💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydın kızlar bol eksili gün olsun musmutlu gecsin inşallah
Nice mutlu yıllara cnm sevdiklerinle birlikte inşallah :-*
Kzlar kilo bildirimide yapym
Geçen hafta : 89 : 6
Bu hafta : 88:7
Fark:9

sagol kuzum sende dahil bizim topik cok guzel kilo vermis maasAllah

tebrikler canim

İŞYERİnde sık giremiyorum haklısınız ( evde de net yok zaten

kızlar bugünü yazayım
sabah ne lahan suyu mu ne de yeşil çay içebildim çok yoğundu arkads açma almış onu yedim kahvltı olark öğlen yemeğinde ekmeksz çorba ve orta boy dolma 2 adet salata ve de kötü oldu bugün yediklerimi bakalm aksam ne yicezz??

Ben de seni
dunyadamisafirst: 43653638 .!.:
Valla kizlar 2 haftadir kendimi serbest biraktim herseyi yiyorum cok sukur arti fazla olmadim sinavlar basladi oyle yogunumki buraya gelip msj okuma zamanim kalmiyo
merak ediyordum.sinavlarinda başarılar canım

Mimoza 1974 abla cım siz en kilolu haliiniz kaçtı acaba siz 54 kilosunuz ama hala yoğun diyettesiniz vallahi imrandim tebrik ederim ..doğum gününüz kutlu olsun ve sevdiklerinizle bir ömür geçirmeniz dileğiyle

slm kızlar eşimin izin günüydü bugün öğlenden sonra pazara gittik 20 dk mesafe yürüyerek gidelim dedik öyle kot bluz çıktım evden eşim yolda dediki incecik olmuşsun asyam 68 oldun mu dedi şöyle bir döndümböyle kaldım noldu dedi hala 73 üm takıldım kaldım sorma dedimçok az yiyorsun ondan dır yakacak bişey yokki vucud yaksın dedi dedim en son beni yakacak o vucudsevineyimmi üzüleyimmi bilemedim eşim ilkkk kez bana zayıfladığımı bu kadar açık açık söyledi demek baya baya belli yoksa hayatta yorum bile yapmazdı bana hatta ne dedi biliyormusunuz bana kalsa daha verme bile böyle kal yeter dedi tabi bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…