💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Aaaa tek kahvaltıylamı duruyon cnm
Sadece kreple yoğurt fazla olmuş, hepsi aynı andaysa
Ama akşamda bişeyler atıştır cnm

Aaaa tek kahvaltıylamı duruyon cnm
Sadece kreple yoğurt fazla olmuş, hepsi aynı andaysa
Ama akşamda bişeyler atıştır cnm

activiayayi daha sonra yedim canim ama krep kahvaltidaydi hem midem kotu hem de kac gundur yemedigim kalmadi bu aksam kendimi cezalandiracagim

hosgeldin canim

ayrica cok gecmis olsun canim

Bebem saat basi uyanio gece kac gundur kizlar. Deliksiz uyuyodu onceden. Smdi sabahlari sarhos gbinuyaniyorm ve kendme gelemiyorum menumu de anca paylasiyorum saat kac olms

Sabah
Bi muz
Bi kac cig badem
Biraz fistik

Oglen
Bi bardak sut
Iki mandalina
Iki ymrta
Iki avuc kuru dut

Aksam
Yarim kase tarhana corbasi
Bi kac kasik bulgr pilavi
Bi kac kasik kuru fasulye

Aksamin ilerleyen saatlernde
Bi mandalina
Bi kase yogurt
Bi avuc kuru dut

Oglum uyudu bu kez de bnm uykum kacti iyi mi. rezene anason cayi iciyorum ki sizip kalayim Tartiyla aram pek ii diil bu ara ama inadina kacamaksiz gidiyo sayilirim kac gundur:)

Allah en kisa zamanda kavusturur insaAllah kuzum

Kimseler kalmamış ortada
Bende 45 dk yürüyüşümü yaptım
Oh be dünya varmış

Çok iyi hergün 45 dk yurusen zamanla artarda

Yok ki:) tek duzene bindiremedgm sey spor simdilik. Sanrm halihqzirda yorgn oldgm icn yanasmiyorum yoksa bi baslasam devami gelio da.

Ufaktan basla sonra zaten alıskanlık oluyor

Maşallah güzelim iyi gidiyosun
Belki sadece, meyve yediğin zaman dut yemesen hepsi birden biraz fazla gibi geliyor

Çok iyi hergün 45 dk yurusen zamanla artarda

Ufaktan basla sonra zaten alıskanlık oluyor
Biliorm cnm bn yaklasik 5 yil her gun belki haftada bir veya iki gun istisnayla en az bi saat spor yapan brydim hamilelikten once. Ama snra nolduysa o eski enerjimi istegmi azmimi istikrarimi bulamiyorum. Bazi gunler hevesleniyorum yapiyorum evet ama her gun ya da iki gnde bi yapacak kdr istikrar saglayamadim

menun ve sporun harika canim

Haftada 4 gun spor onerılıyor bende bazen hergun gıtmek ıstıyorum bazende hiç ıstemıyorum salona ısınamadım

Inşallah tatlım
Hergün beni dürt biraz

Tamam hergun hatırlatırım seve seve

menun gayet saglikli canim

senin menunde dahil bugun menuler cok guzel canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…