adını aldım ablacım teşekkür ederimmAsyacim bekunis diye bir ilaç var bitkisel. Hamilelere bile veriyi doktorlar hiç yan etkisi yok. Zorda kalınca ise yarıyor. Alışkanlık ve barsak florasını bozması yok. Dene istersen.
ayyyy inş ablacımmm şimdiden çokkkk heycanlıyımmmmmmOoo daha 1 ay var cnm
O zamana süper incelirsin
Tatlım detoks olarak ayran aşı benim çok işime yarıyor. Hemde bırakınca kg vermeye devam ediyorsun.Artık bişey demeye utanıyom cnm
Şu 1-2 haftadır bişeyler denemeye çalıştım ama olmadı hep başa sardım
Bu cumadan sonra detoksu falan bırakıp normal menü yapıcam
Yavaş gidersede gitsin ne yapayım
Yılbaşına bikaç Kilo daha verebilsem yeter bana
Dediğin elbise nasıl bişeyayyyy inş ablacımmm şimdiden çokkkk heycanlıyımmmmmm
abla istediğimiz kadar sıkalım gideceği kadar gidiyor zaten sanırım sende de bende de kilo ideale yaklaştıkça vermemiz yavaşladııArtık bişey demeye utanıyom cnm
Şu 1-2 haftadır bişeyler denemeye çalıştım ama olmadı hep başa sardım
Bu cumadan sonra detoksu falan bırakıp normal menü yapıcam
Yavaş gidersede gitsin ne yapayım
Yılbaşına bikaç Kilo daha verebilsem yeter bana
hafif diz üstü rengi yeşill (gözlerimle çok uyumlu) vucudu sarıyor arkası hemen hemen neredeyse omuzdan çok az aşağısına kadar tül ön tarafında dekoltesi yok ama elbise şahane sade şık inş yakışır üstüme şimdi denemeye cesaretim yok ama 15 gün sonrra iisteyip denicemmm çok heycanlıyımmDediğin elbise nasıl bişey
Ben ayran aşını denemeye cesaret edemedim cnmTatlım detoks olarak ayran aşı benim çok işime yarıyor. Hemde bırakınca kg vermeye devam ediyorsun.
Ben kg vermem durumda bir gün yapıyorum ve hooop ertesi güne en az -900 um.
abla bide bir ileri bir geri olunca insanın motiveside düşüyor bende öylee oluyorrBen ayran aşını denemeye cesaret edemedim cnm
Bana bakliyat yaramıyorya
Ne zaman yesem hep artı çıktım
Aslında veremiyor değilim
Bi düzenimi oturtamadım
Bikaç gün iyi gidiyorum sonra patlama yaşıyorum
Tabi emekler çöpe
O yüzden kendimi sıkmadan bıktırmadan aç kalmadan devam etmem lazım
Gözümde canlandırmaya çalıştımhafif diz üstü rengi yeşill (gözlerimle çok uyumlu) vucudu sarıyor arkası hemen hemen neredeyse omuzdan çok az aşağısına kadar tül ön tarafında dekoltesi yok ama elbise şahane sade şık inş yakışır üstüme şimdi denemeye cesaretim yok ama 15 gün sonrra iisteyip denicemmm çok heycanlıyımm
Senin hiç düşmesin cnmabla bide bir ileri bir geri olunca insanın motiveside düşüyor bende öylee oluyorr
giydiğim gün saçım falanda yaparım kuaföre gidicem koyarım foto ama sonra kaldırırım hemen ablacımmmGözümde canlandırmaya çalıştım
Eminim sanada çok güzel olur
Bi resim koyarsın artık
Giyince bir resim koy kız albüm yapta. Merak ettim valla.hafif diz üstü rengi yeşill (gözlerimle çok uyumlu) vucudu sarıyor arkası hemen hemen neredeyse omuzdan çok az aşağısına kadar tül ön tarafında dekoltesi yok ama elbise şahane sade şık inş yakışır üstüme şimdi denemeye cesaretim yok ama 15 gün sonrra iisteyip denicemmm çok heycanlıyımm
Canım bakliyat benide sisirir. Bulgur bile yiyemem ama bu çok iyi geliyo, nasıl oluyor anlamadım.Ben ayran aşını denemeye cesaret edemedim cnm
Bana bakliyat yaramıyorya
Ne zaman yesem hep artı çıktım
Aslında veremiyor değilim
Bi düzenimi oturtamadım
Bikaç gün iyi gidiyorum sonra patlama yaşıyorum
Tabi emekler çöpe
O yüzden kendimi sıkmadan bıktırmadan aç kalmadan devam etmem lazım
17 gün boyunca gram veremedim hatta artı bile oldum ama 1 öğün bile kaçırmadım yeltendim ne yalan söyleyim pastaneye girip ne kadar hamurişi varsa alıp çıkayım dedim ama sonra bebiş geldi aklıma geri vazgeçtimmSenin hiç düşmesin cnm
Çünkü sen çok istikrarlısın
İnan eğer senin gibi yapıyor olsam içim çokdaha rahat olurdu versemde vermesemde
Böyle kendime çok kızıyorum
son halimi katayım bakın hepiniz burdaykenGiyince bir resim koy kız albüm yapta. Merak ettim valla.
Canım bakliyat benide sisirir. Bulgur bile yiyemem ama bu çok iyi geliyo, nasıl oluyor anlamadım.
tam büyüütüp bakabilseniz daha net çıkıyor kızlarr
Güzelim bol bi eşofman giymişin bişey belli olmuyokison halimi katayım bakın hepiniz burdaykenMefkurem abla resmime bak bakim bir
önceki resmimde var aslında onuda katsam fark belli olurdu hepiniz buradayken katayımmıgayet ıyı gorunuyosun canım..
Azıcık kalmıs
ablişşşşş bolll mu ayyyy süpersiinnnnnnn ben o eşofmanı 3 hafta önce aldımm ve şu an belimden düşüyor eğilip kalkıncaaa ayy süpersinnnn ablişşşşşşşşşşşGüzelim bol bi eşofman giymişin bişey belli olmuyoki
Bi albüm yap Eski -yeni halini koy
Daha iyi anlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?