TebriklerrrBu arada topige basladiktan sonraki 10. Kilomu vermisimm:)
Aslında erken yatabilsek en iyisi ama bende yapamıyorum
Çok zorlanırsan başka bişey yemektense 1 elma yada mandalina yiyebilirsin cnm
Halâ yoğurt yemiyon dimi
O sütten daha çok tok tutardı
Hosgeldin cnm.. yediklerini yazmanin vr bazen azar isitmenin bazende ovģunun faydasi oluyor burda oldkca yalniz degilsin hissiyle hareket ediyosun hic olmazsa. Pko hastasiysan insulin direncin sorun oluyordur.ama insallah irade ve sabirla diledigin kiloya geliceksin. Ama troidlerine filan baktirsaydin yinede iyi olur.eger verebiliosan sorun yoktur gerci ama hayirlisi olsun.basarilar ben ismimde haticeKızlarrrrr merhaba.
Benim hikayem biraz uzun ama anlatayım.
7.5 yıllık evli ve 26 yaşındayım (27'ye 2.5 ay kaldı), küçüklüğümden beri tombişim.
Aslında şuan kilom yemekten çok hormonal durumlara dayanıyor (Hipotiroid ve PKO hastasıyım).
Çok zor kilo veriyorum ama iradeli olursam başarıyorum da.
Ben geçen sene 103.6 kilo ile yanlış hatırlamıyorsam diyete başladım ve kısa sürede 94 kiloya indim.
Daha sonra bazı nedenlerle diyeti bıraktım ve verdiğimden fazlasını alarak 106 kiloya çıktım.
Tekrar diyete başladım ve 103 kiloyla 9. grupla birlikte diyete başladım.
Bu sefer hormonal durumlarımdan dolayı çok zor kilo verdim ilk diyetteki hızı yakalayamadım.
9. takıma başladıktan birkaç ay sonra izne ayrıldım eşimin memleketine gitmem dolayısıyla.
Araya ramazan da girince tüm emekler boşa gitti kilolar geri geldi.
Şuan tartım bozuk olduğundan güncel kilomu bilmiyorum ama en az 106'ya malesef çıkmışımdır diye düşünüyorum.
Birkaç gündür yediklerime dikkat ediyorum eski tempoma dönerim inşallah.
Önce kendim, sonra da bebek sahibi olmak için kilo vermem şart.
Artık burada aranızdayım :)
Hosgeldin cnm.. yediklerini yazmanin vr bazen azar isitmenin bazende ovģunun faydasi oluyor burda oldkca yalniz degilsin hissiyle hareket ediyosun hic olmazsa. Pko hastasiysan insulin direncin sorun oluyordur.ama insallah irade ve sabirla diledigin kiloya geliceksin. Ama troidlerine filan baktirsaydin yinede iyi olur.eger verebiliosan sorun yoktur gerci ama hayirlisi olsun.basarilar ben ismimde hatice
Kızlarrrrr merhaba.
Benim hikayem biraz uzun ama anlatayım.
7.5 yıllık evli ve 26 yaşındayım (27'ye 2.5 ay kaldı), küçüklüğümden beri tombişim.
Aslında şuan kilom yemekten çok hormonal durumlara dayanıyor (Hipotiroid ve PKO hastasıyım).
Çok zor kilo veriyorum ama iradeli olursam başarıyorum da.
Ben geçen sene 103.6 kilo ile yanlış hatırlamıyorsam diyete başladım ve kısa sürede 94 kiloya indim.
Daha sonra bazı nedenlerle diyeti bıraktım ve verdiğimden fazlasını alarak 106 kiloya çıktım.
Tekrar diyete başladım ve 103 kiloyla 9. grupla birlikte diyete başladım.
Bu sefer hormonal durumlarımdan dolayı çok zor kilo verdim ilk diyetteki hızı yakalayamadım.
9. takıma başladıktan birkaç ay sonra izne ayrıldım eşimin memleketine gitmem dolayısıyla.
Araya ramazan da girince tüm emekler boşa gitti kilolar geri geldi.
Şuan tartım bozuk olduğundan güncel kilomu bilmiyorum ama en az 106'ya malesef çıkmışımdır diye düşünüyorum.
Birkaç gündür yediklerime dikkat ediyorum eski tempoma dönerim inşallah.
Önce kendim, sonra da bebek sahibi olmak için kilo vermem şart.
Artık burada aranızdayım :)
kızlar profile son halimi kattım bir bakın kaldıracam birazdann
Hosgeldin canimm geçmiş olsun verirsin insallah ya bende müge 30 yasindayim bende hep kucuklugumden beri tombistim 85 kg ile evlendim 93 le hamile kaldim dogum sonra 100 dum emzirirken bi kere 94 e indim ama sonra birakinca hop yine çıktım oglumu sutten kesince hoppp 105 simdi 98 im ilk oglum subatta 3 olcak ikinci bebegi dusunuoruz yani esimin baskısıyla diyim off neyse iste ole kilo verneye çalışıyorum zaten vermen gerekti
Gec olsn guc olmasin bacmm. Hedef kacti?Tebriklerrrben ay sonu hedefime yaklasamadim bile yaaa ama olsun :-(
Goremedim ki?kızlar profile son halimi kattım bir bakın kaldıracam birazdann
Hosgeldin reyhan. Birgul bn de. Hamilelikten once kilo vermen gerckten isabetli bi karar olur cnku hamileliktn snra illaki fazlalik kalicak. Ne kadar az o kdr iyi:) lohusa zamnlarni mutlu gecirirsn en azndan:) hem saglik icn de oylesi daha ii. Tekrar hosgeldnnHoşgördüm canım, memnun oldum.
Durumlarımız benziyor. Ben de eşim istediği için çocuk düşünüyorum.
Ama bu kiloyla hamile kalmamın zor olduğunu biliyorum.
Kalsam da hamilelik sürecim çok zorlar beni.
İnşallah bir an önce veririz.
Hosgeldin reyhan. Birgul bn de. Hamilelikten once kilo vermen gerckten isabetli bi karar olur cnku hamileliktn snra illaki fazlalik kalicak. Ne kadar az o kdr iyi:) lohusa zamnlarni mutlu gecirirsn en azndan:) hem saglik icn de oylesi daha ii. Tekrar hosgeldnn
Ki yazin istah da olmuo aslinda:) yazin bnm karsi koyamadigm ve mutemadiyen yiyebilecegm iki sey var kavun ve karpuz. Onlarla da diyet olmuo isteHoş buldum canım tanıştığıma memnun oldum.
Benim de amacım o. İnşallah bu sefer başarabilirim.
Ben kışın nedense daha iradeli oluyorum, yazın diyet yapamıyorum insanların tam tersine :)
Ki yazin istah da olmuo aslinda:) yazin bnm karsi koyamadigm ve mutemadiyen yiyebilecegm iki sey var kavun ve karpuz. Onlarla da diyet olmuo iste
her diyette bi sinir var da bnm karpuz yememde bi sinr yok ya sorun o aslnda yoksa karpux dozunda brakildgnda cok gzl bisey zaten:) bn alistrdim kndmi artk cnm ne zmn asitli bsey cekse sade soda iciyorum hem kesio o istegi hn de saglikli hem de mutlu oluorum istedgm olmus gbi:)Aslında karpuz diyeti var :)
Ben geçen sene yaz gelse de karpuz diyeti yapsam diye beklemiştim ama yaptım denemez
Yazın ben su içemiyorum.
Yani daha doğrusu susayıp içim yandıkça asitli şeylere yöneliyorum.
E onlarda da bir ton şeker var :)
Kışın en azından canım asitli çekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?