- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
2.60 suya bayıldım dogrusu.. 2.5 tamamda 100 ml nasıl ayarladn acaba
onun dısında gayet ıyı canım
1 haftadir yemiyom ya 1 dilimcik yiyimmm amaaaaksam ekmek olmasayms ıyı olurms canım.. suyunda sporunda gayet guzel
Tatlım bizim ilk sayfayı Okudunmu bilmiyorum oraya bişey yazdımDoğru diyosun zaten 13 yıldır başlayıp bitiririm ne yeminler ne yarınlar geçti hala da cesaretim yok doymuyorum sanki hele çikolata falanoff off olucak inşallah
Özlemcim sabah kalkınca kahvaltıdan önce meyveni yesene tatlımMenüm verıyım herkeze iyi akşamlar
Sabah 1 haşlama yumurta ,yarım k.k peynir ,1 dilim çavdar
14:14 2 kepçe çorba
Tek şekerli türk kahvesi
16:00 1 bardak yarım yağlı süt ,tarçın zeytınlı domatesli diyet mını kraker 5 tane (toplam bır bisküvi boyunda :)
18:30 1 ,5 kepçe çorba ,tavuklu karışık salata (kıvırcık,kabak,havuç )2 y.k yogurt mını salatalık3, yk sebzelı bulgur
Su:2,60 içildi 3 lt olur
40 mekik
20 yarım mekik
4 farklı bacak hareketi 20'şer tane
5 farklı bacak hateketi'20 şee tane
Yanlar için 40 adet
Step 1 dk hızlı
20 sguat
Asyam bu hafta şeytanın bacağını parça parça edecenkızlar slmm bende yazayımm menümü
sabah
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
3 zeytin
salatalık domates
ara
1 fincan sütlü kahve
öğlen
1 buçuk kepçe çorba 1 saat kadar sonra da 4 yk müsli evi temizliyordum parça parça oldu çorba tutmadı
ara
bitkiçayı
akşam
balık
salata
su 2 lt
spor yok bugün evi kaldırdım dip bucak temizlikk yaptım
bugünde böyleydi kızlarr
Menü güzel cnmSabah 06:00 da Müsli 1 kase
07:35 de yesilcau limonlu balli
Öglen 01:30 da
2 haslanmis yumurta
Yarim köz kirmizi biber
2 ceviz
Domates salatalik zeytin
Kereviz salatasi 1 kase
( kereviz ceviz kuru uzum elma probiyotik yogurtla)
Aksam: 1 kase salata / 4 ymk kasik bulgur 2 kasik pirasa 1 dilim ekmek
2.5 lt su
1 saat spor dersim
40 dk cesitli aktivite spor
Nasılsınnnn FeyzamIyı aksamlaaar..
Kılo veren arkadasları tebrık edıyorum kocamaann..
Ben tartılmadım haftaya pazartesı yapıcam bıldırımımı dedıgım gıbı..
Bende verıym menumu. Pek ıyı degıl ama
sabah 10 gıbı okulda bı tane kahve bı tane bıskuvı( kahvaltım maalesef bu sekılde olmak zorundaydı)
oglen 2 bı kase corba
aksam 18.30 bı dılım ekmek(normalde yemezdim ama sıcacık fırından yenı cıkmıstı) krem peynır surdum.. salata yedım bıde bolca..
suyum 2yı gecer. Spor hala yok
Böyle prensipli insanlara bayılırımBen işimi çok ciddiye alırımBardagım sağolsun benım kendı bardagım ayrı not aldıgım içinde 13 bardak yatana kadar 2 - 3 bardak daha içerim metabolızmam hızlansın dıyen3 lt su içmem lazım
Güzelim bu kadar spora çok az yemişinİyi aksamlar herkese 4 gunun ardindan menumu veriyim bende ama ben bugun cezaliydim iki gundur yediklerimin ve sporsuzlugumun cezasini migdem cekti
Sabah
İlik limonlu su
1 kupa yesil cay
1 haslanmis yumurta
1 domates
Maydonoz roka
Oglen
Bitki cayi
1 elma
Yogurt
Ara
Bitki cayi
1 salatalik
Yogurt
Aksam
Salata
Yogurt
Spor
1 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Leslie 3 mil
Yarim saat serbes kol bacak hareketi
Su simdiye kadar 3 litre oldu bile
Yarinki menum de sadece corba olacak fazladan iki gun boyle sonra eski duzen devam edicem
abla 100 gr da olsa yeter ki gitsin o moddayım artık inan kiÖzlemcim sabah kalkınca kahvaltıdan önce meyveni yesene tatlım
Sabah yada öğlenede biraz yeşillik salata türü ekliyebilirdin
Akşam güzel olmuş
Asyam bu hafta şeytanın bacağını parça parça edecen
menü güzel cnm
Öğlen çorba yalnız kaldığı için acıkmışın
Menü güzel cnm
Ekmeği söylemişler zaten
Pilav olunca ekmek sıkıntı olmuş yoksa sebzeyle yenebilir
Nasılsınnnn Feyzam
Düzeldinmi biraz
Bugün menün sağlıksız olmuş cnm
Böyle prensipli insanlara bayılırım
Ne kadar kendim olamasamda
Güzelim bu kadar spora çok az yemişin
Eğer 2 gün fazla karbon aldıysan Pro sebze yiyerek dengeleyebilirsin
Böyle zayıf düşersin
Tatlım senin kabızlık sorunun olduğu için dedimMefkurem çarşamba pazardan alıcam maydanozumu yesıllıgımı marketten almak ıstrmıyorum hepsı ölmüş kış meyvelerını pek sevmıyorum yaz gelsın :)ama eklerım mandalına elma sıkı bir lıste yapıp alısverıse cıkmam lazım
Kız gitmişya işte daha ne olsunabla 100 gr da olsa yeter ki gitsin o moddayım artık inan ki
Tatlım hiç 2 de kapatılırmı yemekZuhal abla onceki gun menumu 2 de kapadim karnimi dolu zhisseettm yemedm ve erken uyudum. Bugun aciktirdi beni cok etkileyecegni sanmiorum onceki gunde gunduz yedigim 2 deydi en son salata.. piyaz. O yuzden yemek durumundaydim ben ekmegi biraktim zaten 1 kere flan ole bosluklara yani. Yakinda bikereleri de kaldiricam zaten. Gecen hafta 2 kg verdm bu haftada tam gaz. Sana yetisecem
inşallah abla başta da sürekli aynı şeyi söylemiştim sanki içime dğmuş gibi vucut bu insan kestiremiyor diye başıma geldi 17 gün ibre geriye vumadı o yüzden açıkçası pek umutlu değilim ablacımm yaaKız gitmişya işte daha ne olsun
Sabah ne yazdım
Umutsuzluk yasakkkk
Bu hafta bende kendime daha çok güveniyorum
Ooo al sana bi motivasyon sebebi dahaMefkurem sagol ablacım cok ıyı hıssedıyorum..
Sınavlarda bıttı saglıgmda ıyı cok sukur..
abımın sozu var ıste sanırm ocak gıbı gıdıcekmısız tam bellı bı tarh yok.. O zamana kadar buyuk hayallerım var fızıgm konusunda bakalımm
Asyaaaa bak sana kalın bi sopa hazırlıcaminşallah abla başta da sürekli aynı şeyi söylemiştim sanki içime dğmuş gibi vucut bu insan kestiremiyor diye başıma geldi 17 gün ibre geriye vumadı o yüzden açıkçası pek umutlu değilim ablacımm yaa
Heee heee iyi olduBilerek diyorum zuhal ablacimeminim guzel sonuclaraa... hep berabrr insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?