Merhaba hosgeldniz :) vericeksin elbet ama sonucu erken beklemek yerine birz sabirla bekleyip metobolizmanini tanimaniz lazimBU ARADA NEDEN 100GRAM BİLE VEREMEDİM HALA BUNA İNANAMIYORUM
Zuhal ablacim dogru uzun oldu.ben 5 saat filan ara koyarim en fazla.. haklisin icseydim ayran iyiydi ama disarda elimde suyla dolasinca da yer kalmiyo baska biseye :)Inşallah tekrar almazsınız cnm
Öğlen ve akşam güzel olmuş
Birgülüm kendini tutamıcağını biliyon kuzum yapma ozaman kurabiye
Onun dışında güzel
Ama hiç sebze salata türü bişey yok
Emelim bence sadece akşam güzel
Menü güzel asyam
Sabah kuruyemişerini ihmal etme
Meyvenide kalkınca yesen daha iyi olur
Sabahla ikindi arası baya uzun olmuş cnm Heralde Dışardaydın en azından 1 ayran içebilirsin ama menü güzel
Özlemim son günlerde yatma düzenin bozuldu bence o yüzdende yorgun hissediyorun
Bi gün uykusuz olsamda erken kalk akşam erken yatarsın
Öğlen salam dışında güzel ama onuda sık yemiyosun
Akşamda ekmek olmasa daha iyi olurdu
Çok geçmiş olsun Esracım
Sabah nutella dışında güzel Feyzam
Akşamda tek tost pek az olmuş keşke yanında ayran falan olsaydı
Minnacık demene güveniyorum çuko için
Güzelim ödem için belki maydonoz suyu yapsaydın belki daha hızlı faydası olur
Hem kek hem makarna olmamış bana göre
Füsüncum artık gerçekten kızıcam sana böyle vermeye devam edersen
Kuzum hep diyorum ama
Salata sebze türü pek olmuyor
Öğlen güzel cnm
Akşam baya geç olmuş hele kurabiye için
Özlemcim sana, yavaş veriyorum
Cümlesini yasaklıyorum 
Gunaydin bağyanlarr:)
günayydınnnnnnnnn
Gunaydin.
Toprakbaran hosgeldin. Bence devam et vucudun elbet bir noktadan sinra pes edicek.
Kac kilosun suan boy kac anlatirmisun kendini?
Günaydınnnnn
Senin kadar olamasakta verdik işte fusunumDefnecim bu arada fotograflarina baktim harika olmussun canim
Tesekkur ederim dun herkes farketti iyi kotu bi cok yorum geldi ama daha bana gore cok yolum var dahagri etekli olanda incecik durmussun canim
Hoşgeldin, önce etmekten vazgeç, sonrada bir günlük ornek menü yazki yardım etmeye çalışalım.BU ARADA NEDEN 100GRAM BİLE VEREMEDİM HALA BUNA İNANAMIYORUM
Okadar ekmeğe artı olmadığına sukret tatlım.GÜnaydın bayanlar dün sabh aç 2 bardak su içtim
15-20 dk sonra karışık form çayı aldım onu içtim
yarm ssat snra tam tahllı 2 dilm ekmği tost yaptm evden işe getrdm onu yedim kahvltı olarak
öğlen çorba 2 dilim ekmk ve salta yedim 1 brdak çay ve 1 bardk nescafe içtim
2ltre su içtim
akşm eve gidince menemen kahvltı yapıp yedik onda da 3 dilim tahıl ekmeiğmi yedim zeytn peynr vs. ütü yaptrım belime göbeğime streç sardım saat 21:45 gibi işmi btrdm duşa gircektm sızıp kalmışımve tartıldım hala aynıyım yaaaaa
Gunaydin bağyanlarr:)
günayydınnnnnnnnn
Günaydınnnnn
Günaydın
Günaydın!Gunaydinnn
Güzelim öncelikle bi kan testi yaptırmanı öneririmBU ARADA NEDEN 100GRAM BİLE VEREMEDİM HALA BUNA İNANAMIYORUM
Defne çok doğru söylemiş bu menüyle veremezsinki cnmGÜnaydın bayanlar dün sabh aç 2 bardak su içtim
15-20 dk sonra karışık form çayı aldım onu içtim
yarm ssat snra tam tahllı 2 dilm ekmği tost yaptm evden işe getrdm onu yedim kahvltı olarak
öğlen çorba 2 dilim ekmk ve salta yedim 1 brdak çay ve 1 bardk nescafe içtim
2ltre su içtim
akşm eve gidince menemen kahvltı yapıp yedik onda da 3 dilim tahıl ekmeiğmi yedim zeytn peynr vs. ütü yaptrım belime göbeğime streç sardım saat 21:45 gibi işmi btrdm duşa gircektm sızıp kalmışımve tartıldım hala aynıyım yaaaaa
Haticem resim için söylediğin güzel sözler için çok teşekkür ederimZuhal ablacim dogru uzun oldu.ben 5 saat filan ara koyarim en fazla.. haklisin icseydim ayran iyiydi ama disarda elimde suy
Ayfercim sen nasılsın nasıl gidiyorGünaydın geçmişteki tüm yazıları okudum kilo verenleri tebrik ediyorum ben pazertesi kilo bildirimi yapmıyorum benim durumum da cuma belli olacak BBD öğleden sonra yazıcam salatanın tarifini Mesajını gördüm
Günaydın fıstık!Herkese günaydınlarrrrr
Güzel enerji dolu bi gün diliyorum
Herkes iyidir inşallah
Mügecim sen nasıl oldun şişliğin gittimi biraz
Tesekkur ederim dun herkes farketti iyi kotu bi cok yorum geldi ama daha bana gore cok yolum var daha
günaydın arkadaşlar hoşbuldum.günde 3 yada4 4 dilim tükettiğim etimek kızarmıs ekmek bence tam gün için çok degildir.sabah uyandıgımda 1 bardak olmasada yarım bardak kadar limonlu ılık su içiyorum sonrasında bir dilim etimek ve kk kadar peynir sekersiz yeşil çay .öğlen işyerine gelen yemeklerden azar azar yiyorum genede sebze ze yiyiyorum makarna yada pilav varsa az ve ekmeksiz yiyorum,akşamlarıda evde haşlama salata,ıspanak yoğurt,yada kahvaltı şeklinde yapıyorum,aralarda meyve ve az kuruyemiş yiyorum arkadaşlar,günde ortalama 2 lt su içiyorum 3 kupa yeşil çay ,gece yatmadanda limonlu yoğurt kürü,arkadaşlar yediğim bu şekilde.tek sorunum var nescafe cok sevdidiği için hemen bırakamıyorum günde 3 kupa içiyorum, tek sebebi bu olabilir diye düşünüyorum fakat yeme alışkanlığımı oldukça değiştirdim.ilginiz içinde çok tşk ederim iyki buradayım diyorum
Siyahin mucizesi abla bel ve baseni baya sakladi gobegim cok sukur diyet boyu bana zorluk cikarmiyo hemen cekiliyo ama sıkılasmasi lazimOlsun evet yolumuz olmakla birlikte azimle adım adım ilerlemenin faydasını göreceğiz hep birlikte. Evet güzel vermişsin resimde fazlan yok gibi iyi duruyorsun
Herkese günaydınlarrrrr
Güzel enerji dolu bi gün diliyorum
Herkes iyidir inşallah
Mügecim sen nasıl oldun şişliğin gittimi biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?