- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
iki gundur giremedim kizlar epey bir yogundum dun 53.6 ciktim cumaya gore 400 gram eksi
menumu yazayim hemen
sabah 10:00 2 dilim tam bugday ekmegi
2 kibrit kutusu kadar peynir
biraz cilek receli
az tereyag
aksam 18:00 3 kepce corba
1 dilim de kendi yaptigim patatesli ekmek
Bana günaydın size iyi günler zor bela kafamı kaldır gece o kadar sık uyandımkı sabaha karsı uyuyabıldım dayak yemıs gıbıyım
gecmis olsun canim bende bu sabah kalktigimda sirtim belim agriyordu
5 ki rakamlara bır dusuyım alırım patateslı ekmek tarıfını :) maşallah kılon çok iyi
Ya valla, bi biz 30 larin sonlarindayiz.
canim goze batan asiri bir fazlaligin yokÖnden :)
gecmis olsun canimHusna seni goremiyorummmm
Meliha azcikkk gobus var gecer canim
Sorma bu gece benim.oglusun da memeyi cekiyo cekiyo agliyo esimde sut mu yok dedi sıktim geldi ama cekti agladi anlamadim gitti 3 ten 4 e kadar gezdik sonra 4.30 kadar salla salla zor uyudu sipa
Birgulum sen niye oksuruyon gulum.?.
Sıkılaşmak için mecburen spor yapmalısındusersin canim sen bir hayli istikrarlisin ben de veririm tarifi seve seve 5 li rakamlara dustum ama sıkılaşmam lazim gevseklik var ve ne yapacagim bilmiyorum
Foto öyle gösteriyo da esaslı bir göbek ve bel var en az 10 kg gitmeli eski halime dönüp kendimi iyi hissetmen için :)canim goze batan asiri bir fazlaligin yok
gecmis olsun canim bende ayni dertten muzdaribim bir de sigara tiryakisiyimBacm walla bilemiom ki oksur oksur nereye kdr. Doktora da gtmiorum inatla
Çocuklar emerken bazem istiyorki oluk oluk aksın. Olmayınca da mız mız mızHusna seni goremiyorummmm
Meliha azcikkk gobus var gecer canim
Sorma bu gece benim.oglusun da memeyi cekiyo cekiyo agliyo esimde sut mu yok dedi sıktim geldi ama cekti agladi anlamadim gitti 3 ten 4 e kadar gezdik sonra 4.30 kadar salla salla zor uyudu sipa
Birgulum sen niye oksuruyon gulum.?.
tabiki insan iyi hissettigi kiloda olmali canimFoto öyle gösteriyo da esaslı bir göbek ve bel var en az 10 kg gitmeli eski halime dönüp kendimi iyi hissetmen için :)
gecmis olsun canimSlm kzlar dunde yazamadm havalimanna falan gittik esimin anneannesiyle dedesini karslamaya bebisimde rahatsz oksurup duruyo cok mzmzlanyo surekli aglyo öksürük ten uyuyamyoda onunla ugrasyorum birkacgun yazamycam musade istiyorum sizden cuma gunu bildirim yapmaya calscam öpüyorum hepinizi :-*
Abla izlemiyosun beni ben seni izliyorum izlersen gorursun
Feyza canim az cikolata var menunde ama onlar bisey dwgil gulum yakmisindir bile.
Birgulum allah sifa versin turp ve bali siddetle oneririm doguma bi ay kala bende cok iksuryordum ictim hemen gecti.
Esra bebisine de g.olsun allah acil sifa versin.
Fusun ablaaaa nerdesin?
ablaaa.. Yeter daha fazla zayıflama, menune de yorum yapmıcam artık..
Sen resmen fıtsın suan.. Kıskanıyoruz ama
sagol canim bu iradeyle yine gorursun canimMaşallah. Senin şu anki kilonu ben bekarken görmüştüm :) 14 yıllık evliyim :))
haklisin canim yazin cok yuruyordum simdide mecburi yuruyuslerim oluyor ama aletlerle calismam gerek herhaldeSıkılaşmak için mecburen spor yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?