ben bugünn hiç iyi değilimm yaaa üstümde bir halsizlik bir yorgunluk anlatamam
ev işi de var hem yemek çamaşır bulaşık spor derken yoruluyorum çokk...bide sanırımm arka arkaya spor yaptım şu sıralar bünyeyi zorladımm..öğlene doğru spor yapayım dedim 40 dk yürüdüm ayağım çok zorlandı sanki yük bağlamışlar ayağıma kıramp girmeye başlayınca bıraktımGeçmiş olsun canım ev işleriyle yordun kendını hasta olmada aman
Tekrar toparlanmana çok sevindim cnmAyy ablacim sanirim gitti cuma sabahki kilomu gördüm sabah çok motive oldum cumaya eksi cikabilicembugün güzel ders te calistim iyiyim yani elhamdülillah sen nasilsin
Asyacım başından beri diyorum sporun fazlasıda zararev işi de var hem yemek çamaşır bulaşık spor derken yoruluyorum çokk...bide sanırımm arka arkaya spor yaptım şu sıralar bünyeyi zorladımm..öğlene doğru spor yapayım dedim 40 dk yürüdüm ayağım çok zorlandı sanki yük bağlamışlar ayağıma kıramp girmeye başlayınca bıraktım
40 dk da bıraktım ablacım öğlende bir acıktım ki sorma dünden 3 yk kadar hatta daha azdır mantar sote kalmıştı 1 kase yoğurt kattım baktım yok doymicam sonra açlık yaşicam eşime işe götürmesi için makarna yapmıştım 4 yk da makarna kattım ama kesti açlığımı bugün her zamankinden de tuhaf kalktım gece 12 de yattım sabah 6 bile olmamıştı kendiliğimden kalktımm öğlen makarna yeyince akşamı hafif tutmak lazımmAsyacım başından beri diyorum sporun fazlasıda zarar
Sporla kaslar yıpranıyor ve dinlenme günlerinde kendini yeniliyor
Sporunu gün aşırı yaparakta vücudunu şaşırtabilirsin
ev işi de var hem yemek çamaşır bulaşık spor derken yoruluyorum çokk...bide sanırımm arka arkaya spor yaptım şu sıralar bünyeyi zorladımm..öğlene doğru spor yapayım dedim 40 dk yürüdüm ayağım çok zorlandı sanki yük bağlamışlar ayağıma kıramp girmeye başlayınca bıraktım
Canım etmek masum değil onun yerine sadece kahvaltı da 2-3 dL esmer ekmek ye. Aralarda acikmiyorsan meyve yeme. Kahveyi şekersiz i iyorsan sorun olmaz.günaydın arkadaşlar hoşbuldum.günde 3 yada4 4 dilim tükettiğim etimek kızarmıs ekmek bence tam gün için çok degildir.sabah uyandıgımda 1 bardak olmasada yarım bardak kadar limonlu ılık su içiyorum sonrasında bir dilim etimek ve kk kadar peynir sekersiz yeşil çay .öğlen işyerine gelen yemeklerden azar azar yiyorum genede sebze ze yiyiyorum makarna yada pilav varsa az ve ekmeksiz yiyorum,akşamlarıda evde haşlama salata,ıspanak yoğurt,yada kahvaltı şeklinde yapıyorum,aralarda meyve ve az kuruyemiş yiyorum arkadaşlar,günde ortalama 2 lt su içiyorum 3 kupa yeşil çay ,gece yatmadanda limonlu yoğurt kürü,arkadaşlar yediğim bu şekilde.tek sorunum var nescafe cok sevdidiği için hemen bırakamıyorum günde 3 kupa içiyorum, tek sebebi bu olabilir diye düşünüyorum fakat yeme alışkanlığımı oldukça değiştirdim.ilginiz içinde çok tşk ederim iyki buradayım diyorum
Bu hafta listede olursun inşallah zuhalcimTekrar toparlanmana çok sevindim cnm
Yinede dikkat et kendine
Sağol cnm bende bu hafta daha iyiyim en azından menüler iyi
O zamanda kendimi daha huzurlu hissediyorum
Haklisin ya en onemlisi icinin huzurlu olmasi zaten o olmayinca maalesef bisey olmuoTekrar toparlanmana çok sevindim cnm
Yinede dikkat et kendine
Sağol cnm bende bu hafta daha iyiyim en azından menüler iyi
O zamanda kendimi daha huzurlu hissediyorum
Cnm ben bu haftada sizden izin isteyiminşallah
Güzelim benim huzurum menülerle ters orantılıHaklisin ya en onemlisi icinin huzurlu olmasi zaten o olmayinca maalesef bisey olmuo
Menulerimden memnunum derinde o yüzden sordum gülüm, izin ne demek patron sensinCnm ben bu haftada sizden izin isteyim
İnşallah haftaya süpriz yaparım
Cnm ben bu haftada sizden izin isteyim
İnşallah haftaya süpriz yaparım
Akşam acıkmazmısın ilerleyen saatlerdeSelam herkese ben bugun menumu veriyim dun vermedim ozur dilerim cunku yuzum yoktu yediklerimden dolayiama bi kac gun kalori azaltarak dengeliycem
Sabah
Kalkar kalkmaz 1 bardak ılik su
07:00
1 kupa yesil cay
1 haslanmis yumurta
Maydonoz roka
Ara
1 elma
Ogle
13:00
Bi kase yogurt
Brokoli haslama
Ara
1 kivi
Aksam( birazdan yiycem )
Salata
Yogurt
Su
Simdiye kadar 2 litre
Spor 1 saat yuruyus
1 saat bisiklet
Yarim saat
(Squat yarim mekik tam mekik agirliklarla kol gogus hareketi)
Yarim saat plates
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?