💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem bir gün tam üstüme oturan bir elbiseyle çekilip katarım ben tayt falan giymiyorum ki ablişş bu tarz giyinirim hep
Tatlım dışarda bende giymiyorum
Evin içinde giyki kocişde ne kadar inceldiğini daha iyi farkeder

Asyacim bekunis diye bir ilaç var bitkisel. Hamilelere bile veriyi doktorlar hiç yan etkisi yok. Zorda kalınca ise yarıyor. Alışkanlık ve barsak florasını bozması yok. Dene istersen.

adını aldım ablacım teşekkür ederimm

Ben yıllar once ıcmıstım benı hastanelık yapmıstı yatmadan once içtım sabah kalktım mıgdem karnım buz ama cıkamıykum wc bır ıkı üç gittim yok sonunda düştüm bayıldım hastaneye kaldırdılar gıdene kadar nasıl kıvrandım kac kere kendımden gectım bılmıyorum doktor bıle bana soru sorarken bayılmıstım :) kansızlık var bende bıde doktor reglı yogun gecıyorsa boyle olur demıstı serum vermıslerdı ne aglamıstım o sıra bozmustu sınırlerımı kardesım askerde dıye aglamıstım serumdan sonra hemen kalktım ayaga geçen kardesım dır ılac var dedı sana alcam bırı onerdı foto attı aman dedım kalsın sonra oda hatırladı ilacı bır doktora yada eczaneye danıs derım ben aczaneye danıstım bana surup verdı cocuklara bıle verılıyromus ama hergun ıcmıyorum ona bıle temkınlı yaklaşıyorum çok çok zorda kalınca haftada 1 bir olcek

tamam canım sorarım tşkr ederim gülümm

Valla orda baya baya tombişmişin cnm
Hatta 85 üstü gibi duruyon
Çok şükür hemen kendini toparladın
evet abliş boyumda pek uzun değil ya şu an 72 lerdeyim 10 kg fark var arada insan zayıfladıkça daha da güzelleşiyorr

yokk orada ben 82 kiloyumm ablacım buraya kayıt olduğumda 78 dim ben
Haaa zira diyorum 78 olamaz diyee.
4 kaşık bugday 4 kasık mercimek 4 kaşık nohut haşlıyorsun 1 litre koyu kıvamlı ayrana katıp 2 saatte bir bir kaase yiyorsun
Sabah kahvaltıda 1 dl ekmek 1 haş. yumurta.peynir yiyorsun sonra 2 saatte bir ayran aşı..

yok abliş ne 78 i 82 yim orada boyda kısa zaten tam bidon gibiymişim bildiğinn

evet abliş boyumda pek uzun değil ya şu an 72 lerdeyim 10 kg fark var arada insan zayıfladıkça daha da güzelleşiyorr
Darısı başıma ilk günden gaza geldim bende kendi kendime dediginizi yaptım salata yapıp yedim azcık ta çubuk kraker yedim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…