Aksam prk bi guzel tatlim. Ekmek olmamis sadece.Kuzlar ablam aralik sonu ocak basi gibi dogum yapacak bugun onun evine girtim temizlik yaptimnpek de saglikli seyler yiyemedim.
MENUM
KAHVALTİ 07.30 10 p.kizartmasi 2 tb .ekmegi peynir
OGLE 14.30 peynir 1 h.yumurta domates 5 zeytin 6 sıkımlık çig kofte ceyrek ekmek
SAAT 15.30 T.kahvesi (tek sekerli)
AKSAM 17.30 6 yk guvecte etli patlican yemegi 2 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi
SU 2.5 lt
Nerden de yaptm kurabiye hep de gozumn onnde:))Menun iyi ammaa fakat lakinn :) meyvelerden soraki kurabiye
Sen onu ya gozunun onunden kaldir cnku nefsin ya yiyecen bitecek o diye sana bastircak :)) gecende yemistin dimi ımmm..Nerden de yaptm kurabiye hep de gozumn onnde:))
Menemen olnayabilirmis tavuklar seni fazlasyla doyururdu:) ekmegi yemene de sebeb olmus bu yuzden. Digerleri iyi :)Sabah yok
13:30 1,5 haşlama yumurta üzerine yogurt,5 zeytın,yarım k.k dan az peynır,yarım salatalık,yarın kırmızı bıber,1 dilim salam ,2 dılım çavdar(1 de olabılır emın degılım :)
17:00 yarım kutu orman mevyeli kefir
18:20 1 kepçe tavuk çorbası,4 y.k menemen ,orta boy kase yeşil tavuklu salata,1 dilim çavdar
5.917 adım (3.61 km )
Su 2,20 lt kesın kahve ve yeşil çay içerım
Gecmis olsun bebisine..Slm kzlar dunde yazamadm havalimanna falan gittik esimin anneannesiyle dedesini karslamaya bebisimde rahatsz oksurup duruyo cok mzmzlanyo surekli aglyo öksürük ten uyuyamyoda onunla ugrasyorum birkacgun yazamycam musade istiyorum sizden cuma gunu bildirim yapmaya calscam öpüyorum hepinizi :-*
Slm kzlar dunde yazamadm havalimanna falan gittik esimin anneannesiyle dedesini karslamaya bebisimde rahatsz oksurup duruyo cok mzmzlanyo surekli aglyo öksürük ten uyuyamyoda onunla ugrasyorum birkacgun yazamycam musade istiyorum sizden cuma gunu bildirim yapmaya calscam öpüyorum hepinizi :-*
Menemen olnayabilirmis tavuklar seni fazlasyla doyururdu:) ekmegi yemene de sebeb olmus bu yuzden. Digerleri iyi :)
Abla izlemiyosun beni ben seni izliyorum izlersen gorursunHusna seni goremiyorummmm
Meliha azcikkk gobus var gecer canim
Sorma bu gece benim.oglusun da memeyi cekiyo cekiyo agliyo esimde sut mu yok dedi sıktim geldi ama cekti agladi anlamadim gitti 3 ten 4 e kadar gezdik sonra 4.30 kadar salla salla zor uyudu sipa
Birgulum sen niye oksuruyon gulum.?.
menüm hazır bildireyim
Sabah 7.30 2 yumurtalı omlet dereotu 2 dilim tb ekmeği 1 kk peynir 5 zeytin 2 ceviz
Öğlen 12.30 6 kaşık barbunya bir kase yoğurt
Ara biraz kuru üzüm 2 ceviz
Akşam 5-6 köfte ızgara bol salata
3 lt su olur
4 bardak az şekerli komposto 1 malt içeceği
Spor
1 mil leslie 50 squat 100 yarım mekik olur
Eveet gelelim bugünkü menümeeee..
7,30 3 dl. kızarmış kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin pekmez (Bitti sonunda kurtuldum)/1 çay kaşığı tereyağ/1 çaykaşığı reçel/1 yumurta
10,30 Şekersiz kahve/1 kare bitter.
13,30 Tavuklu salata
19,30 bir kase yoğurt/ biraz yeşil salata
Su 2 oldu bile
sor 30+30+30 Toplam 1,5 saat yürüyüş.
Kizlar yeme isi btti
Menum
Sabah
Bi avuc kuru dut
Bi bardak sut
Brzcik gojiberry
Oglen
Yarm mandalina
Yarim kivi
Bi kurabiye
Aksam
Bi kase nohut yemegi
Firinda hindi gogsu
Aksama brlki yogurt yiyeblrm
Kuzlar ablam aralik sonu ocak basi gibi dogum yapacak bugun onun evine girtim temizlik yaptimnpek de saglikli seyler yiyemedim.
MENUM
KAHVALTİ 07.30 10 p.kizartmasi 2 tb .ekmegi peynir
OGLE 14.30 peynir 1 h.yumurta domates 5 zeytin 6 sıkımlık çig kofte ceyrek ekmek
SAAT 15.30 T.kahvesi (tek sekerli)
AKSAM 17.30 6 yk guvecte etli patlican yemegi 2 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi
SU 2.5 lt
kızlar menümm
sabah
mantarlı omlet
1 domates
1 salatalık
1 fincan süt
ara yapmadım kahvaltı geç olmuştu birazz
öğlen
kabak,salata,yoğurt
ara
bitki çayı
1 kivi
akşam
1 tabak mantar sote tavuklu
salata
3 kaşık pilav
birazdan bitki çayıda içebilirim
su 2 lt
spor 90 dk bide video daki egzersiz hareketleri yaptım
Bugun menum eksik gibi hissediorum ama karnimi da tok.. :)
Gunduz evde olmadigin icin aksam da anneme baliga davetli oldugumuz icin uygun seyler yemeye calistim.. aksam da bi corba icmeyi dusunuyorum sofranin durumuna gore..
1 bardak limonlu ilik su
SABAH 10 :00 da buyukce kasede kuru meyveli cevizli tarcinli ve 1 tatli kasigi pekmezle yogurt.( bir avuc digerleri toplam)
1 bardak yesilcay
16:00 da buyukkce yesillik ve kirmizi yesilliklerden salata ve 1 patates haslamasi baharatli ve yarim köz kirmizi biber
Aksam da bakicam duruma gore hafif birseyler yerim yine sanirim cnku bugunun kıtlıği yarinin artisi olmasin bana :)
2 bucuk lt su
Spor yok disardaydim zaten yurudum baya dolandim yani
Sabah yok
13:30 1,5 haşlama yumurta üzerine yogurt,5 zeytın,yarım k.k dan az peynır,yarım salatalık,yarın kırmızı bıber,1 dilim salam ,2 dılım çavdar(1 de olabılır emın degılım :)
17:00 yarım kutu orman mevyeli kefir
18:20 1 kepçe tavuk çorbası,4 y.k menemen ,orta boy kase yeşil tavuklu salata,1 dilim çavdar
5.917 adım (3.61 km )
Su 2,20 lt kesın kahve ve yeşil çay içerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?