Merhaba hanimlar Ben tukendim sanirim antibiotik elimi yuzumu sisirdi bugun antibiotigimi degistirdim lakin daha sisligim inmedi kilom gittikce artmakta hele aksam simdi 2 kg fark etmis vucudum odem topluo :-( sabah insallah inicek benimde motivem dustugu yerden kalkicak bole bildiginiz yuzum agrio enteresan :-(Mefkurem dedigin salatalikli karisimi hazirliycam simdi iyi gelir deme aynaya bakamiyorum ya :-(
Evet canim biz fransada 2 ogun yapiyoruz . normalde sabah kahve ve kek kurabiye isleri yerdim. Yogurt ile kuru uzum (cekirdeksiz ) karistirinca hosuma gidiyor, ondan yiyorum.tursuyu cok yemedim.saat 3h30 da yedim. Cerez konusunda haklisin:)Eminecim sen kahvaltını öğlenmi yapıyosun
Sabahları genelde yoğurt üzüm oluyor
O kuru üzümmü
Öğlen güzel cnm
Ama sıkmanın miktarı fazla ve turşu olmamış
Bence akşama çerez yerine süt yada yoğurt ye
Amann yee arada nolcekkHaklsn bacm ah salak kafam nedn elim gtti ki o kurabiyelere:) yarn daha dkkt edixem ama mcx:)
Mügecim artı olmana hiç moralini bozma çünkü seninki Kilo değilMerhaba hanimlar Ben tukendim sanirim antibiotik elimi yuzumu sisirdi bugun antibiotigimi degistirdim lakin daha sisligim inmedi kilom gittikce artmakta hele aksam simdi 2 kg fark etmis vucudum odem topluo :-( sabah insallah inicek benimde motivem dustugu yerden kalkicak bole bildiginiz yuzum agrio enteresan :-(Mefkurem dedigin salatalikli karisimi hazirliycam simdi iyi gelir deme aynaya bakamiyorum ya :-(
Mugecim ya gcms olsn ayna falan hikaye sana bisi olmasinn sebebini biliosn ztn moralni bzma. Odem dedgn kilo deil ki gecer gider.Merhaba hanimlar Ben tukendim sanirim antibiotik elimi yuzumu sisirdi bugun antibiotigimi degistirdim lakin daha sisligim inmedi kilom gittikce artmakta hele aksam simdi 2 kg fark etmis vucudum odem topluo :-( sabah insallah inicek benimde motivem dustugu yerden kalkicak bole bildiginiz yuzum agrio enteresan :-(Mefkurem dedigin salatalikli karisimi hazirliycam simdi iyi gelir deme aynaya bakamiyorum ya :-(
Çok geçmiş olsun canımMerhaba hanimlar Ben tukendim sanirim antibiotik elimi yuzumu sisirdi bugun antibiotigimi degistirdim lakin daha sisligim inmedi kilom gittikce artmakta hele aksam simdi 2 kg fark etmis vucudum odem topluo :-( sabah insallah inicek benimde motivem dustugu yerden kalkicak bole bildiginiz yuzum agrio enteresan :-(Mefkurem dedigin salatalikli karisimi hazirliycam simdi iyi gelir deme aynaya bakamiyorum ya :-(
Ne iyi olr canm:) bn resm yuklerken baya ugrasmistm :) bn soyle yaptim forumda albumler var ya. Oraya grnce yeni album olustr secenegi cikiyo. Fotofraf falan ekliosun. Baska kisa yolu varsa bilemiyorum:)Gunaydin kizlar albume resim nasil atiliy soyleyebilirmisiniz resim atiyim bende artik
Salatanin lrzzeti nasil canm? Guzelse deneyeblrmToplam 30 sayfa yarın okuyup neler yaptığınızı bakıcam menüm geç kalsam da yinede yazayım .sabah :07.30 1 muz 2 dilim kızarmış ekmek 1 domates 1 salata
Az peynir 5 zeytin
Ara12.00 1 mandalina ve 3 küçük kayısı
Öğle :öğrendiğim yeni mükemmel doyurucu bir salata için de brokoli kırmızı soğan kırmızı lahana domates az ızgarada pişmiş tavuk bir avuç makarna az zeytin isteyen olursa tarifini yazabilirim .ve birdak sıkılmış dopal elma suyu
Ara 17.30 bir avuç çekirdek ve bir avuç kuru üzüm leblebi karışık
Akşam :canın hiç yemek istemedi bende yemedim az önce 2 küçük dilim ayva yedim sadece
Spor:120dk yürüyüş
Su.1.5 lt
Cislari haftada birle snrlandirabilsem keske. Regl yaklastkca cosuyirum icime tatli sever bi canavar kacio. Bu dizginlemid halim tabi:))Amann yee arada nolcekk
Ay kıyamam ağlama ben beklerim seni...Anammmmm kız sen 73 olmuşunya
Ben sana yol veriyim güzelim buyur geç
Çok çok geçmiş olsun üzülme canımkilo deil o gider...Merhaba hanimlar Ben tukendim sanirim antibiotik elimi yuzumu sisirdi bugun antibiotigimi degistirdim lakin daha sisligim inmedi kilom gittikce artmakta hele aksam simdi 2 kg fark etmis vucudum odem topluo :-( sabah insallah inicek benimde motivem dustugu yerden kalkicak bole bildiginiz yuzum agrio enteresan :-(Mefkurem dedigin salatalikli karisimi hazirliycam simdi iyi gelir deme aynaya bakamiyorum ya :-(
"O size büyük gelir, denemeniz için bir küçük beden getirelim" denmesi için,Eğer bu yaz mükemmel fiziğinizle görünmek istiyorsanız, spora ve düzenli beslenme ile sürdürülen fit bir hayata tam 6 ay önce başlamanız gerekiyor. Emin adımlarla, kararlı bir şekilde, sadece 6 ay.
Tam da bugün.
6 ay sonraki kendinizin aynaya bakıp "keşke 6 ay önce başlasaydım" mı demesini istersiniz, "iyi ki 6 ay önce başlamışım" mı demesini istersiniz?
Dar skinny kotlar için,
Mini etekler için,
Kısa kot şortlar için,
Bel gösteren kısa crop top üstler için,
Bikini için,
Kıskanç bakışlar için,
Aynada özgüvenle kendine bakabilmek için,
Ne giyersen giy, her şeyi yakıştırmak için,
Beğeni dolu sözler için,
"Ne kadar zayıflamışsın" cümleleri için,
Sevdiğiniz kişinin elini belinize sarması için,
"O size büyük gelir, denemeniz için bir küçük beden getirelim" denmesi için,
Sağlığınız için,
Mutlu olmak için,
Muhteşem bir fizik için,
Kendinizi sevmek için,
Vücudunuzun dayanıklılığının artması için,
Nefesinizi doğru kullanmak için,
Sıkı karın, kaslı kollar, yuvarlak kalça, düzgün duruş için,
Yok olan sırt ve boyun ağrıları için,
Aktif, enerjik, zinde ve huzurlu bir ömür için,
Alıntıdır
O canavar bendede var yanlız değilsin...Cislari haftada birle snrlandirabilsem keske. Regl yaklastkca cosuyirum icime tatli sever bi canavar kacio. Bu dizginlemid halim tabi:))
Hemen bakıyorum...Ve album olusturdum nihayet ama 85 kiloya cikinca hic bi resimde yer almadigim icin cok yok malesf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?