💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

aslinda yorum yapmak istiorum ama uzun olcak :) sporun cok iyi ama bedenine fazla yuklenmiosun dimi? Yemegin az geldi spora gore yani enerjiii lazmm

Sporum iyi dimi ? hocalara az bıle gercı uzay 20 dıyor ben 30 yaptım ama mekık bacak falan daha fazla ama zorlamak ıstemıyorum bende kendımı ve bana gorede yeterlı az yedım ama kabızım ondan galıba canım istemıypr bır kaç gundurde ne yesem sankı dunyayı yemıs gıbıyım su çok içiyorım 3 lt zorluyorum ondanda olabılır acıkırsam sut içerım belkı yazarım içersem

Himm problemin varmis. Dogru insan yemek istemiyor bsy oyle olunca. Ya spor kisiye gore degisir tabi ben yemene gore iyi dedim. Yoksa daha fazla da yapilir ama vucut gerekli besini almaynca kas kaybi oluyor yagdan gitmesi zor oluyor o yuzden yemene gore iyi yani bencede sen kendine gore davran. Kolay gelsin

Tesekkurler burda pek spor yapan yok slonda o yuzden kıyas pek yapamıyrıum ama bana gore ıyı

Kuzum yok abartmiorm ama sikniyorum da zaten okulda da canmi cok sikan seyler oldu. Bn de kndmi spora verdm uzuuuun bi aradan snra steple stres attm brz.

Bugunku menum
Sabah :1 fincan kahve, 1 kase yogurt ,az uzum,3 ceviz
Oglen : 1 bardak cay, 1 kase yogurt, 1 domates,az salatalik.4 zeytin, 3 dilim peynir.
Ara: 1 portakal, 1 top kulahta dondurmasini
Aksam :3 dilim pizza ( pizza yapmistim dayanamadim yedim )
bide bugun aksam uzeri basim dondu Birazda korkum ondan yedim.halada donuyo neden acaba.

Kizlar yarin gorusuruz.

Esim bir suru meyve ywdirdi yemiyorum dwdim kizdi ayakta duramiyorsun diye

Basim felaket donuyor.kabizlik hat safada bogazim sis burnum aksa iyi olacak ama akmiyorr

Pofffff

İyi geceler...
Ya bugun benımde donuyo ,hala simdi bile donuyo, bende firca yedim esimden off

Kizlar yarin gorusuruz.

Basim felaket donuyor.kabizlik hat safada bogazim sis burnum aksa iyi olacak ama akmiyorr

Pofffff

İyi geceler...
Kuzum yaa gcms olsn tkrardan. Kndine dikkat et. Zencefil cayi ic bogazin icin. Tuzlu suyla da gargara.

Kizlar yarin gorusuruz.

Pofffff

İyi geceler...

cok gecmis olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…