- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Himmm... Olsun azcik iltifat edeydi yada ne bilim seni mutlu etmek için... Takımasin kilonada o ayri bisey ya
M.
Çok şanslısın desenehep ıltıfat edıyo zaten ama kıloyla ılgılı degıl hıc..
Cok romantıktır kendılerı..
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Bikez daha Anladımki ben kk bağımlısı olmuşum
2 gündür sinirden sıkıntıdan patladım
Ben beslenme olarak kötü bi haftasonu geçirdim tabiki benim vücut bunu affetmeyerek artıları topladı geldi
İnşallah cumaya kadar gider
Sizler nasılsınız neler yaptınız
iyi diyelim ki iyi olsun ablacımm sen nasılsın özledik birbirimizi yaaGünaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Ben beslenme olarak kötü bi haftasonu geçirdim tabiki benim vücut bunu affetmeyerek artıları topladı geldi
Çok şanslısın desene
Bu zamanda romantik erkek bulmak biraz zor
X xDerinMavix canım sende hosgeldın aramıza..
Bende Feyza 20 yasındaym cok memnun oldum..
Buranın en genc ama en kaplumbaga cıtır adayıyım..
Kırıcam ama bu kısır donguyu bı sekılde
Bende dün kahvaltiya gittim arkadasa orda biraz abarttik her hal de bide refleksleri durumu iste... Ctesi sinav son günlerimGünaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Bende ıstanbulya ben 100 gr da versem mutlu oluyorum çünkü 3 yıldır yerlesen bir 100 kg var üstümde birden gitmesini beklemek bana yanlış gelio ama inaniyorum bir yerde kırılacak ve hızlanacak ama ne zaman
gülüm benim eşimde beni tanıdığı günden bu yana ben hep kiloluydum bana birgün bile zayıflasan keşke demedi ama bakıyorum forma girdikçe bir hoşuna gider oldu arada böyle süzüyor fark ediyorum çokk hoşuna gidiyor ama daha verme de diyorrbıraz fazla fazla sanslıym sanırım yanında hoduk kalabılıyorum..
gülüm benim eşimde beni tanıdığı günden bu yana ben hep kiloluydum bana birgün bile zayıflasan keşke demedi ama bakıyorum forma girdikçe bir hoşuna gider oldu arada böyle süzüyor fark ediyorum çokk hoşuna gidiyor ama daha verme de diyorrsanırım orada kıskançlık giriyor araya ama öyle hayran hayran bakışını çokk beğeniyorumm
inşallah gülüm gönlündeki neyse onu yaşatsın rabbimmNe guzel yaa..Insallah bızde evlenırız bıgun hayransı bakıslarını gormek ıstıyorum
Erkek arkadasım benı 13 yasımdan berı tanıyo..Lıse donemınde cok asırı kılo aldım en ufak bısey demedı hıc..
Ama zayıflayınca tabıkı onlarda bızım gıbı mutlu olurlar..
Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Göremedim asyacım son halini..kızlar profile son halimi kattım bir bakın kaldıracam birazdann
Canım nacizane önerim kalori sayman yönünde.. Kilon fazla bu patates diyetleri sıkar bnaltır en önemlisi metabolizmanla oynar.Ben geldim geçen hafta yazmıştım başlamalıyım diye motive değildim bugün inşallah başladım 116 kiloyla ....
Ya istedigini ye
Ya istedigini giy
Demiştiniz giyicem inşallah
Patates haşladım bu hafta patates yoğurt çaydonoz falan şeklinde yapıcam düzenli ve az yemek doğalı ama denemdim yapamadım ilk hafta böyle yapmaya karar verdik kardeşimle o kadar çok başlayıp bitirdikki artık kendi noksanlarımı görüyoruz...kahve içiyorum ders çalışmam lazım o yüzden bi onu acı içmeye alışmam lazım inşallah güzel kilolar veririm sizinle..okudukça etkileniyordum sizden ....
Allah kavuştursun tatlım..Merhabaaa..
Dun gıttı erkek arkadasımm.. Daha sımdıden cok ozledım..
Neyse sızlerı de ozledımmmBende aksamları gırmeye calısıyodm sıtede sorun varmıs genel olarak..
Bugun okula gıtmedım adet sancısı cekıyorum bahanesıyle sıteye gırıym dedım
Sabah tartıldım.. En son burda bıldırım yaptıgmda 72.7ydı bugun 72.9
Hem regl hemde yedıklerımın etkısı..
Ben daha fazla beklıyodum sahsen buna sukur..
Ay bası hedefım 69.9du ama nerde..Neyse yapıcak bısey yok ocak 1 hedefım 68 umarım onu yakalrım yoksa cok utanıcam artık
Merhaba ben defne 38 yaşında 2 çocuk annesiyim. hoşgeldin aramıza..Ben de memnun oldum tatlım :)
Benden daha kaplumbağa olduğunu sanmıyorum
Merhaba ben defne 38 yaşında 2 çocuk annesiyim. hoşgeldin aramıza..
Amin canım.. Bende çok memnun oldum.Merhaba, çok memnun oldum :)
Allah bağışlasın çocuklarını.
Herkeze selam valla 2 gun baya sıkıldım nasıl alışmışım şükür halletmişlerGünaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Ay kuzum brda okuyunca aklma geldi. Hayrolsun insallah. Ruyamda seni gordum gecen gun, erkek arkadsndan ayrilmak istiyodun nedense mutlu deilim falan diodun. Allah mutlulugnuzu daim etsin insallah:)Ne guzel yaa..Insallah bızde evlenırız bıgun hayransı bakıslarını gormek ıstıyorum
Erkek arkadasım benı 13 yasımdan berı tanıyo..Lıse donemınde cok asırı kılo aldım en ufak bısey demedı hıc..
Ama zayıflayınca tabıkı onlarda bızım gıbı mutlu olurlar..
Kuzum bn de ctesi 80.8dim. Pazar 81.4. Bgn 81.5Ayyyy sukur kavusturana nasilsiniz?
Hsfta sonu cok dikkat etmeme ragmen ayniyim. Hakkaten cok dilkat ettim yawww
79.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?