💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben biraz fazla sabırsızım.
Bir de gr gr vermeye başlamıştım.
O kadar emek verip haftada sadece 100-200 gr verince insan motive olamıyor.

Sen hangi sehirde yaşıyorsun

Çanakkale tatlım.

Ben geldim geçen hafta yazmıştım başlamalıyım diye motive değildim bugün inşallah başladım 116 kiloyla ....
Ya istedigini ye
Ya istedigini giy
Demiştiniz giyicem inşallah
Patates haşladım bu hafta patates yoğurt çaydonoz falan şeklinde yapıcam düzenli ve az yemek doğalı ama denemdim yapamadım ilk hafta böyle yapmaya karar verdik kardeşimle o kadar çok başlayıp bitirdikki artık kendi noksanlarımı görüyoruz...kahve içiyorum ders çalışmam lazım o yüzden bi onu acı içmeye alışmam lazım inşallah güzel kilolar veririm sizinle..okudukça etkileniyordum sizden ....

Bende ıstanbul ya ben 100 gr da versem mutlu oluyorum çünkü 3 yıldır yerlesen bir 100 kg var üstümde birden gitmesini beklemek bana yanlış gelio ama inaniyorum bir yerde kırılacak ve hızlanacak ama ne zaman
Ben biraz fazla sabırsızım.
Bir de gr gr vermeye başlamıştım.
O kadar emek verip haftada sadece 100-200 gr verince insan motive olamıyor.

Çanakkale tatlım.

İcersin kahve yi sekersiz bende hayatta icemen diodum 3-4 seferden sonra alisiyosun inan bak dayan 3 ay oldu sekersiz türk kahvesi içmeye baslayali simdi şekerli icemem inanki

Merhabaaa..

Dun gıttı erkek arkadasımm.. Daha sımdıden cok ozledım..

Neyse sızlerı de ozledımmm Bende aksamları gırmeye calısıyodm sıtede sorun varmıs genel olarak..

Bugun okula gıtmedım adet sancısı cekıyorum bahanesıyle sıteye gırıym dedım

Sabah tartıldım.. En son burda bıldırım yaptıgmda 72.7ydı bugun 72.9

Hem regl hemde yedıklerımın etkısı..
Ben daha fazla beklıyodum sahsen buna sukur..

Ay bası hedefım 69.9du ama nerde.. Neyse yapıcak bısey yok ocak 1 hedefım 68 umarım onu yakalrım yoksa cok utanıcam artık

Üzülme feyza benim durumum daha beter benim hedefim 94 tu 98 de kaldim ya bende regl olcam 3 gündür agridan kivraniyorum ama tik yok
Bu arada allah kavustursunnn

İcersin kahve yi sekersiz bende hayatta icemen diodum 3-4 seferden sonra alisiyosun inan bak dayan 3 ay oldu sekersiz türk kahvesi içmeye baslayali simdi şekerli icemem inanki
Aslında çay kahve şekersiz de içebiliyorum ama anına göre şeker istiyorum bazen tuhafım biraz sürekli içmeye alıştırmam lazım kendimi

Üzülme feyza benim durumum daha beter benim hedefim 94 tu 98 de kaldim ya bende regl olcam 3 gündür agridan kivraniyorum ama tik yok
Bu arada allah kavustursunnn

Yok yok uzulmuyorum.. Bız verelım de bı sekılde hedefımıze ulasıp kalıcı olalım o kıloda onemlı olan o

tabıkı bıran once kurtulmak en guzelı ama napalım artık oldugu kadar..
Bız dıkkat edelım elımzden geldıgınce

zaten hep regl etkısı bunlar..

hıc gobek problemı cekmeyen ben bu donemde fermuarımı zor cekıyorum nasıl bı sıslıktır yahu

AMİNNNN.

günaydınnn kızlarr
cuma 72,5
bugün 72,300
fark _200

zuhal abla senin dediğin gibi kuru meyveyi sabaha kadar ılık suda bekletip içtim içindeki meyveyide yedimm şalgamda içtim peki etki olmadı en azından birazda olsa rahatladım ama devam aslında sıkıntıyı şöyle çok veriyor tartıda fazla çıkıyorumm

Aynen yıl basina kendimize baska hedef koyalim onu basarmak için daha cok cabakayalim artik napalim dimi ama
Eeee ne dedi erkek arkadasin zayiflamisin falan demistir illaki

Aynen yıl basina kendimize baska hedef koyalim onu basarmak için daha cok cabakayalim artik napalim dimi ama
Eeee ne dedi erkek arkadasin zayiflamisin falan demistir illaki

Yok o takılmadı zaten hıc bı zaman benım kıloma..
Zayıflamıssın kılo almıssın kac kılosun gıbı muhabbetler donmuyo genelde bızde
Ben konusunu acınca o kapatıyo.. Memnun oldugunu soyluyo fılan.. Pes destek degıl yanı bu konuda

Ben boyle dıyet yada az yemekle ılgılı bısey dedıgmde kızıyo abartıyosun dıye..

Himmm... Olsun azcik iltifat edeydi yada ne bilim seni mutlu etmek için... Takımasin kilonada o ayri bisey ya
M.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…