Harikasın gözün aydıngünayydınnnn kızlar
cuma 73
bugün72,5
fark0,5
yüzde 0,68 li bişey çıktıı
şeytanın bacağı kırıldı heralde 17 gün sonraa
Amin kuzum insBu arada kilo bildiririm tahmin ettigim gibi..
75 kg dim
73 kg olduk sukur
Fark 2 kg
Hedef 71 ya da 71 bucuk insallah diger pazartesiye Rabbim cikarirsa..
Arkadaslar salmayin ya.. spor yapan arkadaslar her gun yapanlar 1 2 gun kendinize verin mutlaka haffifletin. Vucudu ve kaslari yormayin yeterli besinleri degistirerek alin.
Depresyona iyi gelen besinler var vucudu dinc tutan arada onlari yiyin..
Gerekli ve yeterli sekilde sporu ve yemekleri yiyelim insallah ideal kiloda ideal yasam tarziyla devam edelim.. destek olalim birbirimize.
Dunyada oyle kargasalar varki haberleri actiginizda.. evleri yurtlari zalimce imha edilip insanlari sokaklara sefillige iten zalimler perisan olsun. Zulumu yasayaninda zulumu goreninde imtihanida buyuk.. dua edelim birbirimize ve kardeslerimize insallah.. dunya yasancak bi dunya olmaktan cikti yinede sukurler olsun Rabbimin vardir bi bildigi.. Allah bize iman gucu ve kardesligi yasamayi nasip etsin.
Gunler aylari kovaliyor sabirli olursak hepsi gidiecek her kotulukte bitecek.. guzellikler gelicek sevgilerle :)
Evet canim yaGrami gramina ayri artilarimz.)
abla ekmeğe hiççç hevesim yok ya ekmek yiceme 1 kase yoğurt yerim sabahları yada 1 bardak sütt ekmek sırf ödem yapıyorAnacım sabahları 1 dL ekmek yesen iyi olur aslında..
Bu çok güzel haber cnmTunaydin herkese 4 gunluk aradan sonra tekrar gelebildim nihayet bu dort gunun sadece 2 gunu diyet ve spor yapabildim yani kaynanama 2 gun dayanabildim sonraki 2 gun ne spor ne saglikli beslenme hicbiri olmadi bugun tartiya beyin olarak cokmus ciktim ama tarti bana moral verdi bana iki gun yedin diye pes etme kaldigin yerden devam et dedi veee
Gecen hafta 78,800
Bugun tam 78 kg
İki gun yemek yemem olumsz etkilememis
-800 gram
Gitti abla zaten uzakta degil ust katimda neden gelip burda kaliyo onuda anlamis degilimBu çok güzel haber cnm
Demekki 2 günlük dikkatin yetti sana
Gittimi kv
Ay ne guzel. Ben ille yicem kahvaltıda. Diğer öğünlerde aramiyuorum ama sabah ille olacak.abla ekmeğe hiççç hevesim yok ya ekmek yiceme 1 kase yoğurt yerim sabahları yada 1 bardak sütt ekmek sırf ödem yapıyor
Ne guzel işte. Pireye kızıp yorgan yakiyoruz bizim sorunumuz bu aslında.Tunaydin herkese 4 gunluk aradan sonra tekrar gelebildim nihayet bu dort gunun sadece 2 gunu diyet ve spor yapabildim yani kaynanama 2 gun dayanabildim sonraki 2 gun ne spor ne saglikli beslenme hicbiri olmadi bugun tartiya beyin olarak cokmus ciktim ama tarti bana moral verdi bana iki gun yedin diye pes etme kaldigin yerden devam et dedi veee
Gecen hafta 78,800
Bugun tam 78 kg
İki gun yemek yemem olumsz etkilememis
-800 gram
Hakikaten ya bende uzak sanmistim.Gitti abla zaten uzakta degil ust katimda neden gelip burda kaliyo onuda anlamis degilim
Sen nasılsın Defnem bittimi taşınma işinAy ne guzel. Ben ille yicem kahvaltıda. Diğer öğünlerde aramiyuorum ama sabah ille olacak.
Ne guzel işte. Pireye kızıp yorgan yakiyoruz bizim sorunumuz bu aslında.
Hakikaten ya bende uzak sanmistim.
Güzelim menünü 1 günlük tümden yazarsan daha iyi yorum yapabilirizslm kızlar yoğun bol temizlikle dolu bi pazar geçirdim yine akşam komsular çağrdı kek vs vardı yemdm ufack kurabiş yedim sabh kepekli ekmkle tost yaptm kahltıya öğlen yemeğinde nohut pilav salata vardı ekmeksz yedim pilavın yarım kepçesini geri döktürdüm lipton form çayı aldım onu içtim bakalm nasıl olcak şimi tartının hali:)))))))))
Sağol tatlım bitti şükür ama bende bittim.Sen nasılsın Defnem bittimi taşınma işin
Eee hem dikkat ettim, hemde düzenli yiyemedim diyonSelam sabah 65.5 im.2 fun ince 65.00 idim yaaaaaa...dikkat de ettim diyodum ama duzenli yiyemedim hafta sonu...
Kolaymı cnm o kadar iş güçSağol tatlım bitti şükür ama bende bittim.
Yaa hafta sonu artı cıktım ama,Kolaymı cnm o kadar iş güç
Biraz dinlen artık
Maşallah bu dönemde bile vermeye devam ettin
Helâl sana
Aman güzelim cumaya kadar sen halledersin onuYaa hafta sonu artı cıktım ama,neyse gider elbet o artı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?