- 5 Mayıs 2013
- 33.892
- 41.508
- 798
A
her diyette bi sinir var da bnm karpuz yememde bi sinr yok ya sorun o aslnda yoksa karpux dozunda brakildgnda cok gzl bisey zaten:) bn alistrdim kndmi artk cnm ne zmn asitli bsey cekse sade soda iciyorum hem kesio o istegi hn de saglikli hem de mutlu oluorum istedgm olmus gbi:)
kattım kızlarr kimse bişey demedi demek görmediniz kaldırdım 10 dk sonraaNerde hani
Gormemisiz asya. Album acsana sadece bzm gorebilecgmzkattım kızlarr kimse bişey demedi demek görmediniz kaldırdım 10 dk sonraa
Asyam kimse yokken koymuşun heraldekattım kızlarr kimse bişey demedi demek görmediniz kaldırdım 10 dk sonraa
İnsallah bir an ewel bir tarti almakla basla sekerimHoşgördüm canım, memnun oldum.
Durumlarımız benziyor. Ben de eşim istediği için çocuk düşünüyorum.
Ama bu kiloyla hamile kalmamın zor olduğunu biliyorum.
Kalsam da hamilelik sürecim çok zorlar beni.
İnşallah bir an önce veririz.
kattım kızlarr kimse bişey demedi demek görmediniz kaldırdım 10 dk sonraa
X xDerinMavix hoşgeldın ben özlem 32 yaşındayım bekarım 81 küsüre kadar çıktım 53 kadar ınmıs en fazla 65 gormus bırıydımhıc bu kadar kılolu olmamıstım 2012 sonlarında hıc başladım kılo almaya ama pekte umurdamadım duzensız sacma saatlede yrmek yoyordum 2014 kasımında yuzlestım bır sure spora gıttım ınceldım ama kılo veremedım doktora gıttım ınsılun dırencı çıktı spora ara berdım Zor bela z77,700 ındım 3,5 aydır tekrrr spora gıdıyorum 77,700 le başladım bu sabah itibariyle 66,900
Hedefım 58
İn
İnsallah bir an ewel bir tarti almakla basla sekerim
Hoşbuldum Özlemcim.
Ooo süpersin 11 kg gitmiş bile, darısı bana :)
O insülin direnci yok mu zaten ömrümü yedi
Ş
Banada ılac verdı doktor mıllete kılo verdıren ilaç bana hıc etkı etmedı :) hafızamı zayıflatmak dısında 1 ay oldu galıba bıraktım ortalama ayda 3 kılo verıyorum bugun 66 gordumya çok mutluyumAllah hepımızın yardımcısı olsun
Bana da Glifor verdi doktor.
Ama o ne lanet bir ilaçtır yahu.
Milletin iştahını kapatıyormuş benim kapalı olan iştahımı açtı.
Bir de öyle bir mide bulantısı yaptı ki anlatamam.
O kadar bulanıyordu ki kendimi habire tuzlu şeyler yiyip bastırmaya çalışırken buluyordum.
Kaç kere başladım ama bıraktım yine.
Amin canım.
Banada onu verdı evet bendede hıc olunlu etkı yapmadı bosa sabah akşam ıctım sankı bıgazımda bır kapak acılıp kapanıyor gıbı oluyodu ıstah kapatma kılo verme hıc bır sekılde olmadı
İlacın büyüklüğü bende hap içme fobisi yaptı ayrıca
Her defasında boğazıma yapışıp kalıyordu.
Büyük konuşmayayım ama kullanmicam artık.
İnşallah irademle verebilirim yine.
Kızlarrrrr merhaba.
Benim hikayem biraz uzun ama anlatayım.
7.5 yıllık evli ve 26 yaşındayım (27'ye 2.5 ay kaldı), küçüklüğümden beri tombişim.
Aslında şuan kilom yemekten çok hormonal durumlara dayanıyor (Hipotiroid ve PKO hastasıyım).
Çok zor kilo veriyorum ama iradeli olursam başarıyorum da.
Ben geçen sene 103.6 kilo ile yanlış hatırlamıyorsam diyete başladım ve kısa sürede 94 kiloya indim.
Daha sonra bazı nedenlerle diyeti bıraktım ve verdiğimden fazlasını alarak 106 kiloya çıktım.
Tekrar diyete başladım ve 103 kiloyla 9. grupla birlikte diyete başladım.
Bu sefer hormonal durumlarımdan dolayı çok zor kilo verdim ilk diyetteki hızı yakalayamadım.
9. takıma başladıktan birkaç ay sonra izne ayrıldım eşimin memleketine gitmem dolayısıyla.
Araya ramazan da girince tüm emekler boşa gitti kilolar geri geldi.
Şuan tartım bozuk olduğundan güncel kilomu bilmiyorum ama en az 106'ya malesef çıkmışımdır diye düşünüyorum.
Birkaç gündür yediklerime dikkat ediyorum eski tempoma dönerim inşallah.
Önce kendim, sonra da bebek sahibi olmak için kilo vermem şart.
Artık burada aranızdayım :)
kızlar profile son halimi kattım bir bakın kaldıracam birazdann
Verırsın canım ben bıraktım daha ıyıyım evet duzen oturtmak zor ama kılo verdıkce hırslanıyorum yalan yok bazrn sıkılıyorum bunalıma gırıyorum
Hoşgeldinnnn Meliha ben
Ah şu ilk başladığım zamana dönsem.
Resmen 2-2.5 haftada 9 kilo vermiştim.
O zamanki motivasyonum bir olsa.
Hoşbuldum Meliha'cım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?