💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Haklisin ablacim da insanin sevki kalmio ister istemez

Bugün daha güzel olmuş cnm

9:30 2 haşlanmış yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates
Satalik
1 dilim tbe

12:30 1 kase yogurt

15:00 salata
Firinda patates 3 dilim

18:00 tavuk tavada yağsız
Yogurt
Su 2 civari
Senin menüde güzel şekercim
Sadece sabah ekmek yiyeceksen 1 yumurta yeterli ol

Mrb kizlar bugun forum a gittik ogle sonu gecti disarda yedik yemegi ama hafif tuttum.

Sizin menuler guzel ve ne guzel ki azimlisiniz ben.artik.inancimi kaybettim bu cok kotu bir his.

İSTE MENUM

KAHVALTİ 07.30 2 tb ekmegi2 yk yumurtali kiyma 2 zeytin cok az peynir

OGLE 15.30 ceyrek ekmek arasi tavuk durum 128 kalorilik sogukcay 1 kepce m.corbasi

AKSAM 20.00 1 kayisili aktivia

SU 2 lt olur

Bide ben kendımı çabuk pes eden biri olarak düşünüyodum ama benden beterlerı var ben +gordukce tartıda dahada hırslanıyorum + gorup sabıt gorup pes etmen dogru degıl bende bazen vazgecıyorum ama lafta menume yansıtmıyorum lütfenn toparla artık hedefıne odaklan bır çogumuz super menuler yapıp sabıt kalıyoruz kendıne bır ıkı yasak getır dısarda yeme ben su saatte kardesıme makarna yapıyorum canın cekmıyormu cekıyor ama kendınede hayır demeyı ogrenmelısın senın iyiliğin için söylüyorım sakın yanlıs anlama benı

Ne için inancını kaybettin Emelim
Verebileceğinemi
Yoksa sağlıklı beslenmeye devam edemeyeceğinemi

Menünde çok kötü sayılmaz

Ne güzel söylemişin Özlemim
Valla bazılarınaza çok imreniyorum
Kız banada günlük terapi yapsana

Ne güzel söylemişin Özlemim
Valla bazılarınaza çok imreniyorum
Kız banada günlük terapi yapsana

Sen çok güzel kılo vermıssın bıraz ara vermıs olmam bana normal bende pes edıyorum bazen ama korkuyorum aylarca emek verıp 3 gunde gerı almaktan ve artık canıma tak ettı kılolu olmak hem soz vrdın sana 66 olcam yasakladıgın kelımeyıde hayatımdan cıkarttım bunalıma gırıyorum ama menume yansıtmıyorum bıde alıstım yatarken sabah olsa yumurta yesrm dıyorum
Dün teyzemd baya suzuldun dedı baya şaşırdı kuzenımde evet sadece bacaklardan bıraz daha gıtmesı lazım dedı artık fark edılmeye başladı hem her zaman sıkıntı olucak hep yemege saldırırsam sadece kendıme kotuluk yapmıs olurum arada gelgıt oluyor ozamanda sızr naz yapıyorum

Ben senin ne pes edeceğini nede tekrar geri alacağını hiç sanmıyorum tatlım
Tamamen ihtimal haricinde

Kuzum gerçekten az versen tmm hepimiz üzülelim ama gerçekten güzel veriyosun
Sen başlıyalı aylar olmuş, buraya başlıyalı hiç sabit bile olmadın daha ne olsun
Bak zaman ne çabuk geçiveriyor. O gramlar toplanıp kocaman kilolar oluyor
Bence ilkbahara incecik bi özlem olarak çıkacaksın

Ozlem.evet belki soylediklerin dogru ama fark su ki sen spor yapiyosun.ben yapamiyorum ve en onemlisi emziriyorum ki artik sutum neredeyse yok denecek kadar az ve bazen canim gercekren hamur isi cekiyo ben bunu en az la atlatiyorum

Zuhal abla bilemiyorum ne icin.ama var bi acayiplik

İnş nısan benım dogum gunum ozamana bır bakmısız ben 56 olmusum hemde sıkmadan :) sızın sayenızde motıve oluyorum 2 gun yoktunuz valla çok üzüldüm baya alışmısım sıze

Sende haklısın ben senın ıcın dıyorum banada spora yazılırken ayda 10 13 kılo verırın dıyolardı ama ıs oyle olmuyor bende hıcalara gore az spor yapıyorum ayda 3 bu kadar ac kalmaya bu kadar spora az hele bu kılo hocalara gore az gecen senede ben neler cektım spora gıdıp kılo alan bırıyım ben benım ınsulın dırencım var ve bende hamur ama en cok patates kızartmasına bayılıyorum ınan doya doya karısık kızartma yemek ıstıyorum börek yemek istıyorum sadece suan benım ıcın yemeklerın onune baska ısteklerım gectı sende sıkıldın ve haklısın her yedıgını dusunmek hesap yapmak kafa yorgun emel sadece bıraz sabır ve hırsa ıhtıyacın var ve ben sana ınanıyorum cunku ben buraya basladıgımda sen ısteklı ve azınlıydın

Güzelim hangimiz istemiyoruzki hamurişi tatlı Vs. yemeyelim
Sen fazla tatlı sevmiyomuşun
Ben hiç ayırt etmem tatlı tuzlu ne varsa affetmem
Zaten öyle olmasa bu kiloya gelmezdim
Ama önceliklerimiz olması gerekiyor
Önce bi hakedelim sonra az az yeriz
Bak bende çok saldım
Gel seninle bi anlaşma yapıp ikimizde birbirimizin elinden tutup çıkalım şu cendereden
Ben 69 olayım sende 74 falan ol
O zaman bi ziyafet çekeriz kendimize

Kizlar iki gundur siteye girilmiyordu teknik bir ariza varmis. Ondan once de bir iki gun giremedim abim gelmisti. Bugun sabah tartilmayi unuttum yarin tartilip soyleyecegim. Bugunku menumu yazayim ondan sonra gecmise bakayim
Sabah 11 gibi
2 dilim tam bugday ekmegi
4 parça sucuk
2 kibrit kutusu kadar peynir
yarim krep
biraz recel
2 tane zeytin
1 activia
cok yedigimi mideme bir agirlik cokunce farkettim aksam bir sey yiyemedim
su 1.5 litre olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…