💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Pasinlerdekine mi gittin.kizzz birgulll :)

Mugecigim menun saglam haciiii ama sanirim bulgur daha sisirebilir gulum.

Bak asya ben sunu test ettim hafta dabiki uc kacamak yapinca kilo veriyorum pazartesi 80.4 du dusun ve gercekten zuhal.abla birgul muge ve ozlem (dunyadamisafir) bilir ben kacamak yapinca daha bi motive oluyirum

Arada vucudu sasirtmali insan sabah mutlaka 2 dlm ekmek ye ki meton ucsun aksam yeme yigurt mutlaka ye ben yogurt sevmiyorum yedigimde mutlaka eksi oluyor kizzz asya beni hafife alma ha bugune bugun 24 kilo vermisim

Sabah: 07:30 da Bir kase müsli ( kuru meyveli cevizli tarcinli yulaf ezmeli )

13:30 da 2 haslanmis yumurta
Baharatli zeytinyagli haslanmis brokoli
Domates salatalik
2 bardak yesilcay

18:00 de 1 kase tarhana corbasi
Salata / 1 dilim ekmek

1 saat zumba aerobik plates dersi
1 saat cesitli calismalar

2 bucuk lt su

estağfurullah gülüm doğrudur ben çok abartmışım yaa sanırım şimdi hiç açlık çekmedim ya açlık çekmeyince far etmemişim ne kadar az yediğimin 1600 kalorili diyet vermişti dr bana ilk şeker hastası olduğumu öğrendiğimde şimdi bakıyorum ona ben bunların yarısını bile yemiyorum porsiyon artıracam biraz spor yine aynı düzenli yapıyorum zaten bakalım öyle nolacak çünkü başka sorunum yok hani rahatsızlık falan atıyorum guatr insülin direnci falan bende anlamadım ki

asya_01 canım mantar 6 kasık olarak gırdım kahve yoktu 1020 kalorı gorunıyor saglık bakanlıgıda çıkartmıs formda kal türkıye ıstersen ındır takıp etmek ıstıyosan Aldıgın kalorı ıyı benjm 1400 almam gerekıyr bende 800 -1000 arası alıyorum 1 hafta 1200 - 1300 dene bende senın gıbı acaba vucut kendınımı tutuyor dıyetum yagı baya baya aZalttım bende 2 gun detoks yapıcam çorba falan sonra 1200 denıycem 1 hafta

canım benim biraz fazlalaştırmam lazım galiba daha doğrusu bide öyle denicem bakalım haftaya kadar ne olucak 1000 kalori ama sporda var demek aldığımızdan çokk çok harcayınca kıtlığa girdi vucut... sağol gülüm tşk ederim yarın becerebilirsem indiricem o dediğini araada bende hesaplarım ne yiyip içtiğimi bilirim en azından

Bende yag oranı az sekılde arttırcam mutlaka çorba içicem sebze çorbası zateb kasesi 120 kalorı hem zararsız sende mutlaka çorba koy 2 gun çorba içicem mıgdem taş gıbı bide ben bir ara denedım yatmadan 2saat once yarım yaglı ılık süt tarcınlı ve 2 biskivi dıyet bıskuvı

yağ nasıl fazla çıkıyor gülüm anlamadımm gülüm sporda yapıyorum etkisi büyük elbet sana şöyle söyleyim şu anki dış görünüşüm taş çatlasın 70 tir o kadar belli görenin gözü ayrılıyor yani yani millete 68 kiloyum desem yerlerr başta eşim yer yani bugün kendi dedi zaten 68 oldun mu diye

bundan sonra bende 1 su bardağına tarçınlı süt yapıcam canım

bundan sonra bende 1 su bardağına tarçınlı süt yapıcam canım
.

Varsa çubuk tarcınla ısıt ben bunu çok araştırdım spor ve dıyetı bıraktıım zaman her aksam ıctım ve verdıgım kıloyu almadım şımdı içmiyorum bıktım ıcmekten dıye süt içmiyorum yaz olsa sabahları buz gıbı içsem

akşam değilde gün içinde tercih ederim gülüm spordan önce veya sonra olabilir içine biraz kahvede atabilirim proteinden artırmayı düşünüyorum hem kış sıcak sıcak içilir bugün sporda yapmadım içime oturdu ama hem moral sıfırdı hemde hiççç halim yoktu yarın mutlaka yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…