Yağmur bir dinse çıkmayı planlıyorum canım.
Çok hızlı verırsen gerı alıyosun ben bır ara dıyet sppr bıraktım ama gerı almadım en ıyısı boyle benım salonda bakıyolar mesela ggecen ay 3 kılo verdım ama hepsı yagdan bende ayda 5 kılo vermek ısterdım suan hedefıme ulasmıs olurdum bunada şükür
Sen hangi sehirde yaşıyorsun
Ben biraz fazla sabırsızım.
Bir de gr gr vermeye başlamıştım.
O kadar emek verip haftada sadece 100-200 gr verince insan motive olamıyor.
Çanakkale tatlım.
Bende oyle ama zuhal abla bana yasakladı kılo veremıyorum demeyı
Zuhal abla günaydın 2 gündür siteye giremiyorum site bir sorun vardı sanırım siz girebiliyormuydunuz
Ben biraz fazla sabırsızım.
Bir de gr gr vermeye başlamıştım.
O kadar emek verip haftada sadece 100-200 gr verince insan motive olamıyor.
Çanakkale tatlım.
Ben geldim geçen hafta yazmıştım başlamalıyım diye motive değildim bugün inşallah başladım 116 kiloyla ....
Ya istedigini ye
Ya istedigini giy
Demiştiniz giyicem inşallah
Patates haşladım bu hafta patates yoğurt çaydonoz falan şeklinde yapıcam düzenli ve az yemek doğalı ama denemdim yapamadım ilk hafta böyle yapmaya karar verdik kardeşimle o kadar çok başlayıp bitirdikki artık kendi noksanlarımı görüyoruz...kahve içiyorum ders çalışmam lazım o yüzden bi onu acı içmeye alışmam lazım inşallah güzel kilolar veririm sizinle..okudukça etkileniyordum sizden ....
Üzülme feyza benim durumum daha beterMerhabaaa..
Dun gıttı erkek arkadasımm.. Daha sımdıden cok ozledım..
Neyse sızlerı de ozledımmmBende aksamları gırmeye calısıyodm sıtede sorun varmıs genel olarak..
Bugun okula gıtmedım adet sancısı cekıyorum bahanesıyle sıteye gırıym dedım
Sabah tartıldım.. En son burda bıldırım yaptıgmda 72.7ydı bugun 72.9
Hem regl hemde yedıklerımın etkısı..
Ben daha fazla beklıyodum sahsen buna sukur..
Ay bası hedefım 69.9du ama nerde..Neyse yapıcak bısey yok ocak 1 hedefım 68 umarım onu yakalrım yoksa cok utanıcam artık
Aslında çay kahve şekersiz de içebiliyorum ama anına göre şeker istiyorum bazen tuhafım biraz sürekli içmeye alıştırmam lazım kendimiİcersin kahve yi sekersiz bende hayatta icemen diodum 3-4 seferden sonra alisiyosun inan bak dayan 3 ay oldu sekersiz türk kahvesi içmeye baslayali simdi şekerli icemem inanki
Üzülme feyza benim durumum daha beterbenim hedefim 94 tu 98 de kaldim ya bende regl olcam 3 gündür agridan kivraniyorum ama tik yok
Bu arada allah kavustursunnn
AynenYok yok uzulmuyorum.. Bız verelım de bı sekılde hedefımıze ulasıp kalıcı olalım o kıloda onemlı olan o
tabıkı bıran once kurtulmak en guzelı ama napalım artık oldugu kadar..
Bız dıkkat edelım elımzden geldıgınce
zaten hep regl etkısı bunlar..
hıc gobek problemı cekmeyen ben bu donemde fermuarımı zor cekıyorum nasıl bı sıslıktır yahu
AMİNNNN.
Aynenyıl basina kendimize baska hedef koyalim onu basarmak için daha cok cabakayalim artik napalim dimi ama
Eeee ne dedi erkek arkadasin zayiflamisin falan demistir illaki
M.Yok o takılmadı zaten hıc bı zaman benım kıloma..
Zayıflamıssın kılo almıssın kac kılosun gıbı muhabbetler donmuyo genelde bızde
Ben konusunu acınca o kapatıyo.. Memnun oldugunu soyluyo fılan.. Pes destek degıl yanı bu konuda
Ben boyle dıyet yada az yemekle ılgılı bısey dedıgmde kızıyo abartıyosun dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?