💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Geçmiş olsun canım ev işleriyle yordun kendını hasta olmada aman
ev işi de var hem yemek çamaşır bulaşık spor derken yoruluyorum çokk...bide sanırımm arka arkaya spor yaptım şu sıralar bünyeyi zorladımm..öğlene doğru spor yapayım dedim 40 dk yürüdüm ayağım çok zorlandı sanki yük bağlamışlar ayağıma kıramp girmeye başlayınca bıraktım

Ayy ablacim sanirim gitti cuma sabahki kilomu gördüm sabah çok motive oldum cumaya eksi cikabilicem bugün güzel ders te calistim iyiyim yani elhamdülillah sen nasilsin
Tekrar toparlanmana çok sevindim cnm
Yinede dikkat et kendine

Sağol cnm bende bu hafta daha iyiyim en azından menüler iyi
O zamanda kendimi daha huzurlu hissediyorum

Asyacım başından beri diyorum sporun fazlasıda zarar
Sporla kaslar yıpranıyor ve dinlenme günlerinde kendini yeniliyor
Sporunu gün aşırı yaparakta vücudunu şaşırtabilirsin

Asyacım başından beri diyorum sporun fazlasıda zarar
Sporla kaslar yıpranıyor ve dinlenme günlerinde kendini yeniliyor
Sporunu gün aşırı yaparakta vücudunu şaşırtabilirsin
40 dk da bıraktım ablacım öğlende bir acıktım ki sorma dünden 3 yk kadar hatta daha azdır mantar sote kalmıştı 1 kase yoğurt kattım baktım yok doymicam sonra açlık yaşicam eşime işe götürmesi için makarna yapmıştım 4 yk da makarna kattım ama kesti açlığımı bugün her zamankinden de tuhaf kalktım gece 12 de yattım sabah 6 bile olmamıştı kendiliğimden kalktımm öğlen makarna yeyince akşamı hafif tutmak lazımm

Zuhal abla cım ben çok iyiyim siz nasılsınız ...abla vaktin olduğunda yorum yazarsın yazmak için kendini sıkma abla cım ne zaman müsait olursan yazarsın haklısın geç menü pek anlamı oluyor bundan tr saatiyle en geç 19.30 a kadar yazacağım inşalallah ...abla ben diyete çok motive olmuş durumdayım cuma kilo bildirimin den sonra inşallah belli olacak tır☺çikota aralık 5 ti ocak 5 çektim hani yemin etniştim hiç ağzıma sürmedim ama kola puding çikolata gofret pasta bunlarda ocak 5 kadar yememek için allaha söz verdim ☺ocak 5 te hedfim 74.500 ben yavaş ama kalıcı vermek için uğraşıyorum ve araştırıyorum

Canım bence çok yüklenme kendıne spor haftada 4 gun yap bıraz ızın ver kendıne kas kaybı yaşama çok dikkat et kendıne

Canım etmek masum değil onun yerine sadece kahvaltı da 2-3 dL esmer ekmek ye. Aralarda acikmiyorsan meyve yeme. Kahveyi şekersiz i iyorsan sorun olmaz.
Tekrar toparlanmana çok sevindim cnm
Yinede dikkat et kendine

Sağol cnm bende bu hafta daha iyiyim en azından menüler iyi
O zamanda kendimi daha huzurlu hissediyorum
Bu hafta listede olursun inşallah zuhalcim

Selam herkese ben bugun menumu veriyim dun vermedim ozur dilerim cunku yuzum yoktu yediklerimden dolayiama bi kac gun kalori azaltarak dengeliycem
Sabah
Kalkar kalkmaz 1 bardak ılik su
07:00
1 kupa yesil cay
1 haslanmis yumurta
Maydonoz roka
Ara
1 elma
Ogle
13:00
Bi kase yogurt
Brokoli haslama
Ara
1 kivi
Aksam( birazdan yiycem )
Salata
Yogurt
Su
Simdiye kadar 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Yarim saat
(Squat yarim mekik tam mekik agirliklarla kol gogus hareketi)
Yarim saat plates

Çok erken ama akşamım belli bildireyim bari :)

Sabah 7.30
2 yumurtayla omlet 1 kk peynir 5 zeytin 2 dilim tb ekmeği bol yeşillik

Ara 1 malt içeceği

Öğlen 12.30
İki kaşık kadar et kavurma 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt

Ara sütlü şekersiz nescafe 1 avuç yer fıstığı

Akşam 18.00 4-5 kaşık et sote bol yeşil salata belki 3 kaşık bulgur pilavı. Pilavı kesinleştirmedim önerileriniz olursa değiştiririm

Su 3 lt olur

Spor
120 yarım mekik 60 squat yaparım

Akşam acıkmazmısın ilerleyen saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…