- 16 Ağustos 2015
- 1.643
- 3.967
- 83
- 50
Abla zatn sigara basli basina sigara sebebi naptin sen. Birakmasan da azaltmaya calisgecmis olsun canim bende ayni dertten muzdaribim bir de sigara tiryakisiyim
Bnm de sol gogsumu her zmn begenmio haspam:)) sag kdr cok akmiyo sut diye mizmizlanio. Bi ara hc emmek istemiodu da o tarafi allahtan atlatti. Cocuk iste her sy istedikleri gbi olsn istiolar ne az ne fazla:)Çocuklar emerken bazem istiyorki oluk oluk aksın. Olmayınca da mız mız mız
Abla siddetle callanetics oneriyorum. Sikilasma icn birebir.dusersin canim sen bir hayli istikrarlisin ben de veririm tarifi seve seve 5 li rakamlara dustum ama sıkılaşmam lazim gevseklik var ve ne yapacagim bilmiyorum
Evde ne bal var ne turp bacim yarn bakip alayim olmadi. Smdilk sogan kaynatip iciyorum bi sbh yaptm bi de smdi. Insallah ii gelirFeyza canim az cikolata var menunde ama onlar bisey dwgil gulum yakmisindir bile.
Birgulum allah sifa versin turp ve bali siddetle oneririm doguma bi ay kala bende cok iksuryordum ictim hemen gecti.
Esra bebisine de g.olsun allah acil sifa versin.
Fusun ablaaaa nerdesin?
dusersin canim sen bir hayli istikrarlisin ben de veririm tarifi seve seve 5 li rakamlara dustum ama sıkılaşmam lazim gevseklik var ve ne yapacagim bilmiyorum
Inşallah tekrar almazsınız cnmEveet gelelim bugünkü menümeeee..
7,30 3 dl. kızarmış kepek ekmeği/1 çorba kaşığı tahin pekmez (Bitti sonunda kurtuldum)/1 çay kaşığı tereyağ/1 çaykaşığı reçel/1 yumurta
10,30 Şekersiz kahve/1 kare bitter.
13,30 Tavuklu salata
19,30 bir kase yoğurt/ biraz yeşil salata
Su 2 oldu bile
sor 30+30+30 Toplam 1,5 saat yürüyüş.
Birgülüm kendini tutamıcağını biliyon kuzum yapma ozaman kurabiyeKizlar yeme isi btti
Menum
Sabah
Bi avuc kuru dut
Bi bardak sut
Brzcik gojiberry
Oglen
Yarm mandalina
Yarim kivi
Bi kurabiye
Aksam
Bi kase nohut yemegi
Firinda hindi gogsu
Aksama brlki yogurt yiyeblrm
Emelim bence sadece akşam güzelKuzlar ablam aralik sonu ocak basi gibi dogum yapacak bugun onun evine girtim temizlik yaptimnpek de saglikli seyler yiyemedim.
MENUM
KAHVALTİ 07.30 10 p.kizartmasi 2 tb .ekmegi peynir
OGLE 14.30 peynir 1 h.yumurta domates 5 zeytin 6 sıkımlık çig kofte ceyrek ekmek
SAAT 15.30 T.kahvesi (tek sekerli)
AKSAM 17.30 6 yk guvecte etli patlican yemegi 2 yk yogurtlu cevizli kereviz salatasi
SU 2.5 lt
Menü güzel asyamkızlar menümm
sabah
mantarlı omlet
1 domates
1 salatalık
1 fincan süt
ara yapmadım kahvaltı geç olmuştu birazz
öğlen
kabak,salata,yoğurt
ara
bitki çayı
1 kivi
akşam
1 tabak mantar sote tavuklu
salata
3 kaşık pilav
birazdan bitki çayıda içebilirim
su 2 lt
spor 90 dk bide video daki egzersiz hareketleri yaptım
Sabahla ikindi arası baya uzun olmuş cnm Heralde Dışardaydın en azından 1 ayran içebilirsin ama menü güzelBugun menum eksik gibi hissediorum ama karnimi da tok.. :)
Gunduz evde olmadigin icin aksam da anneme baliga davetli oldugumuz icin uygun seyler yemeye calistim.. aksam da bi corba icmeyi dusunuyorum sofranin durumuna gore..
1 bardak limonlu ilik su
SABAH 10 :00 da buyukce kasede kuru meyveli cevizli tarcinli ve 1 tatli kasigi pekmezle yogurt.( bir avuc digerleri toplam)
1 bardak yesilcay
16:00 da buyukkce yesillik ve kirmizi yesilliklerden salata ve 1 patates haslamasi baharatli ve yarim köz kirmizi biber
Aksam da bakicam duruma gore hafif birseyler yerim yine sanirim cnku bugunun kıtlıği yarinin artisi olmasin bana :)
2 bucuk lt su
Spor yok disardaydim zaten yurudum baya dolandim yani
Özlemim son günlerde yatma düzenin bozuldu bence o yüzdende yorgun hissediyorunSabah yok
13:30 1,5 haşlama yumurta üzerine yogurt,5 zeytın,yarım k.k dan az peynır,yarım salatalık,yarın kırmızı bıber,1 dilim salam ,2 dılım çavdar(1 de olabılır emın degılım :)
17:00 yarım kutu orman mevyeli kefir
18:20 1 kepçe tavuk çorbası,4 y.k menemen ,orta boy kase yeşil tavuklu salata,1 dilim çavdar
5.917 adım (3.61 km )
Su 2,20 lt kesın kahve ve yeşil çay içerım
Çok geçmiş olsun EsracımSlm kzlar dunde yazamadm havalimanna falan gittik esimin anneannesiyle dedesini karslamaya bebisimde rahatsz oksurup duruyo cok mzmzlanyo surekli aglyo öksürük ten uyuyamyoda onunla ugrasyorum birkacgun yazamycam musade istiyorum sizden cuma gunu bildirim yapmaya calscam öpüyorum hepinizi :-*
Sabah nutella dışında güzel FeyzamBende yazıyım menumu..
sabah 10 gıbı
bı tane haslanmıs yumurta
bı dılım ekmek+nutella
bı fıncan yesılcay
4-5 tane zeytın
3-4 parca peynır
bı cay kasıgı krem peynır
oglen 1 gıbı
bı tane ıkısı bır arada
aksam 5 gıbı
dısarı cıkmıstık bı tane kasarlı tost
bı fıncan ıkısı bır arada
yanında bı tane cakıl cıkolata(mınnaaacıkk)
suyum 2yı gecer..
Güzelim ödem için belki maydonoz suyu yapsaydın belki daha hızlı faydası olurİyi akşamlar menum:
8:00 2 hurma suda bekletilnis suyuyla odem malum şu anki gundemim
9:30 2 haslanmis yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
13:00 camide bir abla kek yapmisti azcik ondan yedim cayda yaptik
15:00 1 kase yağsız makarna
Salata
18:30 1 tbk türlü
Yogurt
Su: 2 olnustur
Mefkurem ablamin dedigi salatalikli karışımı yaptim ictim
Spor yok daha o kadar enerjimi toplayamadim maalesef :-(
Füsüncum artık gerçekten kızıcam sana böyle vermeye devam ederseniki gundur giremedim kizlar epey bir yogundum dun 53.6 ciktim cumaya gore 400 gram eksi
menumu yazayim hemen
sabah 10:00 2 dilim tam bugday ekmegi
2 kibrit kutusu kadar peynir
biraz cilek receli
az tereyag
aksam 18:00 3 kepce corba
1 dilim de kendi yaptigim patatesli ekmek
Öğlen güzel cnmMenume yine gec kaldim
Sabah : 1 fincan kahve,az uzum,az leblebi
Ogle :yarim yufka ekmegi,4 bardak cay,1 kase yogurt, 4 dilim peynir,az cokelek,az yumurta,dometes salatalik
Ara: yok
Aksam :yemedim disardaydim sonrada gec oldu,anneme gitmistim cay koymus
21h00 :5 tane ceviz,1 avuc uzum, 1 tane kurabiye,
Özlemcim sana, yavaş veriyorumKıtaba dalmısımbaya geç cevap verdım kusuraa bakma spor evde yapabılcegın hareketler var sguat netten bulabılırsın ben yavaş kılo verıyorum ama spor yaptıgım için şikayetım yok çok çok az kolarım tek tesrllım sıkılaşmam çok dıkkat etmeme ragmen yavaş verıyorum
Benita_ask simdi kac kiloydun? SenMefkurem 2 gecedır çok sık uyanıyorum sıcak basıyor sabaha karsı uykuya dalıyorum benım uyku düzenin hrp kotu erkende yatsam ufacık sese uyanırım hasta olunca daha hassas oldum ama sabah kalkıcam gece uyuyamasan bıle inş bu gece uyuyabılırım tamam bir daha zor verıyorum demem :) zaten artık takmıyorım kafama sıkılasmam ıyı benımde ıstedıgım kılo verırken sarkmadan vermek oda oluyor valla artık takmıyorum rahat kafam
Güzelim akşamları yeşil çay yada kahve içmeMefkurem 2 gecedır çok sık uyanıyorum sıcak basıyor sabaha karsı uykuya dalıyorum benım uyku düzenin hrp kotu erkende yatsam ufacık sese uyanırım hasta olunca daha hassas oldum ama sabah kalkıcam gece uyuyamasan bıle inş bu gece uyuyabılırım tamam bir daha zor verıyorum demem :) zaten artık takmıyorım kafama sıkılasmam ıyı benımde ıstedıgım kılo verırken sarkmadan vermek oda oluyor valla artık takmıyorum rahat kafam
Benita_ask simdi kac kiloydun? Sen
Oyle sordum canim ayni sayiliriz :) sen den biraz fazlayimSabah 68.00 dim niyeki
Güzelim akşamları yeşil çay yada kahve içme
Melisa yasemin çayları daha rahatlatır. Buraya
Başladığında daha enerji doluydun
O özleme söylermisin
Özledik onu
Oyle sordum canim ayni sayiliriz :) sen den biraz fazlayim
68.3 idim pazartesi o buraya takildigim ilk gun idi.Sen kaç kılosun profılde 70 yazıyor ama
68.3 idim pazartesi o buraya takildigim ilk gun idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?