💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bana günaydın size iyi günler zor bela kafamı kaldır gece o kadar sık uyandımkı sabaha karsı uyuyabıldım dayak yemıs gıbıyım
Canm senin bi rahatsizligin yok dimi.yorgun niye uyaniyorsun alamiyormusun uykunu stres mi yapiyorsun birseyleri.. gunaydinllaaar kalorisiz hafif menuler :)

Canm senin bi rahatsizligin yok dimi.yorgun niye uyaniyorsun alamiyormusun uykunu stres mi yapiyorsun birseyleri.. gunaydinllaaar kalorisiz hafif menuler :)
Allaha şüküt stres sıkıntı dışında bildiğim fiziksel bişeyım yok sadece benım reglı bazı aylar aşırı agır gecıyor benım zaten depresyondaydım üstüne reglı olımca gece sıcak bastı benıdevamlı uyandım şuan açım ama canım bişe istemıyor 1 saate anca kendıme gelırım

Bak civanpercemi bu adetle ilgili skntilara cok iyi geliyor bu cay gercekten ibrahim saracoglunun dedigi gibi iyi bi hafifletici.agri olsun psikoljik vs. Bide maydonoz kurunu yapmstm ben 20 gun filan. Ve okadar dinc kaldiriyoki sabahlari antioksidan etkisi cok buyuk. Posasiyla birlikte blendirdan gecirip limonla gunde 2 defaydi sanrm yenip iciliyor. Ama gercekten etkili. Yani aklinda bulunsun salatalik yemekte ayni sekilde. Ama genel olarak tatsiz bi zaman. Platesinde bana rahat gecirme anlamnda bana faydasi oldu

O kadar spor yapıyorum yok arkadas fayda etmıyor bende maydanoz kürü yaptım gecen 10 gün falan sabah maydanoz lımon suyu su blendırdan gecırıp ıcıyodum o galıba. odem ıcın yarın paZardan alıyım yınr başlatım 4 marketın ortasında oturuyoz hepsındekı yesıllıkler kötü yıne başlarım yarın alısverısımı yapıyım gun ıcınde daha a sıslık hıssedıyofum haklısın not alıyım hepsını denemekte yarar var

Yok yok platesin rahatlatici etkisini gordum.o agirlikla vs calisilanlar degil daha ince sporlar.adet zamanlarinda bile ilk gnu olmasa bile 2nci 3ncu gun basliorum.. hafif derecede. Yani kasilmalari onluyo gibi geldi bana plates. Esneme vs oldugu icin vucudu rahatliyor. En basiti bi gaz sksmasi gibi rahatsiz edici agrilarda vs hemen esneme hareketleri yaparim oncelikle. Hemen geciriyor bnde blmiorumm.herkesin kullanmasi dogru degil ama 2 gunde bir flan agzina bi dis sarimsak atinca o da dinc tutuyor.antibiyotik etkisi de var. Ama tansiyon sorunu olana iyi degil.dusuk veya yuksek olana tabi.ama her gun olmasada 2 gunde bir olabilir oda dinc tutmustu.saymakla da bitmiyor benm uygulamalar neyse:)

Doktor kontrolunda alsan bazi seyleri aslinda blmiorum nasi yaptigini ama dikkat etme fazla emziren bayansin.. yavas yavas gider ins

Doktor kontrolunda alsan bazi seyleri aslinda blmiorum nasi yaptigini ama dikkat etme fazla emziren bayansin.. yavas yavas gider ins
Zaten menülerimde sadece hamur işi ekmek ve pilav nakarnayı çıkardım. Hatta yoğurt ve salatayı bu sayede daha çok tüketir oldum. Kızımdayken sütüm daha çok oluyordu. Sanırım yaş faktörü de etkili

Plates topum var bır suredır elımı surmedım annem ındır havasını dıyor ama eser benım aklım yaparım dıyorum haklısın en basıt hareketler bıle esnetıyor altarnetıf tıp dıyosun bende ınanıyorum dogadan gelen şifaya zeytın yapragı aldım geçen demlıycem oda bir çok şeye iyi grlıyormus merak ettım aldım. dıkkatlı kullanılması gereken bir bitki

Kaç yaşındasınkı ? Kesın benden küçük çıkarsın benı burda artı depresyona sokarsın

Tabi herkese hersey iyi gelmiyor. Ama ilac kullanmayi hic sevmiorum agridan olsemde bindebir kullanirim. Yani alternatif saglikli seylere yoneliyorum.ve nedense etkili oluyor allah hastalik vermesn canm

Tabi herkese hersey iyi gelmiyor. Ama ilac kullanmayi hic sevmiorum agridan olsemde bindebir kullanirim. Yani alternatif saglikli seylere yoneliyorum.ve nedense etkili oluyor allah hastalik vermesn canm

Bende sevmem mecbur kalmadıkca kullanmam sık sık kullanınca alışıyor vucut tepkı vermıyor deneye deneye kendınıze uygun olanı buluyoruz ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…