- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
bana pek bişey kar etmiyor artıkkk dr da abuk subuk konuşup diyete ara ver dedi neye ara veriyorum öyle böyle devam edicek artık doğall posalı şeylerle halletmeye çalışıyorumm malesef yapacak bbişey yokAblam canim cok ekmek cekti belki 1 ekmek yiyebilirdim bende iki minik k.pasta attim kesti istegimi
Kuzlar menuler cok hos hani kabizlik.icin.aktivia varvya onu deneseniz ben kaysilisini.yiyorum zaman zaman iyi geliyor.
Öyle diyosan iyi cnmAblam canim cok ekmek cekti belki 1 ekmek yiyebilirdim bende iki minik k.pasta attim kesti istegimi
Kuzlar menuler cok hos hani kabizlik.icin.aktivia varvya onu deneseniz ben kaysilisini.yiyorum zaman zaman iyi geliyor.
Yoğurt ye tatlımAyyy bn cok acikmaya basladim su annnn
Sende olduğundan zayıf görünüyon bana fazlalığın var gibide durmuyorMefkurem abla gercekte bende cok kınıyorum kendımı..
Sen yıne neyse goruntunden memnunsun..
Henuz bende o da yok neyıme guvenıyosam hala bı ıstıkrarsızlık fılan.. Hıhh sınır oldum kendıme
Bugun yedıkelrımı bı yazsam oldurursunuz sanırm benı..
Neyse herseye ragmen cok guzeldı..
Amasyanın kral kaya mezarlıklarına fılan da tırmandım baya.. Yedılerımın sanırm %1'ını erıtmısımdr..
3lıtreye yakın da su ıctımmm...
Pazar gunu gıdıcek maalesef pazartesı bende normale donup ocak 1'e 68 olucam dıyorum baska da bısey demıyorumm
Sende olduğundan zayıf görünüyon bana fazlalığın var gibide durmuyor
Ama siz gençsiniz birazdaha verin
Mefkurem abla gercekte bende cok kınıyorum kendımı..
Sen yıne neyse goruntunden memnunsun..
Henuz bende o da yok neyıme guvenıyosam hala bı ıstıkrarsızlık fılan.. Hıhh sınır oldum kendıme
Bugun yedıkelrımı bı yazsam oldurursunuz sanırm benı..
Neyse herseye ragmen cok guzeldı..
Amasyanın kral kaya mezarlıklarına fılan da tırmandım baya.. Yedılerımın sanırm %1'ını erıtmısımdr..
3lıtreye yakın da su ıctımmm...
Pazar gunu gıdıcek maalesef pazartesı bende normale donup ocak 1'e 68 olucam dıyorum baska da bısey demıyorumm
Canım b3n ne zaman ıspanak yesem acayip harekete geçen bagirsakarim.mutlaka dene.bana pek bişey kar etmiyor artıkkk dr da abuk subuk konuşup diyete ara ver dedi neye ara veriyorum öyle böyle devam edicek artık doğall posalı şeylerle halletmeye çalışıyorumm malesef yapacak bbişey yok
denedim ıspanak yedikten sonra 3 gün çıkamamıştım lavaboyaaaCanım b3n ne zaman ıspanak yesem acayip harekete geçen bagirsakarim.mutlaka dene.
Tek akşam olmuş cnm
Kurabiye, kurabiyecik olunca masumlaşıyor heralde
Oooo o daha kötü ya kız nasıl karnin agrimistir.ayy kiyamam.bi diyetisyene mi yitsen ki acaba Canim.feridun kunak ne yerseniz yiyin bagirsaklariniz calismazsa zor demisti bi kere.bitkisel birseyler mi arastirsan acep. Allah sifalar versin.denedim ıspanak yedikten sonra 3 gün çıkamamıştım lavaboyaaa
sağol gülüm öyle zor bir durum anlatamam spor yapıp insan rahatlamak istiyor yapıyorum karın hep şiş halde motivasyonda düşüyorr bitki çayları içiyorum değişikli ama bitki karışımlarda bağırsak tembelliği yapabiliyor temkinliğim o yüzdenOoo
Oooo o daha kötü ya kız nasıl karnin agrimistir.ayy kiyamam.bi diyetisyene mi yitsen ki acaba Canim.feridun kunak ne yerseniz yiyin bagirsaklariniz calismazsa zor demisti bi kere.bitkisel birseyler mi arastirsan acep. Allah sifalar versin.
Dikkatini çektiyse tek 2 öğüne güzel dedim
Ayyy bn cok acikmaya basladim su annnn
Ayyy bn cok acikmaya basladim su annnn
Kız feyza arkideşin ne dediBence de ılerısı ıcın almaya musaıt bı pozısyondaym.
55lere fılan dusmem lazım normal sartlar altında..
aa durun sıze resım atıym barı.. dar bıseyler gıyıp
Kız feyza arkideşin ne dedi
Biraz dedikodu yapalım
Sizin düğün ne zaman olacak
bu ayın 1 ine az kaldı kızlarr kim hedefine ulaştı yada yakınn hedefee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?