Yok kız ben senin kadar yapamamEvet dıkkat et ama ben bu ara gıtmedıgım gunlerım acıgını kapatcam dıye yuklendım bacaklarım agrıyor kolay gelsın
Yok kız ben senin kadar yapamam
Biraz alıştırma gibi
Yarım saat yeter
Aaaa tek kahvaltıylamı duruyon cnmKizlar iki gundur siteye girilmiyordu teknik bir ariza varmis. Ondan once de bir iki gun giremedim abim gelmisti. Bugun sabah tartilmayi unuttum yarin tartilip soyleyecegim. Bugunku menumu yazayim ondan sonra gecmise bakayim
Sabah 11 gibi
2 dilim tam bugday ekmegi
4 parça sucuk
2 kibrit kutusu kadar peynir
yarim krep
biraz recel
2 tane zeytin
1 activia
cok yedigimi mideme bir agirlik cokunce farkettim aksam bir sey yiyemedim
su 1.5 litre olmustur
Aaaa tek kahvaltıylamı duruyon cnm
Sadece kreple yoğurt fazla olmuş, hepsi aynı andaysa
Ama akşamda bişeyler atıştır cnm
Slm kzlar Günaydın
Bebisim hala iyilesemedi tam bide bende rahatszlandm simdi hava tam hasta olma havası aman dikkat edin kilo bildirimi yapym
Geçen cuma 88.7
Bugün 87.8
Fark -900
Kızlarrrrr merhaba.
Benim hikayem biraz uzun ama anlatayım.
7.5 yıllık evli ve 26 yaşındayım (27'ye 2.5 ay kaldı), küçüklüğümden beri tombişim.
Aslında şuan kilom yemekten çok hormonal durumlara dayanıyor (Hipotiroid ve PKO hastasıyım).
Çok zor kilo veriyorum ama iradeli olursam başarıyorum da.
Ben geçen sene 103.6 kilo ile yanlış hatırlamıyorsam diyete başladım ve kısa sürede 94 kiloya indim.
Daha sonra bazı nedenlerle diyeti bıraktım ve verdiğimden fazlasını alarak 106 kiloya çıktım.
Tekrar diyete başladım ve 103 kiloyla 9. grupla birlikte diyete başladım.
Bu sefer hormonal durumlarımdan dolayı çok zor kilo verdim ilk diyetteki hızı yakalayamadım.
9. takıma başladıktan birkaç ay sonra izne ayrıldım eşimin memleketine gitmem dolayısıyla.
Araya ramazan da girince tüm emekler boşa gitti kilolar geri geldi.
Şuan tartım bozuk olduğundan güncel kilomu bilmiyorum ama en az 106'ya malesef çıkmışımdır diye düşünüyorum.
Birkaç gündür yediklerime dikkat ediyorum eski tempoma dönerim inşallah.
Önce kendim, sonra da bebek sahibi olmak için kilo vermem şart.
Artık burada aranızdayım :)
Kızlarrrrr merhaba.
Benim hikayem biraz uzun ama anlatayım.
7.5 yıllık evli ve 26 yaşındayım (27'ye 2.5 ay kaldı), küçüklüğümden beri tombişim.
Aslında şuan kilom yemekten çok hormonal durumlara dayanıyor (Hipotiroid ve PKO hastasıyım).
Çok zor kilo veriyorum ama iradeli olursam başarıyorum da.
Ben geçen sene 103.6 kilo ile yanlış hatırlamıyorsam diyete başladım ve kısa sürede 94 kiloya indim.
Daha sonra bazı nedenlerle diyeti bıraktım ve verdiğimden fazlasını alarak 106 kiloya çıktım.
Tekrar diyete başladım ve 103 kiloyla 9. grupla birlikte diyete başladım.
Bu sefer hormonal durumlarımdan dolayı çok zor kilo verdim ilk diyetteki hızı yakalayamadım.
9. takıma başladıktan birkaç ay sonra izne ayrıldım eşimin memleketine gitmem dolayısıyla.
Araya ramazan da girince tüm emekler boşa gitti kilolar geri geldi.
Şuan tartım bozuk olduğundan güncel kilomu bilmiyorum ama en az 106'ya malesef çıkmışımdır diye düşünüyorum.
Birkaç gündür yediklerime dikkat ediyorum eski tempoma dönerim inşallah.
Önce kendim, sonra da bebek sahibi olmak için kilo vermem şart.
Artık burada aranızdayım :)
Ne guzel yaa..Insallah bızde evlenırız bıgun hayransı bakıslarını gormek ıstıyorum
Erkek arkadasım benı 13 yasımdan berı tanıyo..Lıse donemınde cok asırı kılo aldım en ufak bısey demedı hıc..
Ama zayıflayınca tabıkı onlarda bızım gıbı mutlu olurlar..
Yok ki:) tek duzene bindiremedgm sey spor simdilik. Sanrm halihqzirda yorgn oldgm icn yanasmiyorum yoksa bi baslasam devami gelio da.Ama Kilo vermek sabır işi cnm
Düzenli devam etmekten başka alternatif varmı
Kimseler kalmamış ortada
Bende 45 dk yürüyüşümü yaptım
Oh be dünya varmış
Yok ki:) tek duzene bindiremedgm sey spor simdilik. Sanrm halihqzirda yorgn oldgm icn yanasmiyorum yoksa bi baslasam devami gelio da.
Maşallah güzelim iyi gidiyosunBebem saat basi uyanio gece kac gundur kizlar. Deliksiz uyuyodu onceden. Smdi sabahlari sarhos gbinuyaniyorm ve kendme gelemiyorum menumu de anca paylasiyorum saat kac olms
Sabah
Bi muz
Bi kac cig badem
Biraz fistik
Oglen
Bi bardak sut
Iki mandalina
Iki ymrta
Iki avuc kuru dut
Aksam
Yarim kase tarhana corbasi
Bi kac kasik bulgr pilavi
Bi kac kasik kuru fasulye
Aksamin ilerleyen saatlernde
Bi mandalina
Bi kase yogurt
Bi avuc kuru dut
Oglum uyudu bu kez de bnm uykum kacti iyi mi. rezene anason cayi iciyorum ki sizip kalayimTartiyla aram pek ii diil bu ara ama inadina kacamaksiz gidiyo sayilirim kac gundur:)
Biliorm cnm bn yaklasik 5 yil her gun belki haftada bir veya iki gun istisnayla en az bi saat spor yapan brydim hamilelikten once. Ama snra nolduysa o eski enerjimi istegmi azmimi istikrarimi bulamiyorum. Bazi gunler hevesleniyorum yapiyorum evet ama her gun ya da iki gnde bi yapacak kdr istikrar saglayamadimÇok iyi hergün 45 dk yurusen zamanla artarda
Ufaktan basla sonra zaten alıskanlık oluyor
Evet aslnda haklisn abla ozellkle sbhki muz zatn istedgm icn deil zorunluluktqn yenmisti. Ama duyu ve mandalinayi cok isteyerk yedim itiraf ediorumMaşallah güzelim iyi gidiyosun
Belki sadece, meyve yediğin zaman dut yemesen hepsi birden biraz fazla gibi geliyor
Inşallah tatlımÇok iyi hergün 45 dk yurusen zamanla artarda
Ufaktan basla sonra zaten alıskanlık oluyor
Menümüde yazayım akşama karar verdim...
8,00
2 dl kız. ekmek/1 yumurta/yarım kib. kutusu peynir/2 çaykaşığı reçel
14,00
Peynirli omlet
19,30
salata / yoğurt.
Su 2 olur yatana kadar
spor 30+30+30 1,5 saat yürüyüş.
Biliorm cnm bn yaklasik 5 yil her gun belki haftada bir veya iki gun istisnayla en az bi saat spor yapan brydim hamilelikten once. Ama snra nolduysa o eski enerjimi istegmi azmimi istikrarimi bulamiyorum. Bazi gunler hevesleniyorum yapiyorum evet ama her gun ya da iki gnde bi yapacak kdr istikrar saglayamadim
Inşallah tatlım
Hergün beni dürt biraz
menun gayet saglikli canimBen de menümü bildireyim nasılsa hazır
Sabah 7.30
2 yumurtalı sade omlet biraz tere 1 kk peynir 5 zeytin 2 galeta
Öğlen 13.00
1 kase yoğurt 1 .5 kase balkabağı çorbası
Ara 1 avuç yer fıstığı
Alşam 18.00
6 dal haşlanmış karnıbahar yoğurtlu
Bol salata
Su 2 olur
Spor şimdilik yok ama yatmadan en azından 100 yarım mekik 50 squat yaparım
senin menunde dahil bugun menuler cok guzel canimSabah: 2 haşlanmış yumurta, 6-7 siyah zeytin, 1 ceviz.
Ara: 2 tane mandalina.
Öğle: Mevsim salata, yarım kutu ton balığı.
Ara: 1 ceviz, 6 fındık, 3 kaju.
Akşam: 4 tane tavuk köftesi, salata.
Su: Şimdilik 1.5 lt.
Spor: Yok. Gribim. Hastalığı atlatınca başlayacam tekrar.
Gece 1 bardak tarçınlı süt içicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?