iyi yapmışsın gülümm bir yerden başlamak lazım bizde başladık inş herşey güzel olucakkDarısı başıma ilk günden gaza geldim bende kendi kendime dediginizi yaptım salata yapıp yedim azcık ta çubuk kraker yedim ...
Tatlım çok farketmiş valla maşallah sana..yok abliş ne 78 i 82 yim orada boyda kısa zaten tam bidon gibiymişim bildiğinn
sağol ablişşş içimizden yeni bir ben çıkıyorrrTatlım çok farketmiş valla maşallah sana..
Vira bismillah. Allah yardımcın olsun bol bol irade versin sana..Darısı başıma ilk günden gaza geldim bende kendi kendime dediginizi yaptım salata yapıp yedim azcık ta çubuk kraker yedim ...
sağol ablişşş içimizden yeni bir ben çıkıyorrr
aynen ablişşşş12 kg sonra bi defne daha doğacak benden..
Kız kaç defneyi doğurdun zaten12 kg sonra bi defne daha doğacak benden..
süperrrrKız kaç defneyi doğurdun zaten
Öyle değil kız 12 kg sonra 54 kg vermiş olacağım 54 kiloyla evlenmiştim ben.Kız kaç defneyi doğurdun zaten
kızlarr hadi ocak 1 tam cumaya geliyorr ocak 1 de herkesss hedef söylesinnn ben başlayayımm ocak 1 hedeff 68 hadi bakalımm
kızlarr hadi ocak 1 tam cumaya geliyorr ocak 1 de herkesss hedef söylesinnn ben başlayayımm ocak 1 hedeff 68 hadi bakalımm
Menümüde yazayım akşama karar verdim...
8,00
2 dl kız. ekmek/1 yumurta/yarım kib. kutusu peynir/2 çaykaşığı reçel
14,00
Peynirli omlet
19,30
salata / yoğurt.
Su 2 olur yatana kadar
spor 30+30+30 1,5 saat yürüyüş.
Teşekkür ederimgayet guzel canım.. bol proteın
suyunda sporunda cok ıyı
Ben 99 gördüğümde su bile içmekistememiştim tekrar 100 gösterecek tartı diyeSağolun kızlar inşallah ...benim hedef 99 olsun ayy eskiden kabusumdu şimdi olmak için can atıyorum vay halime..
Ne kadar kilo vermişsiniz bakıyorum da maşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?