💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aksam prk bi guzel tatlim. Ekmek olmamis sadece.

Bugun menum eksik gibi hissediorum ama karnimi da tok.. :)
Gunduz evde olmadigin icin aksam da anneme baliga davetli oldugumuz icin uygun seyler yemeye calistim.. aksam da bi corba icmeyi dusunuyorum sofranin durumuna gore..
1 bardak limonlu ilik su

SABAH 10 :00 da buyukce kasede kuru meyveli cevizli tarcinli ve 1 tatli kasigi pekmezle yogurt.( bir avuc digerleri toplam)

1 bardak yesilcay

16:00 da buyukkce yesillik ve kirmizi yesilliklerden salata ve 1 patates haslamasi baharatli ve yarim köz kirmizi biber

Aksam da bakicam duruma gore hafif birseyler yerim yine sanirim cnku bugunun kıtlıği yarinin artisi olmasin bana :)

2 bucuk lt su

Spor yok disardaydim zaten yurudum baya dolandim yani

Nerden de yaptm kurabiye hep de gozumn onnde:))
Sen onu ya gozunun onunden kaldir cnku nefsin ya yiyecen bitecek o diye sana bastircak :)) gecende yemistin dimi ımmm..

Ya da komsuna filan yedir bitsin birseyler yap :) ben komsuya ya da esime tıkıyorum bazi dayanamayacgm seyleri cogunlkla. Zaten o kilo almadigi icin yiyo seviyor zamanli yer sadece. Bnde kurtuluorum o yuzden:)

Sabah yok

13:30 1,5 haşlama yumurta üzerine yogurt,5 zeytın,yarım k.k dan az peynır,yarım salatalık,yarın kırmızı bıber,1 dilim salam ,2 dılım çavdar(1 de olabılır emın degılım :)

17:00 yarım kutu orman mevyeli kefir

18:20 1 kepçe tavuk çorbası,4 y.k menemen ,orta boy kase yeşil tavuklu salata,1 dilim çavdar

5.917 adım (3.61 km )

Su 2,20 lt kesın kahve ve yeşil çay içerım

Slm kzlar dunde yazamadm havalimanna falan gittik esimin anneannesiyle dedesini karslamaya bebisimde rahatsz oksurup duruyo cok mzmzlanyo surekli aglyo öksürük ten uyuyamyoda onunla ugrasyorum birkacgun yazamycam musade istiyorum sizden cuma gunu bildirim yapmaya calscam öpüyorum hepinizi :-*

Menemen olnayabilirmis tavuklar seni fazlasyla doyururdu:) ekmegi yemene de sebeb olmus bu yuzden. Digerleri iyi :)

Gecmis olsun bebisine..

Çok grçmiş olsunn

Abla izlemiyosun beni ben seni izliyorum izlersen gorursun

gayet guzel sabah 2 dılım yerıne 1 dılım de yeterlı olurms sankı..

suyun cok ıyı canım masallah sporda aynı sekılde

saglam bı kahvaltı ve ardından temız bı menu (bıtter dısında kı bı kareymıs lafı bıle olmaz)

sporunda cok guzel suyunda

Kizlar yeme isi btti

Menum

Sabah
Bi avuc kuru dut
Bi bardak sut
Brzcik gojiberry

Oglen
Yarm mandalina
Yarim kivi
Bi kurabiye

Aksam
Bi kase nohut yemegi
Firinda hindi gogsu

Aksama brlki yogurt yiyeblrm

ben kuru meyveyı genelde aralarda yıyorum..

sabah sutle tok tutmustur sanırm..

oglen de kurabıye yerıne bı kase yogurt olsa daha ıyı olurmus sankı yada daha saglam bı yemek.

aksam da gayet guzel ekmek yoksa..

aksam gayet hafıf olmus ve yedıkelrının saatı gec degıl bence menun kotu degıl canım suyunda gayet ıyı

pılav yemesen guzel olurmus gayet.. suyunda sporunda gayet guzel

gayet guzel cıs yemessen bunlardan sonra. corba balık olanbılır. suyunda guzel

sabah bıseyler atıstrsaydn en azından daha ıyı hıssedermıssn..

oglen ekmek umarım 1dır.

onun dısında da gayet ıyı.. suyunda oyle sporunda

Bende yazıyım menumu..

sabah 10 gıbı

bı tane haslanmıs yumurta
bı dılım ekmek+nutella
bı fıncan yesılcay
4-5 tane zeytın
3-4 parca peynır
bı cay kasıgı krem peynır

oglen 1 gıbı

bı tane ıkısı bır arada

aksam 5 gıbı

dısarı cıkmıstık bı tane kasarlı tost
bı fıncan ıkısı bır arada
yanında bı tane cakıl cıkolata(mınnaaacıkk)

suyum 2yı gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…