💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Amin kuzum ins

Günaydınnnn fıstıklar

Kimileri ekside kimileri artı olarak haftaya başlıyoruz

Eksi olanları tebrik ediyorum
Durmak yok aynen devam eksileri çoğaltıyosunuz

Artı olanlarda öncelikle morallarini düzeltiyolar
Daha enerjik hareketli bi hafta geçiricez
Kızlar neşeli canlı müzikler dinleyin
Hatta açın evde 10 dak bi oynayın
Bakın nasıl iyi hissedeceksiniz
Bide sahip olduğumuz güzellikler için herzaman şükredelim

Hadi bakalım bu hafta canlanmalısın biraz
Bu topikte umutsuzluk mutsuzluk yasakkkk

Tunaydin herkese 4 gunluk aradan sonra tekrar gelebildim nihayet bu dort gunun sadece 2 gunu diyet ve spor yapabildim yani kaynanama 2 gun dayanabildim sonraki 2 gun ne spor ne saglikli beslenme hicbiri olmadi bugun tartiya beyin olarak cokmus ciktim ama tarti bana moral verdi bana iki gun yedin diye pes etme kaldigin yerden devam et dedi veee
Gecen hafta 78,800
Bugun tam 78 kg
İki gun yemek yemem olumsz etkilememis
-800 gram

Bu çok güzel haber cnm
Demekki 2 günlük dikkatin yetti sana
Gittimi kv

abla ekmeğe hiççç hevesim yok ya ekmek yiceme 1 kase yoğurt yerim sabahları yada 1 bardak sütt ekmek sırf ödem yapıyor
Ay ne guzel. Ben ille yicem kahvaltıda. Diğer öğünlerde aramiyuorum ama sabah ille olacak.
Ne guzel işte. Pireye kızıp yorgan yakiyoruz bizim sorunumuz bu aslında.
Gitti abla zaten uzakta degil ust katimda neden gelip burda kaliyo onuda anlamis degilim
Hakikaten ya bende uzak sanmistim.

slm kızlar yoğun bol temizlikle dolu bi pazar geçirdim yine akşam komsular çağrdı kek vs vardı yemdm ufack kurabiş yedim sabh kepekli ekmkle tost yaptm kahltıya öğlen yemeğinde nohut pilav salata vardı ekmeksz yedim pilavın yarım kepçesini geri döktürdüm lipton form çayı aldım onu içtim bakalm nasıl olcak şimi tartının hali:)))))))))

Ay ne guzel. Ben ille yicem kahvaltıda. Diğer öğünlerde aramiyuorum ama sabah ille olacak.

Ne guzel işte. Pireye kızıp yorgan yakiyoruz bizim sorunumuz bu aslında.

Hakikaten ya bende uzak sanmistim.
Sen nasılsın Defnem bittimi taşınma işin

Güzelim menünü 1 günlük tümden yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz
Çünkü bazen çok kaçırdığımız bi öğünde sonraki öğün dengeliyoruz

Normalde pazartesi ara tartı günü
Sen tartılmadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…