Ya valla, bi biz 30 larin sonlarindayiz.Asıl sen 28 deyince ben düşüp bayılırmışım. Zaten bakıyorum yaş ortalaması çoğunluk 20 li
Asıl sen 28 deyince ben düşüp bayılırmışım. Zaten bakıyorum yaş ortalaması çoğunluk 20 li
Ya valla, bi biz 30 larin sonlarindayiz.
Ben 32,5 lütfen buçuğuma dikkat edinbekarım evet herkez evlı çocuklu ve küçük
Sırtta bıse yok bıraz göbiş var
Kalça bacaklar iyi biraz göbek var. Oda gider çabucak inşallahBu da benim :)
İnşallah :)Kalça bacaklar iyi biraz göbek var. Oda gider çabucak inşallah
Aynen valla
Severim senin buçuğunu :)
Bir de önden atacağım simitim feci :)
Selamlar canlar
Önce bütün öğretmenlerimizin günü kutlu Olsunnnnnnn
A Artemis580
Husna resimlerine baktım cnm
Gri etekli olanda hiç fazlalık görünmüyor göbek falanda yok
Maşallah
mstb
Melihacım bence simitin yok sadece göbek var
Heralde senin altta problemlemli değil daha çok üst taraf
Gidecek gidecek azimliyim önceleri dikişlerim ağrıyordu çok mekik çekemiyordum ama şimdi yarım mekikle halledeceğim :)Sevin buçuğumu bende sevıyorum nedensemekık çekersın yanlar içinde hareket yapınca kısa sürede gider
Gidecek gidecek azimliyim önceleri dikişlerim ağrıyordu çok mekik çekemiyordum ama şimdi yarım mekikle halledeceğim :)
Cik cik.en iyisi kendin almak aslında.pazaro esim yapinca ne pisircegmi sasiriyorumÖlmedım sürünüyorum ben çıkıyımda bıraz alısverıs yapıyım mutfak tam takır olmus
Cik cik.en iyisi kendin almak aslında.pazaro esim yapinca ne pisircegmi sasiriyorum.duymasin bidaha çıkmaz
Bn de oksuruorm die sogan kaynatip ictm bgn. O da ise yarar mi acep:)Kokusu rahatsız etmezse kuru soğan felaket süt yapar aklında olsun canım.
Bilmemki yarar belki...Bn de oksuruorm die sogan kaynatip ictm bgn. O da ise yarar mi acep:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?