💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

GÜnaydın bayanlar dün sabh aç 2 bardak su içtim
15-20 dk sonra karışık form çayı aldım onu içtim
yarm ssat snra tam tahllı 2 dilm ekmği tost yaptm evden işe getrdm onu yedim kahvltı olarak
öğlen çorba 2 dilim ekmk ve salta yedim 1 brdak çay ve 1 bardk nescafe içtim
2ltre su içtim
akşm eve gidince menemen kahvltı yapıp yedik onda da 3 dilim tahıl ekmeiğmi yedim zeytn peynr vs. ütü yaptrım belime göbeğime streç sardım saat 21:45 gibi işmi btrdm duşa gircektm sızıp kalmışım ve tartıldım hala aynıyım yaaaaa

BU ARADA NEDEN 100GRAM BİLE VEREMEDİM HALA BUNA İNANAMIYORUM
Merhaba hosgeldniz :) vericeksin elbet ama sonucu erken beklemek yerine birz sabirla bekleyip metobolizmanini tanimaniz lazim
Bide nedenini yediklerini gormeden ne yaptigini bilmeden detayli olarak degerlendiremeyiz yani fikir sahibi olmak icin biraz gozlem lazm.. metabolizma olayi tamamen bazen yaşla ve bi yerde dogru bildiginiz yanlisla etkisi zor olabilir..
Zuhal ablacim dogru uzun oldu.ben 5 saat filan ara koyarim en fazla.. haklisin icseydim ayran iyiydi ama disarda elimde suyla dolasinca da yer kalmiyo baska biseye :)

Hoşgeldin, önce etmekten vazgeç, sonrada bir günlük ornek menü yazki yardım etmeye çalışalım.
Okadar ekmeğe artı olmadığına sukret tatlım.
Gunaydin bağyanlarr:)

günayydınnnnnnnnn

Günaydın!

Günaydın geçmişteki tüm yazıları okudum kilo verenleri tebrik ediyorum ben pazertesi kilo bildirimi yapmıyorum benim durumum da cuma belli olacak BBD öğleden sonra yazıcam salatanın tarifini Mesajını gördüm

Güzelim öncelikle bi kan testi yaptırmanı öneririm
Bi rahatsızlığın varmı bilmek lazım
Tabi bide menülerini görmemiz
Yaşını kilonu boyunu yazarmısın

Defne çok doğru söylemiş bu menüyle veremezsinki cnm

Zuhal ablacim dogru uzun oldu.ben 5 saat filan ara koyarim en fazla.. haklisin icseydim ayran iyiydi ama disarda elimde suy
Haticem resim için söylediğin güzel sözler için çok teşekkür ederim
Bi 6 ları görelimde içimiz rahat etsin

Ayfercim sen nasılsın nasıl gidiyor
Geç yazılan menülere pek yorum yapamıyorum ertesi gün yazmakta anlamsız geliyor

Tesekkur ederim dun herkes farketti iyi kotu bi cok yorum geldi ama daha bana gore cok yolum var daha

Olsun evet yolumuz olmakla birlikte azimle adım adım ilerlemenin faydasını göreceğiz hep birlikte. Evet güzel vermişsin resimde fazlan yok gibi iyi duruyorsun

günaydın arkadaşlar hoşbuldum.günde 3 yada4 4 dilim tükettiğim etimek kızarmıs ekmek bence tam gün için çok degildir.sabah uyandıgımda 1 bardak olmasada yarım bardak kadar limonlu ılık su içiyorum sonrasında bir dilim etimek ve kk kadar peynir sekersiz yeşil çay .öğlen işyerine gelen yemeklerden azar azar yiyorum genede sebze ze yiyiyorum makarna yada pilav varsa az ve ekmeksiz yiyorum,akşamlarıda evde haşlama salata,ıspanak yoğurt,yada kahvaltı şeklinde yapıyorum,aralarda meyve ve az kuruyemiş yiyorum arkadaşlar,günde ortalama 2 lt su içiyorum 3 kupa yeşil çay ,gece yatmadanda limonlu yoğurt kürü,arkadaşlar yediğim bu şekilde.tek sorunum var nescafe cok sevdidiği için hemen bırakamıyorum günde 3 kupa içiyorum, tek sebebi bu olabilir diye düşünüyorum fakat yeme alışkanlığımı oldukça değiştirdim.ilginiz içinde çok tşk ederim iyki buradayım diyorum

Hoşgeldin. Bence etimek de olsa çok masum değil gibi onun yerine sabah esmef bir ekmek yiyebilirsin. Sıkı bir kahvaltı yaparsan hem metabolizman daha iyi çalışır hem de güne daha iyi başlarsın. Neskafeyi de şekersiz içebilirsin. Emin ol onun tadı daha güzel

Olsun evet yolumuz olmakla birlikte azimle adım adım ilerlemenin faydasını göreceğiz hep birlikte. Evet güzel vermişsin resimde fazlan yok gibi iyi duruyorsun
Siyahin mucizesi abla bel ve baseni baya sakladi gobegim cok sukur diyet boyu bana zorluk cikarmiyo hemen cekiliyo ama sıkılasmasi lazim

Ayy ablacim sanirim gitti cuma sabahki kilomu gördüm sabah çok motive oldum cumaya eksi cikabilicem bugün güzel ders te calistim iyiyim yani elhamdülillah sen nasilsin
Herkese günaydınlarrrrr

Güzel enerji dolu bi gün diliyorum

Herkes iyidir inşallah

Mügecim sen nasıl oldun şişliğin gittimi biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…