bugün nasılsınız kızlarGünaydın asyaaa
Ben çok iyiyim şükür, istahimda normale döndü, daha ne istiyim dimi?bugün nasılsınız kızlar
Cok sukur bugun gun varmis annemde insallah israrlara boyun egmem kacamaklardan uzak dururum bu kadar oldu ya fire vermek istemiyorumbugün nasılsınız kızlar
tabi ablacım ya fulll konsantreeBen çok iyiyim şükür, istahimda normale döndü, daha ne istiyim dimi?
Cok sukur bugun gun varmis annemde insallah israrlara boyun egmem kacamaklardan uzak dururum bu kadar oldu ya fire vermek istemiyorum
Sorma dün bir felaketti!tabi ablacım ya fulll konsantree
Boşver ısrarları..Cok sukur bugun gun varmis annemde insallah israrlara boyun egmem kacamaklardan uzak dururum bu kadar oldu ya fire vermek istemiyorum
olsun abliş telafi edersin sennn sıkma canını hareket bol bol hareket.bende dün spor yapamamıştım bugün erkenden yapayım diyorumm yine grşrz öpüldünüzzSorma dün bir felaketti!
Utancından buraya menü bile yazmadım okadar yanı..
Hadi bol kalori yak inşallaholsun abliş telafi edersin sennn sıkma canını hareket bol bol hareket.bende dün spor yapamamıştım bugün erkenden yapayım diyorumm yine grşrz öpüldünüzz
Abla anneleri biliyosun gerci saolsun kendisi de kilolu oldugu icin artik saygi duyuyor ama isin icine annene babaanne girince cok bozuyolar ben onlara migdemi usutmusum desem acliktan derler disim agriyor desem acliktan derler ama yapmiycam dap dar giyinicem utancimdan migdem cikar diye yemiycem kendimi dizginliycemBoşver ısrarları..
Hatta disim agriyor midemi usutmusum ne yesen bulanıyor falan de..
Gunaydin.
Sevindim mugem iki gune bisey kalmaz insallah.
O zaman yiyomus gibi yap al bir minik lokma cigne dur. Kaynat arada işte..Abla anneleri biliyosun gerci saolsun kendisi de kilolu oldugu icin artik saygi duyuyor ama isin icine annene babaanne girince cok bozuyolar ben onlara migdemi usutmusum desem acliktan derler disim agriyor desem acliktan derler ama yapmiycam dap dar giyinicem utancimdan migdem cikar diye yemiycem kendimi dizginliycem
Surekli ye ye baskisini atlatmanin yollari
1. Dar giyinin, yemeyin ki karniniz cikmasin dugmeler kopmasin
2. Hastayim diyip gecistirin
3. Ben gelmeden az once yemistim diyin
4. Alin bisey tabaginiza ve yiyormus gibi yapin.
5. Hayallerinizi, cabalarinizi, yaptgnz sporu, buraya menu yazma aninizi dusunun:)
Mutlu son:)
Ya tatli tatliyi cekince sknti zaten. Kan sekerini arttigi icin boyle oluyor en iyisi hangi yonlerden giderebilcegni bilmek. Ben bu sabah kalktm braz gec kalktm bi baktim canim tatli ister gibi hemen yogurda kuru meyve ceviz bi tatli kasigi pekmez koyup tarcinda koyup yedim bnu kahvalti ogunu yaptim kendime gitti sukur geri :))Cislari haftada birle snrlandirabilsem keske. Regl yaklastkca cosuyirum icime tatli sever bi canavar kacio. Bu dizginlemid halim tabi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?