💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben baktım gayet ıyı bıraz bel bolgesıde ıncelse gayet ıyı bu arada şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Tesekkur ederımm.. Daha cok yolum var aslında sıze soke olucagınız resımlerımı yuklucem ama sımdı degıl..

Ben evet 20 yasındaym ama 90 kıloyu gordugumu hatırlıyorum..

Boyle tam unıversıte snavı hazırlık donemlerı fılan..
65e dustugm gun koyucam o resmı

Menumu yazayim bugunde kosturmayla gecti.. yiyebildigimi yedim

Sabah pirinc lapasi yedim 1 kase salatalik domatesle..
Öglen ispanakli pazılı yumurta domates salatalik

AKSAM müsli 1 kase ( cevizli tarcinli kuru meyveli )

1.5 saat spor ve 7,6 km yuruyus..

2.5 lt su 3 olabilir. Bugun esime yemek koydugumda ben toktum yiyemedm sorada canm müsli cekti yedim

Bende 58 oldugunda koyarım kılo benımde hedefıme 9.300 gram kaldı

Menume yine gec kaldim
Hemen yazim
Sabah8:30 1 fincan kahve,yarim kase çerez (leblebi,ceviz,uzum)
Oglen1:30 3 bardak cay,1 kase yogurt,4 dilim peynir,2 yaprak marul,domates, salatalik
Bugün ara yapmadim acikmadim
Aksam7:00 1 tabak karnibahar (yogurt lu, sarimsakli,tereyagli)
Çok hosuma gitti yarim tabak daha yedim
Oldu 1 bucuk tabak ,cok mu oldu ne
Yarin kahvaltimi sabaha alicam.

Fıstık gibisin Feyzam ama yaşını düşününce birazdaha incelirsen daha güzel olur

Tereyağ dökmemiş olsan doyuncaya kadar yemende bi sakınca yok cnm

krep yap.
şaka şakasut ic su iç ıhlamur ic. leslie yap. hayal kur kim bilir yarin kac yuz gram eksi olacaksin
Bn dayanamayip aziiciikkk (cik ekine dikkat:)) bisiler atistirdim. Allah yarina yuzumu kara cikarmasin keske oncesnde acip okusaydim brayi. Bu arada cheesecake yaptm yarin tadina bari baksam nolur kiii.

Ya kizlaar bana yardimci olunnn engin tecrubelerinize ihtiyacim var su an:)
Smdiiiiii benim mutfagimdaki tezgah siyah cimstone. Zaten su damlasi falan kalsa kurulanmazsa leke yapiyor zor cikiyor bn de o konuda hassas oldgm icin siler kurular dururm:) bgn de gene sildim sildim ama cikmayan lekeler var gorumcem domestos damlatmis epeyce buyuk bi kisma ve sanirim durulanmamis kurulanmamis. Ve simdi o yerler siyah tezgahta gri gri yansiyor kafayi yemek uzereyim gozum hep orda siliyoruk ovuyorum yok yok hicbisey kar etmedi. Silinince parliyor siyah oluyor ama kuruyunca ayni. O bolumlerin rengi kacmis gibi mat ve gri. Kafayi yicem bu leke yuzunden bi akil verin napabilirim?

Bende yaziyim menumu Ben bugun cis yedim :-(
8:30 menemen
Peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek

12:00 cay ve biskuvi yedim hemde kremali

18:00 ton balikli salata

Su 3 civari

Kötü değil. O kremalı biküvi kaç taneydi ???

Çekirdek olmayaydı keşke

Öğlen çok cıss olmuş

bu ayın 1 ine az kaldı kızlarr kim hedefine ulaştı yada yakınn hedefee

Ben 1 aralığı tutturamayacağım 70 demiştim ama kısa zamanda iyi kilo verdim 70 e de çabucsk düşerim inşallah

Güzel bence

Tereyağ olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…