- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
aslinda yorum yapmak istiorum ama uzun olcak :) sporun cok iyi ama bedenine fazla yuklenmiosun dimi? Yemegin az geldi spora gore yani enerjiii lazmm
Himm problemin varmis. Dogru insan yemek istemiyor bsy oyle olunca. Ya spor kisiye gore degisir tabi ben yemene gore iyi dedim. Yoksa daha fazla da yapilir ama vucut gerekli besini almaynca kas kaybi oluyor yagdan gitmesi zor oluyor o yuzden yemene gore iyi yani bencede sen kendine gore davran. Kolay gelsinSporum iyi dimi ? hocalara az bıle gercı uzay 20 dıyor ben 30 yaptım ama mekık bacak falan daha fazla ama zorlamak ıstemıyorum bende kendımı ve bana gorede yeterlı az yedım ama kabızım ondan galıba canım istemıypr bır kaç gundurde ne yesem sankı dunyayı yemıs gıbıyım su çok içiyorım 3 lt zorluyorum ondanda olabılır acıkırsam sut içerım belkı yazarım içersem
Himm problemin varmis. Dogru insan yemek istemiyor bsy oyle olunca. Ya spor kisiye gore degisir tabi ben yemene gore iyi dedim. Yoksa daha fazla da yapilir ama vucut gerekli besini almaynca kas kaybi oluyor yagdan gitmesi zor oluyor o yuzden yemene gore iyi yani bencede sen kendine gore davran. Kolay gelsin
Ben cok sis hissediyorum kendimi ya :-(
Napcam ben ya karnim agriyor sisim yani baya :-(
Geçmiş olsun nedenkı agrı şiş bılıyormusun sebebını
Bilmiyorum anlamadim :-( kayisili aktivia yedim bakalim :-( aslinda bende reflu vardi bu kadar yesillik yiyimce onu azdi yaa :-(
Kuzum yok abartmiorm ama sikniyorum da zaten okulda da canmi cok sikan seyler oldu. Bn de kndmi spora verdm uzuuuun bi aradan snra steple stres attm brz.birg7lcum dikkat et bu diyet isi aliskanlik meselesi .badka seylere alisma hemen.
Allah allahhh milletin isi gucu yok mu tatlim yaa.neyse sen tam gaz devam Et tatlim.toplam kac kilo gittmisti senin.
tmm abla ya bu kadar etkileyecegini düşünmemiştim.ben daha metabolizmayi hızlandırır diye düşünmüştüm
Yok yok buralardayin abla gizli gizli izliorum siziii:)Tmm cnm nasıl istersen
Kilo bildirimi yapma ama burdanda uzaklaşma bana göre
İnsan bi gevşeyince toparlanması zor oluyor
Örnek :bennn
Ya bugun benımde donuyo ,hala simdi bile donuyo, bende firca yedim esimden offKizlar yarin gorusuruz.
Esim bir suru meyve ywdirdi yemiyorum dwdim kizdi ayakta duramiyorsun diye
Basim felaket donuyor.kabizlik hat safada bogazim sis burnum aksa iyi olacak ama akmiyorr
Pofffff
İyi geceler...
Bence menün güzel olmuş cnm
O kadar yoğun olmana rağmen iyi götürüyosun
Tesk. Isallah yarinda ayni si olur
Kuzum yaa gcms olsn tkrardan. Kndine dikkat et. Zencefil cayi ic bogazin icin. Tuzlu suyla da gargara.Kizlar yarin gorusuruz.
Basim felaket donuyor.kabizlik hat safada bogazim sis burnum aksa iyi olacak ama akmiyorr
Pofffff
İyi geceler...
Hanimlar nedir bu bas donmesi siradan gecrdi bizi:) gcmsler olsun dikkat edinYa bugun benımde donuyo ,hala simdi bile donuyo, bende firca yedim esimden off
Yok yok buralardayin abla gizli gizli izliorum siziii:)
Bilmiyorum anlamadim :-( kayisili aktivia yedim bakalim :-( aslinda bende reflu vardi bu kadar yesillik yiyimce onu azdi yaa :-(
Kizlar yarin gorusuruz.
Pofffff
İyi geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?