💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben dw lavaboya cikamadim
ya eminim daha az çıkardım yaa o kadar belli ki dün pantolon popomdan kayıp duruyordu çünkü ama 2 gündür kabızlık çekiyorum kuru kayısı da aldım ama oda işe yaramıyor su içe içe fıçı gibi oldum aynı

Gittim cananimmm bisey yok dedi

Asya canim keske guncel kg ni isminin.altinabyazsan unutmazsin
bu gidişle ben pes edicem valahi ya az kaldı az da yiyorum daha ne yapayım şaştım kaldım ama abim bile ne kadar fark etmiş zayıfladığımı eşim aynı şekil eşim dün düyo kaburgan sayılmaya başlamış asya yani ama tartıya gelince yokkk aynı kaldım

günaydn kızlar ya ben kilo veremiyom geçen hafta iyidm bu hafta berbattt 96 ya düşmüşken 97 geldm bu sabh yine lahana suyu içiorm suyu çok içmeye çalışyrm ekmk sadece kahvltıda var ((

Selam kızla asya_01 zaten kabızlık fızıksel sıkıntı dısında ınsanın sınırlerınıde bozuyor ben kendımı bıldım bılelı boyleyım şuan bıle karın agrısı çekıyorum dun akşamdan berı stres yapma kesınlıkle farklı çıkardı senın menun hep normal gercı sıkılasıyorda olabılırsın benımde gecen sene spora yazıldıgımda gram gıtmedı 4-5 cm arası ıncelmıstım sen mumkunse kendını ölc not al ayda bır ölc takıp et kendını

Gelelım bıldırıme

Geçen hafta 68,700

Pazartesi -500

Bugün 67,800

-900

Bunada şükür ucundanda olsa 67 gördüm

ben porsiyonu artıracam biraz canım sanırım vucud kıyasıya inatlaşıyor benimle öğlen yemek katıcam menüye sebzeyi doyana kadar yeyip yoğurt mesela 1 kasa yicem artık yani az yeyince de zayıflayamıyorum ki şaşırdım kaldım sporu yine yaparım dünya alem zayıfladığımı fark etti ama tartı sinirimi bozuyor porsiyon artırma yoluna gidicem sebze yoğurt ve ette bu hafta da böyle denicem bir de lavabo sıkıntım olmadığım bir gün tartılacam bakalım kaç çıkacam ama az çıkacağıma 100 de 100 eminim yani

günaydn kızlar ya ben kilo veremiyom geçen hafta iyidm bu hafta berbattt 96 ya düşmüşken 97 geldm bu sabh yine lahana suyu içiorm suyu çok içmeye çalışyrm ekmk sadece kahvltıda var ((
Güzelim hafta içi ne menü paylaşıyorsun nede katılımda bulunuyosun
Eğer gruba devam etmek istiyosan birazdaha paylaşımcı olman gerekiyor
Biz ne yiyip ne içtiğini neler yaptığını bilemiyoruzki nasıl yorumda bulunalım

Dun ben slonda aynalara bakıyorum çok buyuk fark oluyor özlem devam dedım :) bende yogurt agırlık vermeyı düşünüyorum ben sade yıyemıyorum salatalık rendeleyıp brlkıde az yıyoruz vucut tutuyor kendını valla her yolu denıyoruz bır haftada bunu denerım nette çok zayıflama hıkayesı okudum herke yogurttan bahsedıyor bıde ben denıyım

Gunaydin arkadaslar maalesef pek istedigim bir sonuc olmadi ne yazikki :-(
Gecen cumaya:98.5
Bugun:98.3
Fark 200 gr

Gunaydin.

Meliha tebrikler.
Muge kabizliktandir canim daha fazla eksidir meraklanma.

Gecen cuma 79.7
Bugun 78.2
Fark 1.5 kg gitmis

Pazartesi 80.4 tu

Cik sukur 78 i gordummm.

74,8
74,1
Fark 0,7
%0,9
Bu kadar hazır yemeğe yine iyi galiba. İsim az kaldı pazartesi sizinleyim inşallah. Baaay..

Günaydın kızlar bol eksili gün olsun musmutlu gecsin inşallah
Nice mutlu yıllara cnm sevdiklerinle birlikte inşallah :-*
Kzlar kilo bildirimide yapym
Geçen hafta : 89 : 6
Bu hafta : 88:7
Fark:9

Kizlar 65.00 dim pazar gunu

G3cen hafta 65.5 idim
bu hafta 65.4
fark 100 gr.
2 hafta once de 65.4 idim.ben yine terimde sa6mayw başladım.

Arkadaslar ben carsamba gunu tartilmistim 67.8 - 68.1 arasi cekmisti tarti
Bugunde 68.3 geldi. Acaba aksam ki pizzadanmi kaynaklaniyo. 67 yi gorunce sevinmistim(

Salıda boyleydım çarsamba 67,700 dum kaçamakta yapmadım sporda iyi yaptım kabızlık mazaret degıl hayatımın bır parçası ay başına inş 65 gorurum ıll hedefıme ulaşmış olurum

Valla kizlar 2 haftadir kendimi serbest biraktim herseyi yiyorum cok sukur arti fazla olmadim sinavlar basladi oyle yogunumki buraya gelip msj okuma zamanim kalmiyo

Gayet güzel hetkeslet kilo vermiş. Tebrikler

Aynn cnm normalin altndada yiyince ole oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…