💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yıcekleron kendı yagları varya soyle dıyım 5 zeytın 5 gr yag 0 proteın 0 karbonhıdrat senın menulerde sıkıntı yok valla bence super hem saglıklı hem az spor yapıyosun sıkılasıyorsun bır ornek daha verıyım spordan once eşortman aldım xl baya bollandı gecen aynı marka aynı model m aldım gıyıyorum ama ölcumde bacaklarımda fark yok şaka gıbı çok saçma baçak arkadında tumsek tunsektı sındı duz sert hatta taty bıle gıyebılırım eskı halıyle komık oluyodu bıraz çogalt abartmadan bırak sıkılassın sonra yıne 1000 dusersın

canım yavaşta olsa gitsin modundayım artık ama yol almak her zaman iyidir 1000 e düştüğümde bir daha durursa ne hayrı kalır o diyetin yazık yani kendi halime acıyorum millet boğazını tutmayınca veremiyor ben boğazımı tutupta veremiyorum aradaki farka bakk dr um bile fark etti ne kadar zayıfladığımı adam övgü dolu konuştu tebrik etti kaç kere emeğime acıyorum o kadar spor

Sende benim gibisib taktın ı takıyosun ama arada vucut şaşırmalı bende delı gıbı spor yapıyorum hala bacak içlerım agrıyor ama bende yavas verıyorum spor yapmayyan ama çok kılo verende var hatta geçen bırıne danıstım hergun spora gıtsem dahamı ıyı olurdu dıye benım haftada 4 gun 4 çok iyi fazlası zarar dedı kıyafetlerınden anlarsın ne yaparsan yap arada durucak ben 1000 kalorı almıyroum haftafa 4 gun spor ama 900 gram bana gore az tecrubelı kıme sorsam normal dıyor vucudu şaşırt hergub tartılma vs ben kronık kabızım kayısı yerın sabah ısr yarar 3 gun işr yarar sonra alısıyor hıc sıfır etkı arada bırakıyorum vucut garıp bır makına tamamrn yag kesmekte hata valla işimiz zor kılo almak keyıflı kolay vermek sabır ve zaman sana ne guzel farkedıp dıle getırıyolar ben 12 kılo kaybettım bır ıkı kışı farkettı herkez ben hergun goruyorum anlamadım dıyor bana sızden başka gaz verende yok bazen kardesım suzuldun dıyor ama bende duymak istıyorum

Bugunku menum
Sabah: 1 fincan kahve, 1 avuc leblebi,az uzum
Oglen: 1 fincan kahve, 1 kase yogurt, 4 tane kuru hurma 3 ceviz
Ara: 1 fincan kahve.az dut kurusu,6 tane kuru kayisi
Aksam: 4 tane yaprak,4 tane lahana,3 tane de biber sarmasi,ve 1 kase de ça cik
Aksam goturdum valla sarmalari

merhabaa.. bugun sınavlarımı bıtırdım geldımmm..

6 dersım var bu donem sadece ama baya bı agır..
Cok uykusuz kaldım kahvaltılarm hep sımıt pogaca tarzında oldu..

Neyse olan oldu dıyelım..

uzun zamandır tartılmadım durumumu hıc bılmıyorum.

Sahsen moral bozucu bıseyle karsılasmamak ıcın hafaya pazartesı yenıden baslıyoms gıbı devam edıcem kılo bıldırımıme..

Menulerımı yarından ıtıbaren yazmaya devam edıcem

mimoza1974 nıce nıce senelereee

cok guzel kılo vermıssnz genel oalrak herkesı ayrı ayrı tebrık edıyorum..

asya_01 canım doktorun soyledıklerıne bende cok sevındım.. Insallah saglıklı bı sekılde bebısını kucagına alıcagın gunlerı de gorucez burda hep beraber..Sonrasında da dogum sonrası fazlalıklarını verıcez burda yıne

Bu arada haftaya cuma erkek arkadasım gelıyo.. Zayıfladıgmı farkedıcek kadar kılo vermedım ama yılbasına 70ın altında gırıcem ıns

bıkac hafta sonra da abımın sozu olucak aıle arasında.. Bakalım belkı o zamana kadar da 70ın altına ınebılrıımm

Hepınızı opuyorum kocaman.. Iyı geceler..

Kacamaklar kralicesi seniiiii:)
Emelcan pasinlerde yeni yapildi lalezar diye bi yer. Yeni ve temizken gidelim dedik cidden guzel de oldu:) topikce toplanip gideblsek ne ii olurdu he mi:)

Canm hem klaoriyi hem sporunu arttirrsan daha makul olr sanki. Yani tabi eger yedklerni iki katina cikartacaksan:) yoksa ayni sporla devam et. Bi de vucudnu sasirt brz bazn arttir bazn azalt hrm yemegi hem sporu.

Kuzum her gn gorenler farki anlayamayabilior. Ama mesela iki hafta ya da bi ay gormeyenler zatifladgni eminim hemen fark eder. Bozma noralni, aynen devam

Menümmmm
Sabah
Yeşil çay 2 yumurtalı omlet 1kk peynir 5 zeytin tere dereotu

ara
Yoğurt
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
4 kaşık yeşil domates yemeği salata

Olmayaydı iyiydi ama bir avuç kuru meyve çayın yanında

Su 3 lt
Spor yok

İki gündür mantı yla imtihan halindeyim dün evdepişirdim bizimkilere bugün akşam gittiğimizadkadaş pişirmiş kendimi kutluyorum Yemedim :)

Slm kısçeler gec oldu bugun menumu veriyim

08:30
Karsk bitki cayi

10:00
2dlm cavdar ekmegi
1haslanms yumurta
2fincan sekersiz cay
2dilim peynir
Domates
Salatalık
Pırasa
Maydanoz
Dereotu

14:25
Küçük greyfurt
2galete
1bardak süt
1ck tarcn hepsini karstrp ole yedim sütlü gevrek gibi güzeldi tadi tavsiye ederim

15:40
Tek şekerli tarcnli Türk Kahvesi

17:30
2kepce Sehriye çorbası
2yk ispanak
1frnda tavuk 2kasp pilav
Salata

19:30
Nescafe tek sekerli

10:40
Karsrsk bitki cayi

Su 2litre

Menun guzel cnm meyveyide erkn yemissen sknti olmaz ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…