💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Bikez daha Anladımki ben kk bağımlısı olmuşum
2 gündür sinirden sıkıntıdan patladım

Ben beslenme olarak kötü bi haftasonu geçirdim tabiki benim vücut bunu affetmeyerek artıları topladı geldi
İnşallah cumaya kadar gider

Sizler nasılsınız neler yaptınız

Ozledım ablaaa

benım gunlerım baya dolu dolu gecıyo su sıralar..

persembe gunu de kız ıstemeye gıdıyoruz.. pazar donucez.

iyi diyelim ki iyi olsun ablacımm sen nasılsın özledik birbirimizi yaa

Bende dün kahvaltiya gittim arkadasa orda biraz abarttik her hal de bide refleksleri durumu iste... Ctesi sinav son günlerim degerlendirmeye calisiyorum gari icim skntidan batlicak 2 gundur bende ozledim ya boşluk oldu icimde

Bende ıstanbul ya ben 100 gr da versem mutlu oluyorum çünkü 3 yıldır yerlesen bir 100 kg var üstümde birden gitmesini beklemek bana yanlış gelio ama inaniyorum bir yerde kırılacak ve hızlanacak ama ne zaman

Tabiki kilo bir günde alınmadı ki bir günde verilsin :)
Ben yavaşlıkta motivasyon kaybediyorum işte :)

bıraz fazla fazla sanslıym sanırım yanında hoduk kalabılıyorum..
gülüm benim eşimde beni tanıdığı günden bu yana ben hep kiloluydum bana birgün bile zayıflasan keşke demedi ama bakıyorum forma girdikçe bir hoşuna gider oldu arada böyle süzüyor fark ediyorum çokk hoşuna gidiyor ama daha verme de diyorrsanırım orada kıskançlık giriyor araya ama öyle hayran hayran bakışını çokk beğeniyorumm

Ne guzel yaa.. Insallah bızde evlenırız bıgun hayransı bakıslarını gormek ıstıyorum

Erkek arkadasım benı 13 yasımdan berı tanıyo.. Lıse donemınde cok asırı kılo aldım en ufak bısey demedı hıc..

Ama zayıflayınca tabıkı onlarda bızım gıbı mutlu olurlar..

inşallah gülüm gönlündeki neyse onu yaşatsın rabbimm

Günaydın ablacım.
Ben de çok sıkıldım bu bakım sürecinde.
Menüleri de paylaşamadık.
Ben cıs yemedim haftasonu :)

kızlar profile son halimi kattım bir bakın kaldıracam birazdann
Göremedim asyacım son halini..
Canım nacizane önerim kalori sayman yönünde.. Kilon fazla bu patates diyetleri sıkar bnaltır en önemlisi metabolizmanla oynar.
Ekmeği sabah-ögle yiyi akşam yemek+salata yaparsan uzun soluklu bir diyet yapabilirsin.
Ama yinede sen bilirsin..
Allah kavuştursun tatlım..
Ben de memnun oldum tatlım :)
Benden daha kaplumbağa olduğunu sanmıyorum
Merhaba ben defne 38 yaşında 2 çocuk annesiyim. hoşgeldin aramıza..

Herkeze selam valla 2 gun baya sıkıldım nasıl alışmışım şükür halletmişler

Ay kuzum brda okuyunca aklma geldi. Hayrolsun insallah. Ruyamda seni gordum gecen gun, erkek arkadsndan ayrilmak istiyodun nedense mutlu deilim falan diodun. Allah mutlulugnuzu daim etsin insallah:)

Ayyyy sukur kavusturana nasilsiniz?

Hsfta sonu cok dikkat etmeme ragmen ayniyim. Hakkaten cok dilkat ettim yawww

79.9
Kuzum bn de ctesi 80.8dim. Pazar 81.4. Bgn 81.5 ustelik kacamaksiz sayilabilecek bi haftasonuyfu. Gece kesnlikle bsey yemedim ac uyudum ac uyandim hcbseyi abartmadm. Nedn bole oldu bilemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…