Bu isleri hi sekille3 adamlara ogretmemiz lazımBende pazara yarın çıkıcam sımdı bebek hedıyesı almaya gıdıyoz market ısınıde aradan cıkarıyım yarında pazar kapımjn onundde zaten
şifa olsun canım.ben siyah turp ve bal diye duymuştum.ortasinu oyup bal koyum suyunu iciyorsun.Bn de oksuruorm die sogan kaynatip ictm bgn. O da ise yarar mi acep:)
komposto kafami ksrisyirdi biraz.onun disinda güzel bence.üm hazır bildireyim
Sabah 7.30 2 yumurtalı omlet dereotu 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 ceviz
Öğlen 12.30 6 kaşık barbunya bir kase yoğurt
Ara biraz kuru üzüm 2 ceviz
Akşam 5-6 köfte ızgara bol salata
3 lt su olur
4 bardak az şekerli komposto 1 malt içeceği
Spor
1 mil leslie 50 squat 100 yarım mekik olur
37 miydin daha genc diye hatirliyodum yanlis gormusuz ya ismin neydi senin ablacim :)Gidecek gidecek azimliyim önceleri dikişlerim ağrıyordu çok mekik çekemiyordum ama şimdi yarım mekikle halledeceğim :)
Evet canım Meliha :) Emzirdiğim için bu ara süt problemim var o yüzden komposto kaynatıp suyunu içtimIsmin meliha miydi canım
Olsun canım sen yine genç görebilirsin mahsuru yok37 miydin daha genc diye hatirliyodum yanlis gormusuz ya ismin neydi senin ablacim :)
:)) gencsin tabi de yani aritmetik olarak dedim.benmkide birdaha solemis olayimOlsun canım sen yine genç görebilirsin mahsuru yokismim meliha
Günaydın herkese. Bugün canım sıkkın. Sütüm epeyce azalmış. Oğlum da biraz emiyo bakıyo süt yok başlıyor ağlamays. Dünkü menüme malt içeceği ekledim. Sanırım birkaç gün içerim bunu
Evlenırsem bu dediğini dikkate alıcamBu isleri hi sekille3 adamlara ogretmemiz lazım
şifa olsun canım.ben siyah turp ve bal diye duymuştum.ortasinu oyup bal koyum suyunu iciyorsun.
Kuzum şu kurabiyeleri sabah ye istersen üç tane ye sabahı kuvvetli yapın Sonra ha deyince acıkmazsınız.Kizlar yeme isi btti
Menum
Sabah
Bi avuc kuru dut
Bi bardak sut
Brzcik gojiberry
Oglen
Yarm mandalina
Yarim kivi
Bi kurabiye
Aksam
Bi kase nohut yemegi
Firinda hindi gogsu
Aksama brlki yogurt yiyeblrm
Aslında çok iyi gibi ama çeyrek ekmek öğlene çok değilmi çiğköftede 6 taneyken olmasada olurmuş..Kuzlar ablam aralik sonu ocak basi gibi dogum yapacak bugun onun evine girtim temizlik yaptimnpek de saglikli seyler yiyemedim.
MENUM
KAHVALTİ 07.30 10 p.kizartmasi 2 tb .ekmegi peynir
OGLE 14.30 peynir 1 h.yumurta domates 5 zeytin 6 sıkımlık çig kofte ceyrek ekmek
SAAT 15.30 T.kahvesi (tek sekerli)
AKSAM 17.30 6 yk guvecte etli patlican yemegi 2 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi
SU 2.5 lt
Ay bacm haklisin da sbh canm istemio oglen aksam sanki as eriorum:))Kuzum şu kurabiyeleri sabah ye istersen üç tane ye sabahı kuvvetli yapın Sonra ha deyince acıkmazsınız.
Aslında çok iyi gibi ama çeyrek ekmek öğlene çok değilmi çiğköftede 6 taneyken olmasada olurmuş..
Eveet gelelim bugünkü menümeeee..
7,30 3 dl. kızarmış kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin pekmez (Bitti sonunda kurtuldum)/1 çay kaşığı tereyağ/1 çaykaşığı reçel/1 yumurta
10,30 Şekersiz kahve/1 kare bitter.
13,30 Tavuklu salata
19,30 bir kase yoğurt/ biraz yeşil salata
Su 2 oldu bile
sor 30+30+30 Toplam 1,5 saat yürüyüş.
Bacm walla bilemiom ki oksur oksur nereye kdr. Doktora da gtmiorum inatlaHusna seni goremiyorummmm
Meliha azcikkk gobus var gecer canim
Sorma bu gece benim.oglusun da memeyi cekiyo cekiyo agliyo esimde sut mu yok dedi sıktim geldi ama cekti agladi anlamadim gitti 3 ten 4 e kadar gezdik sonra 4.30 kadar salla salla zor uyudu sipa
Birgulum sen niye oksuruyon gulum.?.
Menun iyi ammaa fakat lakinn :) meyvelerden soraki kurabiyeKizlar yeme isi btti
Menum
Sabah
Bi avuc kuru dut
Bi bardak sut
Brzcik gojiberry
Oglen
Yarm mandalina
Yarim kivi
Bi kurabiye
Aksam
Bi kase nohut yemegi
Firinda hindi gogsu
Aksama brlki yogurt yiyeblrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?