Aynen bende giremedim bi sorun vardi herhaldeZuhal abla günaydın 2 gündür siteye giremiyorum site bir sorun vardı sanırım siz girebiliyormuydunuz
Evet cnm teknik sorun varmış kimse giremediAynen bende giremedim bi sorun vardi herhalde
Sukur canim ya iki gun oldu bende giremiyordum. Asiri ya kacmadim ama kacamaklarim oldu.isallah bende Cumaya kadar sıkı duzen yapacam.Günaydınnnnnnnnnnnnn canlarım
Şükür kavuşturana
Bikez daha Anladımki ben kk bağımlısı olmuşum
2 gündür sinirden sıkıntıdan patladım
Ben beslenme olarak kötü bi haftasonu geçirdim tabiki benim vücut bunu affetmeyerek artıları topladı geldi
İnşallah cumaya kadar gider
Sizler nasılsınız neler yaptınız
ayyy canım benimmm bende çokk özledim siziiiiTeşekkür ederim canım valla sizi çok özledım hepınızı meger ne kadar alısmısım buraya
iyiyim ablacımm evlilik yıl dönümümüz var aralık 30 onun müthiş heyecanı var komşumda kadının fiziği bana yakın elbisesi var ona girmem lazımm şu an da olur sanırım yiğenim 76 kiloyla girdi içine benden 3 cm uzun inş o zamana daha da güzel olur banaSen nasılsın Asyacım nasıl gidiyor
Merhaba "xDerinMavix hosgeldin ben emine 29 yasinda ve 3 cocuk annesiyimMerhaba, çok memnun oldum :)
Allah bağışlasın çocuklarını.
1 kg ne ki gülüm geldin sayılırrrrrDaha 1 kg var yetişmeme(
Evet canım rakibe gibi olduk.senle aramızda 100 gr varr ablişşş
ayyy başa baş gidiyoruz 3 ümüzzz
1 kg nedirki uzulme başa basiz işte.Daha 1 kg var yetişmeme(
evet ablacımmm şu wc sorunuyla birlikte kiloyla savaşıyorum birdeee ya o konu hallolsa daha az çıkarım sanırsam ama olsun napalımm
Oooooo hayırlı olsun bi yastikta dede nine olun inşallah.iyiyim ablacımm evlilik yıl dönümümüz var aralık 30 onun müthiş heyecanı var komşumda kadının fiziği bana yakın elbisesi var ona girmem lazımm şu an da olur sanırım yiğenim 76 kiloyla girdi içine benden 3 cm uzun inş o zamana daha da güzel olur banaçokkk heycanlıyım eşimde hatırladı 2 gün oluyor evde kutlicazz o gün çok güzel olucakk dedi ayy ablişş aklını almam lazımmm
Merhaba "xDerinMavix hosgeldin ben emine 29 yasinda ve 3 cocuk annesiyim
evet ablacımmm şu wc sorunuyla birlikte kiloyla savaşıyorum birdeee ya o konu hallolsa daha az çıkarım sanırsam ama olsun napalımm
Asyacim bekunis diye bir ilaç var bitkisel. Hamilelere bile veriyi doktorlar hiç yan etkisi yok. Zorda kalınca ise yarıyor. Alışkanlık ve barsak florasını bozması yok. Dene istersen.
Arada mecbur kalınca kullanırsak alışkanlık yapmıyor. Her gün içersen işin zor..Aaa evet neden aklıma gelmedi.
Doğru ben de kullandım bunu.
Tamamen bitkisel.
Ama alışkanlık yapmama durumu yok sanırım.
Prospektüründe belli bir süreden sonra üst üste kullanılmaması gerektiği yazıyor.
Tabi tabi arada kullanmakla sorun yok.Arada mecbur kalınca kullanırsak alışkanlık yapmıyor. Her gün içersen işin zor..
Ooo daha 1 ay var cnmiyiyim ablacımm evlilik yıl dönümümüz var aralık 30 onun müthiş heyecanı var komşumda kadının fiziği bana yakın elbisesi var ona girmem lazımm şu an da olur sanırım yiğenim 76 kiloyla girdi içine benden 3 cm uzun inş o zamana daha da güzel olur banaçokkk heycanlıyım eşimde hatırladı 2 gün oluyor evde kutlicazz o gün çok güzel olucakk dedi ayy ablişş aklını almam lazımmm
Artık bişey demeye utanıyom cnm
bugün onuda denedim gülümmWc sorunu için sabah gün kurusu kayısı yesene ılık suyla birlikte.
Her lokmanı çiğneyip ılık suyla yut.
Genelde işe yarıyor o şekilde.
aminnnnnOooooo hayırlı olsun bi yastikta dede nine olun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?