bedenine fazla yuklenmiosun dimi? Yemegin az geldi spora gore yani enerjiii lazmmBu arada menumu verıyım bugun nedense keyıfsıızm bıtkınım o kadar ruya gordumku yorgun uyandım halada sankı hıc uyumamıs gıbıyım atarlı uyandımmenumu verıyım
12;00 2 kepçe ayran çorbası
14:20 7 tane patates kızartma,2 dılım peynılı yumurtalı ekmek (lor peynır ve fırında pıstı) ,yarım k.k peynır 1 dılım çavdar
Spor
30 dakıka uzay(8 mil)
35 dakika koşu bandı (3 km)
20 dk bisiklet (5.24mil)
200 iç bacak
200 dış bacak
4 farklı alette 30'ar tane
4farklı hareket (danbılla) 30'ar tane
20 mekık
4 farklı bacak hareketı 20'şer tane
10 sguat
18;30 2 köz biber,yarım su bardagı yogurt
Su 2 lt yatana kadar anca 2,5 olur
Spor dışı adım 4,720
Bıtkı çayı ve kahve kesın içerım
Iyi yirtmissin emellİSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 1h.yumurta 3 zeytin 2 tb.ekmegi domates
SAAT 10.00 1avuc yaban mersini
OGLE 14.30 (sohbet vardi)
1 dlm borek ½ sutlu tatli 8 y.sarma ¼ puaca
SAAT 17.30 1 kase musli
AKSAM acikirsam aktivia veya meyve yerim
SU 2 lt
Oğlandan fırsat olmuyo ki kızım ve eşim gelince de geç oluyoHafif olmus menun iyi ama aralarda ceviz findik ya da baska turlu meyve flan eklesen daha enerjik olmazmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?