💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ay kuzum brda okuyunca aklma geldi. Hayrolsun insallah. Ruyamda seni gordum gecen gun, erkek arkadsndan ayrilmak istiyodun nedense mutlu deilim falan diodun. Allah mutlulugnuzu daim etsin insallah:)

Aaa gercektenmı.. Hayrolsun ınsallah..

Amiinn bı problem yok cok sukur..

Ben o ruyayı soyle yorumluym madem.
Ben zayıflıcam boyle baya bayaaa.. Sonrada mınık mınık kıskanclıklar baslıcak..
Ama ayrılmıcaz. MUTLU SON

Bende hepinizi özledim kızlar

Emel Birgül
Biliyosunuz artı demek herzaman Kilo olduğu anlamına gelmiyor
Önemli olan kaçamak yapmadan devam edebilmek illaki gidecektir
Vücuda kimin Patron olduğunu gösterin

syns
Servetcim bana sorarsan hiç o, bu diyeti yapacam diye kendini zorlama
Böyle çabuk bıkarsın ve metoyu yavaşlatırsın
Sana tavsiyem normal sağlıklı beslenmeni uygula yavaş yavaşda spora başla

Alıntı yapmayı da becerememişim ama idare edin arkadaşlar
Önemli değil canım..
Sen bak normal kahvaltını yap. Haşladığın patateslerle öglen salata yap akşamda sebze+ salata ya. meton yavaşlarsa daha çok uğraşırsın sonra..
Bende 114den indim bu kiloya. Yinede sen bilirsin tabii benimki tavsiye sadece..

Ben sabah tartılmadım kahvaltı yaptım cumartesı sabah 66,900 dün yarın salonda tartılcam bugun baya hafıf tutucam çunku yarın tartı ölcü var malum kabızlık sıkıntısı yaşıyorum yarın verırım kılomu bu arada ben cumartesı 30 beden kot aldım 60 dusunce olur dıye düşündüm denemedım moralım orda bozulmasın dıye eve geldım denedım aaaa bır baktım oldu 30 hayaldı yarın 28 alcam çunku ben hedefım olsun dıye aldım

Demekki hayaller gerçek olabiliyormuş Tatlişim
Bak dahada iyisi olacak inşallah yakında

ablacım herkesin olduğu bir sırada katayım tekrar

bravoooo gülümmm

Demekki hayaller gerçek olabiliyormuş Tatlişim
Bak dahada iyisi olacak inşallah yakında

Evet heycan yaptım bende yarın bakalım hedefımı yakalamısmıyım duz 66 olamadım emınım ama bakalım yarın salonda olcu ve tartı yaptırcam eve gelır gelmez paylaşıcam sızınle :) şimdi ben spora gıdıcem bugun pek yuklenmıycem bıraz bacaklarımda agrı ve kasılma var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…