- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
yağ nasıl fazla çıkıyor gülüm anlamadımm gülüm sporda yapıyorum etkisi büyük elbet sana şöyle söyleyim şu anki dış görünüşüm taş çatlasın 70 tir o kadar belli görenin gözü ayrılıyor yani yani millete 68 kiloyum desem yerlerr başta eşim yer yani bugün kendi dedi zaten 68 oldun mu diye
canım yavaşta olsa gitsin modundayım artık ama yol almak her zaman iyidir 1000 e düştüğümde bir daha durursa ne hayrı kalır o diyetin yazık yani kendi halime acıyorum millet boğazını tutmayınca veremiyor ben boğazımı tutupta veremiyorum aradaki farka bakk dr um bile fark etti ne kadar zayıfladığımı adam övgü dolu konuştu tebrik etti kaç kere emeğime acıyorum o kadar sporYıcekleron kendı yagları varya soyle dıyım 5 zeytın 5 gr yag 0 proteın 0 karbonhıdrat senın menulerde sıkıntı yok valla bence super hem saglıklı hem az spor yapıyosun sıkılasıyorsun bır ornek daha verıyım spordan once eşortman aldım xl baya bollandı gecen aynı marka aynı model m aldım gıyıyorum ama ölcumde bacaklarımda fark yok şaka gıbı çok saçma baçak arkadında tumsek tunsektı sındı duz sert hatta taty bıle gıyebılırım eskı halıyle komık oluyodu bıraz çogalt abartmadan bırak sıkılassın sonra yıne 1000 dusersın
canım yavaşta olsa gitsin modundayım artık ama yol almak her zaman iyidir 1000 e düştüğümde bir daha durursa ne hayrı kalır o diyetin yazık yani kendi halime acıyorum millet boğazını tutmayınca veremiyor ben boğazımı tutupta veremiyorum aradaki farka bakk dr um bile fark etti ne kadar zayıfladığımı adam övgü dolu konuştu tebrik etti kaç kere emeğime acıyorum o kadar spor
Benita ben indrwmiyorum.formda kal turkiywyi fitsecrwt var
Ara sira bakiyorum bi baksana tavumdurume kac kalori veriyo canimcimm
Kacamaklar kralicesi seniiiii:)Pasinlerdekine mi gittin.kizzz birgulll :)
Mugecigim menun saglam haciiii ama sanirim bulgur daha sisirebilir gulum.
Bak asya ben sunu test ettim hafta dabiki uc kacamak yapinca kilo veriyorum pazartesi 80.4 du dusun ve gercekten zuhal.abla birgul muge ve ozlem (dunyadamisafir) bilir ben kacamak yapinca daha bi motive oluyirum
Arada vucudu sasirtmali insan sabah mutlaka 2 dlm ekmek ye ki meton ucsun aksam yeme yigurt mutlaka ye ben yogurt sevmiyorum yedigimde mutlaka eksi oluyor kizzz asya beni hafife alma ha bugune bugun 24 kilo vermisim
Canm hem klaoriyi hem sporunu arttirrsan daha makul olr sanki. Yani tabi eger yedklerni iki katina cikartacaksan:) yoksa ayni sporla devam et. Bi de vucudnu sasirt brz bazn arttir bazn azalt hrm yemegi hem sporu.estağfurullah gülüm doğrudur ben çok abartmışım yaa sanırım şimdi hiç açlık çekmedim ya açlık çekmeyince far etmemişim ne kadar az yediğimin 1600 kalorili diyet vermişti dr bana ilk şeker hastası olduğumu öğrendiğimde şimdi bakıyorum ona ben bunların yarısını bile yemiyorumporsiyon artıracam biraz spor yine aynı düzenli yapıyorum zaten bakalım öyle nolacak çünkü başka sorunum yok hani rahatsızlık falan atıyorum guatr insülin direnci falan bende anlamadım ki
Kuzum sn acikmadn mi cok erken bitirmssn yemeyiİSTE MENUM
KAHVALTİ 07.10 3 zeytin 2 tb.ekmegi 2 yk mantar sote 3 yk patatesli omlet
SAAT 10.00 yesil cay
OGLE 13.40 1 tavuk durum (lavas arasi) 3 aci biber
AKSAM elma mandalina
SU 2 lt
Kuzum her gn gorenler farki anlayamayabilior. Ama mesela iki hafta ya da bi ay gormeyenler zatifladgni eminim hemen fark eder. Bozma noralni, aynen devamSende benim gibisib taktın ı takıyosun ama arada vucut şaşırmalı bende delı gıbı spor yapıyorum hala bacak içlerım agrıyor ama bende yavas verıyorum spor yapmayyan ama çok kılo verende var hatta geçen bırıne danıstım hergun spora gıtsem dahamı ıyı olurdu dıye benım haftada 4 gun 4 çok iyi fazlası zarar dedı kıyafetlerınden anlarsın ne yaparsan yap arada durucak ben 1000 kalorı almıyroum haftafa 4 gun spor ama 900 gram bana gore az tecrubelı kıme sorsam normal dıyor vucudu şaşırt hergub tartılma vs ben kronık kabızım kayısı yerın sabah ısr yarar 3 gun işr yarar sonra alısıyor hıc sıfır etkı arada bırakıyorum vucut garıp bır makına tamamrn yag kesmekte hata valla işimiz zor kılo almak keyıflı kolay vermek sabır ve zaman sana ne guzel farkedıp dıle getırıyolar ben 12 kılo kaybettım bır ıkı kışı farkettı herkez ben hergun goruyorum anlamadım dıyor bana sızden başka gaz verende yok bazen kardesım suzuldun dıyor ama bende duymak istıyorum
Kuzum her gn gorenler farki anlayamayabilior. Ama mesela iki hafta ya da bi ay gormeyenler zatifladgni eminim hemen fark eder. Bozma noralni, aynen devam
Menun guzel cnm meyveyide erkn yemissen sknti olmaz ;-)Menümmmm
Sabah
Yeşil çay 2 yumurtalı omlet 1kk peynir 5 zeytin tere dereotu
ara
Yoğurt
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
4 kaşık yeşil domates yemeği salata
Olmayaydı iyiydi ama bir avuç kuru meyve çayın yanında
Su 3 lt
Spor yok
İki gündür mantı yla imtihan halindeyim dün evdepişirdim bizimkilere bugün akşam gittiğimizadkadaş pişirmiş kendimi kutluyorum Yemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?