💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sukur canim ya iki gun oldu bende giremiyordum. Asiri ya kacmadim ama kacamaklarim oldu.isallah bende Cumaya kadar sıkı duzen yapacam.

Sen nasılsın Asyacım nasıl gidiyor
iyiyim ablacımm evlilik yıl dönümümüz var aralık 30 onun müthiş heyecanı var komşumda kadının fiziği bana yakın elbisesi var ona girmem lazımm şu an da olur sanırım yiğenim 76 kiloyla girdi içine benden 3 cm uzun inş o zamana daha da güzel olur banaçokkk heycanlıyım eşimde hatırladı 2 gün oluyor evde kutlicazz o gün çok güzel olucakk dedi ayy ablişş aklını almam lazımmm

Oooooo hayırlı olsun bi yastikta dede nine olun inşallah.

evet ablacımmm şu wc sorunuyla birlikte kiloyla savaşıyorum birdeee ya o konu hallolsa daha az çıkarım sanırsam ama olsun napalımm

Wc sorunu için sabah gün kurusu kayısı yesene ılık suyla birlikte.
Her lokmanı çiğneyip ılık suyla yut.
Genelde işe yarıyor o şekilde.

Asyacim bekunis diye bir ilaç var bitkisel. Hamilelere bile veriyi doktorlar hiç yan etkisi yok. Zorda kalınca ise yarıyor. Alışkanlık ve barsak florasını bozması yok. Dene istersen.

Aaa evet neden aklıma gelmedi.
Doğru ben de kullandım bunu.
Tamamen bitkisel.
Ama alışkanlık yapmama durumu yok sanırım.
Prospektüründe belli bir süreden sonra üst üste kullanılmaması gerektiği yazıyor.

Arada mecbur kalınca kullanırsak alışkanlık yapmıyor. Her gün içersen işin zor..

Ooo daha 1 ay var cnm
O zamana süper incelirsin

Evet canım rakibe gibi olduk.

Mefkurem hadi bekliyoruz.

1 kg nedirki uzulme başa basiz işte.
Artık bişey demeye utanıyom cnm

Şu 1-2 haftadır bişeyler denemeye çalıştım ama olmadı hep başa sardım
Bu cumadan sonra detoksu falan bırakıp normal menü yapıcam
Yavaş gidersede gitsin ne yapayım
Yılbaşına bikaç Kilo daha verebilsem yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…