💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Merhaba hanimlar Ben tukendim sanirim antibiotik elimi yuzumu sisirdi bugun antibiotigimi degistirdim lakin daha sisligim inmedi kilom gittikce artmakta hele aksam simdi 2 kg fark etmis vucudum odem topluo :-( sabah insallah inicek benimde motivem dustugu yerden kalkicak bole bildiginiz yuzum agrio enteresan :-( Mefkurem dedigin salatalikli karisimi hazirliycam simdi iyi gelir deme aynaya bakamiyorum ya :-(

Çok geçmiş olsun

Evet canim biz fransada 2 ogun yapiyoruz . normalde sabah kahve ve kek kurabiye isleri yerdim. Yogurt ile kuru uzum (cekirdeksiz ) karistirinca hosuma gidiyor, ondan yiyorum.tursuyu cok yemedim.saat 3h30 da yedim. Cerez konusunda haklisin:)

Mügecim artı olmana hiç moralini bozma çünkü seninki Kilo değil
Önce bi iyileş bak artılar nasıl gidecek
Tabi sağlıklı beslenmeden ödün verme

Eğer bu yaz mükemmel fiziğinizle görünmek istiyorsanız, spora ve düzenli beslenme ile sürdürülen fit bir hayata tam 6 ay önce başlamanız gerekiyor. Emin adımlarla, kararlı bir şekilde, sadece 6 ay.

Tam da bugün.

6 ay sonraki kendinizin aynaya bakıp "keşke 6 ay önce başlasaydım" mı demesini istersiniz, "iyi ki 6 ay önce başlamışım" mı demesini istersiniz?

Dar skinny kotlar için,
Mini etekler için,
Kısa kot şortlar için,
Bel gösteren kısa crop top üstler için,
Bikini için,
Kıskanç bakışlar için,
Aynada özgüvenle kendine bakabilmek için,
Ne giyersen giy, her şeyi yakıştırmak için,
Beğeni dolu sözler için,
"Ne kadar zayıflamışsın" cümleleri için,
Sevdiğiniz kişinin elini belinize sarması için,
"O size büyük gelir, denemeniz için bir küçük beden getirelim" denmesi için,
Sağlığınız için,
Mutlu olmak için,
Muhteşem bir fizik için,
Kendinizi sevmek için,
Vücudunuzun dayanıklılığının artması için,
Nefesinizi doğru kullanmak için,
Sıkı karın, kaslı kollar, yuvarlak kalça, düzgün duruş için,
Yok olan sırt ve boyun ağrıları için,
Aktif, enerjik, zinde ve huzurlu bir ömür için,

Alıntıdır

Toplam 30 sayfa yarın okuyup neler yaptığınızı bakıcam menüm geç kalsam da yinede yazayım .sabah :07.30 1 muz 2 dilim kızarmış ekmek 1 domates 1 salata
Az peynir 5 zeytin
Ara12.00 1 mandalina ve 3 küçük kayısı
Öğle :öğrendiğim yeni mükemmel doyurucu bir salata için de brokoli kırmızı soğan kırmızı lahana domates az ızgarada pişmiş tavuk bir avuç makarna az zeytin isteyen olursa tarifini yazabilirim .ve birdak sıkılmış dopal elma suyu
Ara 17.30 bir avuç çekirdek ve bir avuç kuru üzüm leblebi karışık
Akşam :canın hiç yemek istemedi bende yemedim az önce 2 küçük dilim ayva yedim sadece
Spor:120dk yürüyüş
Su.1.5 lt

Mugecim ya gcms olsn ayna falan hikaye sana bisi olmasinn sebebini biliosn ztn moralni bzma. Odem dedgn kilo deil ki gecer gider.

Çok geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar albume resim nasil atiliy soyleyebilirmisiniz resim atiyim bende artik
Ne iyi olr canm:) bn resm yuklerken baya ugrasmistm :) bn soyle yaptim forumda albumler var ya. Oraya grnce yeni album olustr secenegi cikiyo. Fotofraf falan ekliosun. Baska kisa yolu varsa bilemiyorum:)

Salatanin lrzzeti nasil canm? Guzelse deneyeblrm

Anammmmm kız sen 73 olmuşunya

Ben sana yol veriyim güzelim buyur geç
Ay kıyamam ağlama ben beklerim seni...
Çok çok geçmiş olsun üzülme canımkilo deil o gider...
"O size büyük gelir, denemeniz için bir küçük beden getirelim" denmesi için,
Bu cümle çok iyi hissetttiriyo gerçekten kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…