- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 30
Ay kuzum brda okuyunca aklma geldi. Hayrolsun insallah. Ruyamda seni gordum gecen gun, erkek arkadsndan ayrilmak istiyodun nedense mutlu deilim falan diodun. Allah mutlulugnuzu daim etsin insallah:)
Göremedim asyacım son halini..
Canım nacizane önerim kalori sayman yönünde.. Kilon fazla bu patates diyetleri sıkar bnaltır en önemlisi metabolizmanla oynar.
Ekmeği sabah-ögle yiyi akşam yemek+salata yaparsan uzun soluklu bir diyet yapabilirsin.
Canım zaten bu hafta böyle duşundum bi yerden başlahım artık dedim...bu hafta diyete adabye olursam inşallah duzenede sokarım gızelce...Göremedim asyacım son halini..
Canım nacizane önerim kalori sayman yönünde.. Kilon fazla bu patates diyetleri sıkar bnaltır en önemlisi metabolizmanla oynar.
Ekmeği sabah-ögle yiyi akşam yemek+salata yaparsan uzun soluklu bir diyet yapabilirsin.
Ama yinede ..
Ben kendimi tanıtmadım 4yıllık evliyim ve bi kızım 30 oldum
Evlenirken 80idim 35kilo aldım
Doğum kilosuda değil bunlar dogumda sabit kilomsaydım bi 10 kilo kadar aldım oda dogumla gitmişti abur cubur delisiyim problem bu ve doymuyorum artık sanki...
Çoklu alıntı yapamadım romantik sevgilisi olan arkadaşımız çok şanslı maşallah değişmez umarım sevgilisi benim eşim de romantikti severek evlendik ama nikah mamasında bıraktı o romantiklikleri artık odun kilomada pek bişi demezdi ama su son 5kilodan sonra yuruyuş yap falan diyo arada
Önemli değil canım..Alıntı yapmayı da becerememişim ama idare edin arkadaşlar
Demekki hayaller gerçek olabiliyormuş TatlişimBen sabah tartılmadımkahvaltı yaptım cumartesı sabah 66,900 dün yarın salonda tartılcam bugun baya hafıf tutucam çunku yarın tartı ölcü var malum kabızlık sıkıntısı yaşıyorum yarın verırım kılomu bu arada ben cumartesı 30 beden kot aldım 60 dusunce olur dıye düşündüm denemedım moralım orda bozulmasın dıye eve geldım denedım aaaa bır baktım oldu 30 hayaldı yarın 28 alcam çunku ben hedefım olsun dıye aldım
ablacım herkesin olduğu bir sırada katayım tekrarGöremedim asyacım son halini..
Ama yinede sen bilirsin..
Allah kavuştursun tatlım..
Merhaba ben defne 38 yaşında 2 çocuk annesiyim. hoşgeldin aramıza..
senle aramızda 100 gr varr ablişşşKilomu yazmayı unuttum pardon kızlar.
Cuma 72,5
Bugün 72,2
bravoooo gülümmmBen sabah tartılmadımkahvaltı yaptım cumartesı sabah 66,900 dün yarın salonda tartılcam bugun baya hafıf tutucam çunku yarın tartı ölcü var malum kabızlık sıkıntısı yaşıyorum yarın verırım kılomu bu arada ben cumartesı 30 beden kot aldım 60 dusunce olur dıye düşündüm denemedım moralım orda bozulmasın dıye eve geldım denedım aaaa bır baktım oldu 30 hayaldı yarın 28 alcam çunku ben hedefım olsun dıye aldım
Demekki hayaller gerçek olabiliyormuş Tatlişim
Bak dahada iyisi olacak inşallah yakında
ayyy başa baş gidiyoruz 3 ümüzzzKilo bildireyim. Cuma 73.4 bugün 73.2 giden -200
bravoooo gülümmm
Sen nasılsın Asyacım nasıl gidiyorayyy başa baş gidiyoruz 3 ümüzzz
Daha 1 kg var yetişmemeayyy başa baş gidiyoruz 3 ümüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?