💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sade sodayı ben de içiyorum.
Ama meyveli sodalar daha cazip işte :)
Epeydir içmiyorum onu da.

İn
İnsallah bir an ewel bir tarti almakla basla sekerim

X xDerinMavix hoşgeldın ben özlem 32 yaşındayım bekarım 81 küsüre kadar çıktım 53 kadar ınmıs en fazla 65 gormus bırıydım hıc bu kadar kılolu olmamıstım 2012 sonlarında hıc başladım kılo almaya ama pekte umurdamadım duzensız sacma saatlede yrmek yoyordum 2014 kasımında yuzlestım bır sure spora gıttım ınceldım ama kılo veremedım doktora gıttım ınsılun dırencı çıktı spora ara berdım Zor bela z77,700 ındım 3,5 aydır tekrrr spora gıdıyorum 77,700 le başladım bu sabah itibariyle 66,900
Hedefım 58

Hoşbuldum Özlemcim.
Ooo süpersin 11 kg gitmiş bile, darısı bana :)
O insülin direnci yok mu zaten ömrümü yedi

Ş
Hoşbuldum Özlemcim.
Ooo süpersin 11 kg gitmiş bile, darısı bana :)
O insülin direnci yok mu zaten ömrümü yedi

Banada ılac verdı doktor mıllete kılo verdıren ilaç bana hıc etkı etmedı :) hafızamı zayıflatmak dısında 1 ay oldu galıba bıraktım ortalama ayda 3 kılo verıyorum bugun 66 gordumya çok mutluyum Allah hepımızın yardımcısı olsun

Bana da Glifor verdi doktor.
Ama o ne lanet bir ilaçtır yahu.
Milletin iştahını kapatıyormuş benim kapalı olan iştahımı açtı.
Bir de öyle bir mide bulantısı yaptı ki anlatamam.
O kadar bulanıyordu ki kendimi habire tuzlu şeyler yiyip bastırmaya çalışırken buluyordum.
Kaç kere başladım ama bıraktım yine.
Amin canım.

Banada onu verdı evet bendede hıc olunlu etkı yapmadı bosa sabah akşam ıctım sankı bıgazımda bır kapak acılıp kapanıyor gıbı oluyodu ıstah kapatma kılo verme hıc bır sekılde olmadı

Banada onu verdı evet bendede hıc olunlu etkı yapmadı bosa sabah akşam ıctım sankı bıgazımda bır kapak acılıp kapanıyor gıbı oluyodu ıstah kapatma kılo verme hıc bır sekılde olmadı

İlacın büyüklüğü bende hap içme fobisi yaptı ayrıca
Her defasında boğazıma yapışıp kalıyordu.
Büyük konuşmayayım ama kullanmicam artık.
İnşallah irademle verebilirim yine.

İlacın büyüklüğü bende hap içme fobisi yaptı ayrıca
Her defasında boğazıma yapışıp kalıyordu.
Büyük konuşmayayım ama kullanmicam artık.
İnşallah irademle verebilirim yine.

Verırsın canım ben bıraktım daha ıyıyım evet duzen oturtmak zor ama kılo verdıkce hırslanıyorum yalan yok bazrn sıkılıyorum bunalıma gırıyorum

Hoşgeldinnnn Meliha ben

kızlar profile son halimi kattım bir bakın kaldıracam birazdann

Kaçırdık valla

Verırsın canım ben bıraktım daha ıyıyım evet duzen oturtmak zor ama kılo verdıkce hırslanıyorum yalan yok bazrn sıkılıyorum bunalıma gırıyorum

Ah şu ilk başladığım zamana dönsem.
Resmen 2-2.5 haftada 9 kilo vermiştim.
O zamanki motivasyonum bir olsa.

Hoşgeldinnnn Meliha ben

Hoşbuldum Meliha'cım.

Ah şu ilk başladığım zamana dönsem.
Resmen 2-2.5 haftada 9 kilo vermiştim.
O zamanki motivasyonum bir olsa.

Hoşbuldum Meliha'cım.

Çok hızlı verırsen gerı alıyosun ben bır ara dıyet sppr bıraktım ama gerı almadım en ıyısı boyle benım salonda bakıyolar mesela ggecen ay 3 kılo verdım ama hepsı yagdan bende ayda 5 kılo vermek ısterdım suan hedefıme ulasmıs olurdum bunada şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…