💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çocuklar emerken bazem istiyorki oluk oluk aksın. Olmayınca da mız mız mız
Bnm de sol gogsumu her zmn begenmio haspam:)) sag kdr cok akmiyo sut diye mizmizlanio. Bi ara hc emmek istemiodu da o tarafi allahtan atlatti. Cocuk iste her sy istedikleri gbi olsn istiolar ne az ne fazla:)

Menume yine gec kaldim
Sabah : 1 fincan kahve,az uzum,az leblebi
Ogle :yarim yufka ekmegi,4 bardak cay,1 kase yogurt, 4 dilim peynir,az cokelek,az yumurta,dometes salatalik
Ara: yok
Aksam :yemedim disardaydim sonrada gec oldu,anneme gitmistim cay koymus
21h00 :5 tane ceviz,1 avuc uzum, 1 tane kurabiye,

Evde ne bal var ne turp bacim yarn bakip alayim olmadi. Smdilk sogan kaynatip iciyorum bi sbh yaptm bi de smdi. Insallah ii gelir

dusersin canim sen bir hayli istikrarlisin ben de veririm tarifi seve seve 5 li rakamlara dustum ama sıkılaşmam lazim gevseklik var ve ne yapacagim bilmiyorum

Kıtaba dalmısım baya geç cevap verdım kusuraa bakma spor evde yapabılcegın hareketler var sguat netten bulabılırsın ben yavaş kılo verıyorum ama spor yaptıgım için şikayetım yok çok çok az kolarım tek tesrllım sıkılaşmam çok dıkkat etmeme ragmen yavaş verıyorum

Inşallah tekrar almazsınız cnm
Öğlen ve akşam güzel olmuş
Kizlar yeme isi btti

Menum

Sabah
Bi avuc kuru dut
Bi bardak sut
Brzcik gojiberry

Oglen
Yarm mandalina
Yarim kivi
Bi kurabiye

Aksam
Bi kase nohut yemegi
Firinda hindi gogsu

Aksama brlki yogurt yiyeblrm
Birgülüm kendini tutamıcağını biliyon kuzum yapma ozaman kurabiye
Onun dışında güzel
Ama hiç sebze salata türü bişey yok

Emelim bence sadece akşam güzel

Menü güzel asyam
Sabah kuruyemişerini ihmal etme
Meyvenide kalkınca yesen daha iyi olur
Sabahla ikindi arası baya uzun olmuş cnm Heralde Dışardaydın en azından 1 ayran içebilirsin ama menü güzel

Özlemim son günlerde yatma düzenin bozuldu bence o yüzdende yorgun hissediyorun
Bi gün uykusuz olsamda erken kalk akşam erken yatarsın
Öğlen salam dışında güzel ama onuda sık yemiyosun
Akşamda ekmek olmasa daha iyi olurdu

Çok geçmiş olsun Esracım

Sabah nutella dışında güzel Feyzam
Akşamda tek tost pek az olmuş keşke yanında ayran falan olsaydı

Minnacık demene güveniyorum çuko için

Güzelim ödem için belki maydonoz suyu yapsaydın belki daha hızlı faydası olur

Hem kek hem makarna olmamış bana göre

Füsüncum artık gerçekten kızıcam sana böyle vermeye devam edersen

Kuzum hep diyorum ama
Salata sebze türü pek olmuyor

Öğlen güzel cnm
Akşam baya geç olmuş hele kurabiye için

Özlemcim sana, yavaş veriyorum
Cümlesini yasaklıyorum 

Mefkurem 2 gecedır çok sık uyanıyorum sıcak basıyor sabaha karsı uykuya dalıyorum benım uyku düzenin hrp kotu erkende yatsam ufacık sese uyanırım hasta olunca daha hassas oldum ama sabah kalkıcam gece uyuyamasan bıle inş bu gece uyuyabılırım tamam bir daha zor verıyorum demem :) zaten artık takmıyorım kafama sıkılasmam ıyı benımde ıstedıgım kılo verırken sarkmadan vermek oda oluyor valla artık takmıyorum rahat kafam

Benita_ask simdi kac kiloydun? Sen

Güzelim akşamları yeşil çay yada kahve içme
Melisa yasemin çayları daha rahatlatır. Buraya
Başladığında daha enerji doluydun
O özleme söylermisin
Özledik onu

Güzelim akşamları yeşil çay yada kahve içme
Melisa yasemin çayları daha rahatlatır. Buraya
Başladığında daha enerji doluydun
O özleme söylermisin
Özledik onu

Çay kahve benı etkılemez uyku için dedıysen yeşıl çay az içtım sallama bana gore degıl ben aktardan alıyorum ıcıne bıraz rezene katıyorum nedense bu sefer pakette aldım ama pısman oldum

HERKESE MERHABA UZUN ZAMANDIR SİZLERİ TAKİP EDİYORDUM VE BUGÜNE KISMET OLDU ÜYE OLMAM.37 YAŞINDAYIM EVLİ VE 2 COCUK SAHİBİYİM.2.DOĞUMDAN SONRA MALESEF ÇOK KİLOM KALDI VE SADECE 3 İLO VERİP 2 KİLO GERİ ALDIM DİYEBİLİRİM.UYGULADIGIM HERHANGİ BELLİ BİR DİYET UYGULAMADIM DİKKAT ETMEYE ÇALIŞSAMDA OLMADI VAZGEÇTİM HEP.ASLINDA BELLİ BİR KİLONUN ÜZERİNE HİÇ ÇIKMAZDIM NEKADAR YEMEK YESEMDE FAKAT HAMİLELİKLE BİRLİKTE HERŞEY DEĞİŞTİ BU ANLAMDAASLINDA NEDEN KİLO VEREMİYORUM VE NEDEN ALIYORUM BİLİYORUM GÜNDÜZ HİÇ BİRŞEY YİYEMİYOR AKŞAMLARI ÇOK YİYOR VE HİÇ SU İÇEMİYORDUM SİZLERİ TAKİP EDİP OKUDUKÇA BENDE YAPABİLİRİM DİYEREK PAZAR GÜNÜNDEN BAŞLAYARAK YEME ALIŞKANLIĞIMI DEĞİŞTİRMEYE VE DİKKAT ETMEYE ÇALIŞTIM AZ YİYEREK VE ARA ÖĞÜN YİYEREK BAŞLADIM,EKMEK YEMEDİM ETİMEK YEDİM EN FAZLA 4 DİLİM,ORTALAMA 2 LİTRE SU TÜKETTİM ,YEŞİL ÇAY TÜKETTİM.AKŞAMLARI GEÇ SAATLERDE BİRŞEY YEMEDİM VE BU ARADA GECE YATMADAN YOĞURT LİMON VE BİBER KÜRÜNÜDE BU ARADA 1 HAFTADIR YAPIYORUM BUGÜN TARTILDIM VE GRAM EKSİLME YOK VE ÇOK ÜZÜLDÜM BU YÜZDEN BURADA SİZLERLE BERABER BELKİ KENDİME BU ANLAMDA BİRŞEYLER KATARIM DİYE DÜŞÜNEREK BENDE ÜYELİĞİMİ YAPTIM.BİRAZ UZUN OLDU HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…