- 5 Mayıs 2013
- 33.890
- 41.504
- 798
Mavişim sen ekmek yemiyonmu sabahları
Haklisin ablacim da insanin sevki kalmio ister istemezBende hepinizi özledim kızlar
Emel Birgül
Biliyosunuz artı demek herzaman Kilo olduğu anlamına gelmiyor
Önemli olan kaçamak yapmadan devam edebilmek illaki gidecektir
Vücuda kimin Patron olduğunu gösterin
@servet85
Servetcim bana sorarsan hiç o, bu diyeti yapacam diye kendini zorlama
Böyle çabuk bıkarsın ve metoyu yavaşlatırsın
Sana tavsiyem normal sağlıklı beslenmeni uygula yavaş yavaşda spora başla
Monti gibi yapıyon yaniBazen tost yapıp yiyorum.
Yumurta olursa ekmek yemiyorum yanında.
Kızlar menüm beğenilmiş teşekkürler
Bugün daha güzel olmuş cnmBu da benim menum
Sabah: ceyrek yufka, 3 bardak cay,1 kase yogurt, 1 yumurta, yarim domates,2 yaprak marul
Oglen :1 kase yogurt, 1 küçük tabak salata
Ara : 1 fincan kahve 1 ceviz,yarim avuc uzum
Aksam: 1 tabak menemen (zeytinyagli ),1 kase yogurt
Sonrada bitki cayi icerim
Senin menüde güzel şekercim9:30 2 haşlanmış yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates
Satalik
1 dilim tbe
12:30 1 kase yogurt
15:00 salata
Firinda patates 3 dilim
18:00 tavuk tavada yağsız
Yogurt
Su 2 civari
Ama Kilo vermek sabır işi cnmHaklisin ablacim da insanin sevki kalmio ister istemez
Mrb kizlar bugun forum a gittik ogle sonu gecti disarda yedik yemegi ama hafif tuttum.
Sizin menuler guzel ve ne guzel ki azimlisiniz ben.artik.inancimi kaybettim bu cok kotu bir his.
İSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 tb ekmegi2 yk yumurtali kiyma 2 zeytin cok az peynir
OGLE 15.30 ceyrek ekmek arasi tavuk durum 128 kalorilik sogukcay 1 kepce m.corbasi
AKSAM 20.00 1 kayisili aktivia
SU 2 lt olur
Ne için inancını kaybettin EmelimMrb kizlar bugun forum a gittik ogle sonu gecti disarda yedik yemegi ama hafif tuttum.
Sizin menuler guzel ve ne guzel ki azimlisiniz ben.artik.inancimi kaybettim bu cok kotu bir his.
İSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 tb ekmegi2 yk yumurtali kiyma 2 zeytin cok az peynir
OGLE 15.30 ceyrek ekmek arasi tavuk durum 128 kalorilik sogukcay 1 kepce m.corbasi
AKSAM 20.00 1 kayisili aktivia
SU 2 lt olur
Ne güzel söylemişin ÖzlemimBide ben kendımı çabuk pes eden biri olarak düşünüyodum ama benden beterlerı var ben +gordukce tartıda dahada hırslanıyorum + gorup sabıt gorup pes etmen dogru degıl bende bazen vazgecıyorum ama lafta menume yansıtmıyorum lütfenn toparla artık hedefıne odaklan bır çogumuz super menuler yapıp sabıt kalıyoruz kendıne bır ıkı yasak getır dısarda yeme ben su saatte kardesıme makarna yapıyorum canın cekmıyormu cekıyor ama kendınede hayır demeyı ogrenmelısın senın iyiliğin için söylüyorım sakın yanlıs anlama benı
Ne güzel söylemişin Özlemim
Valla bazılarınaza çok imreniyorum
Kız banada günlük terapi yapsana
Ben senin ne pes edeceğini nede tekrar geri alacağını hiç sanmıyorum tatlımSen çok güzel kılo vermıssın bıraz ara vermıs olmam bana normal bende pes edıyorum bazen ama korkuyorum aylarca emek verıp 3 gunde gerı almaktan ve artık canıma tak ettı kılolu olmak hem soz vrdın sana 66 olcam yasakladıgın kelımeyıde hayatımdan cıkarttım bunalıma gırıyorum ama menume yansıtmıyorum bıde alıstım yatarken sabah olsa yumurta yesrm dıyorum
Dün teyzemd baya suzuldun dedı baya şaşırdı kuzenımde evet sadece bacaklardan bıraz daha gıtmesı lazım dedı artık fark edılmeye başladı hem her zaman sıkıntı olucak hep yemege saldırırsam sadece kendıme kotuluk yapmıs olurum arada gelgıt oluyor ozamanda sızr naz yapıyorum
Ben senin ne pes edeceğini nede tekrar geri alacağını hiç sanmıyorum tatlım
Tamamen ihtimal haricinde
Kuzum gerçekten az versen tmm hepimiz üzülelim ama gerçekten güzel veriyosun
Sen başlıyalı aylar olmuş, buraya başlıyalı hiç sabit bile olmadın daha ne olsun
Bak zaman ne çabuk geçiveriyor. O gramlar toplanıp kocaman kilolar oluyor
Bence ilkbahara incecik bi özlem olarak çıkacaksın
Ozlem.evet belki soylediklerin dogru ama fark su ki sen spor yapiyosun.ben yapamiyorum ve en onemlisi emziriyorum ki artik sutum neredeyse yok denecek kadar az ve bazen canim gercekren hamur isi cekiyo ben bunu en az la atlatiyorum
Zuhal abla bilemiyorum ne icin.ama var bi acayiplik
Özlemcim şimdi bende bantta biraz yürüyüm
İnsan spor yapınca kendini daha iyi hissediyor
Güzelim hangimiz istemiyoruzki hamurişi tatlı Vs. yemeyelimOzlem.evet belki soylediklerin dogru ama fark su ki sen spor yapiyosun.ben yapamiyorum ve en onemlisi emziriyorum ki artik sutum neredeyse yok denecek kadar az ve bazen canim gercekren hamur isi cekiyo ben bunu en az la atlatiyorum
Zuhal abla bilemiyorum ne icin.ama var bi acayiplik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?