💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem abla gercekte bende cok kınıyorum kendımı..

Sen yıne neyse goruntunden memnunsun..
Henuz bende o da yok neyıme guvenıyosam hala bı ıstıkrarsızlık fılan.. Hıhh sınır oldum kendıme

Bugun yedıkelrımı bı yazsam oldurursunuz sanırm benı..

Neyse herseye ragmen cok guzeldı..

Amasyanın kral kaya mezarlıklarına fılan da tırmandım baya.. Yedılerımın sanırm %1'ını erıtmısımdr..
3lıtreye yakın da su ıctımmm...
Pazar gunu gıdıcek maalesef pazartesı bende normale donup ocak 1'e 68 olucam dıyorum baska da bısey demıyorumm

Ablam canim cok ekmek cekti belki 1 ekmek yiyebilirdim bende iki minik k.pasta attim kesti istegimi

Kuzlar menuler cok hos hani kabizlik.icin.aktivia varvya onu deneseniz ben kaysilisini.yiyorum zaman zaman iyi geliyor.
bana pek bişey kar etmiyor artıkkk dr da abuk subuk konuşup diyete ara ver dedi neye ara veriyorum öyle böyle devam edicek artık doğall posalı şeylerle halletmeye çalışıyorumm malesef yapacak bbişey yok

Ablam canim cok ekmek cekti belki 1 ekmek yiyebilirdim bende iki minik k.pasta attim kesti istegimi

Kuzlar menuler cok hos hani kabizlik.icin.aktivia varvya onu deneseniz ben kaysilisini.yiyorum zaman zaman iyi geliyor.
Öyle diyosan iyi cnm
Önümüzdeki hafta biraz dikkat et
Bu haftayı telafi edersin

Sende olduğundan zayıf görünüyon bana fazlalığın var gibide durmuyor
Ama siz gençsiniz birazdaha verin

Sende olduğundan zayıf görünüyon bana fazlalığın var gibide durmuyor
Ama siz gençsiniz birazdaha verin

Bence de ılerısı ıcın almaya musaıt bı pozısyondaym.

55lere fılan dusmem lazım normal sartlar altında..

aa durun sıze resım atıym barı.. dar bıseyler gıyıp

Ohh ne güzel gezin bakalim feyzacim

bana pek bişey kar etmiyor artıkkk dr da abuk subuk konuşup diyete ara ver dedi neye ara veriyorum öyle böyle devam edicek artık doğall posalı şeylerle halletmeye çalışıyorumm malesef yapacak bbişey yok
Canım b3n ne zaman ıspanak yesem acayip harekete geçen bagirsakarim.mutlaka dene.

Ooo
denedim ıspanak yedikten sonra 3 gün çıkamamıştım lavaboyaaa
Oooo o daha kötü ya kız nasıl karnin agrimistir.ayy kiyamam.bi diyetisyene mi yitsen ki acaba Canim.feridun kunak ne yerseniz yiyin bagirsaklariniz calismazsa zor demisti bi kere.bitkisel birseyler mi arastirsan acep. Allah sifalar versin.

sağol gülüm öyle zor bir durum anlatamam spor yapıp insan rahatlamak istiyor yapıyorum karın hep şiş halde motivasyonda düşüyorr bitki çayları içiyorum değişikli ama bitki karışımlarda bağırsak tembelliği yapabiliyor temkinliğim o yüzden

Bence de ılerısı ıcın almaya musaıt bı pozısyondaym.

55lere fılan dusmem lazım normal sartlar altında..

aa durun sıze resım atıym barı.. dar bıseyler gıyıp
Kız feyza arkideşin ne dedi
Biraz dedikodu yapalım
Sizin düğün ne zaman olacak

Kız feyza arkideşin ne dedi
Biraz dedikodu yapalım
Sizin düğün ne zaman olacak

Abım var ıste haftaya sozu var onun.. Onumde abım gıbı bı engel var yanı

Bende 4. sınıfa gecmıs oluyorum seneye mayıs gıbı de ıns bız sozlenıcez abla.. okul bıttıgınde de dugun ınsallaaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…