💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet aslnda haklisn abla ozellkle sbhki muz zatn istedgm icn deil zorunluluktqn yenmisti. Ama duyu ve mandalinayi cok isteyerk yedim itiraf ediorum
Tatlım sabah doğru dürüst kahvaltı yapmadığın için muzu çok görmüyorum
Ama öğlen ve akşamdan sonra yediğin fazla geldi
Dut zaten doyurmaz heralde

boyle guzel menunun ve harika sporun ustune ne denilebilirki canim

Menun genel olarak guzel ,kuzum boregide erken yemen iyi olmus

Her zamanki gibi ideal bir menu olmus canim sporunda oyle

Seninkide dahil olmak uzere bugun hic elestiri yapilacak menu yok sporunda guzel canim

Menum
Sabah 2haslanmış patates maydonoz
Öğle patates salatası ve yoğurt
Arada cubuk kraker akşam eti form
Su 2lt ama ders çalışıyorum spor yapmadım
Belki meyve yerim bi tane acıkırsam
Menu hafif olmus canim ama menune cesit katsan sebze yemekleri ve protein gibi bence daha iyi olur bu arada hosgeldin canim ismim Fusun

menun genel olarak iyi canim sporunda oyle yalniz saat 4 te yedigin ekmek birazcik fazla olmus gibi

menun iyi olmus canim

menun guzel canim motivasyonunu bozma moralini yuksek tut canim

gayet saglikli bir menu bence canim

Reactions: BBD
Günaydın kızlar güne biraz erken başladım azcık gitmeden ders çalışıyım diye kahve içtim sizler ne güzel sağlıklı besleniyorsunuz...ben alışık değilim ama yapıcaz mecburen aslında normalde pek ekmek falan da yemem ben bakalımm..
BBD benim kızım da bi ara öyle bi donemden geçti çok uyanıyo du hâliyle anne perişan bi sure sonra duzeliyo bide yanıma alıştırmıştım zor oldu

Senin kizin kac yaşında? Ya benim kindede oluyordu e dis olayı bitirdi bizi zaten zaten benimki uyumayi pek sevmez

Gunaydiiiiiinnn

Ozlem canim iste bendebonu diyorum kiz azim nereye kactiysa bulmam lazimmm dimi yaa

Zuhal abla tamam 74 te ziyafett ayyyy 74e dussem ziyefet istemem daha mi hirs yaparim ne

Birgulummmm bu cok zor benim canim oglum da oyle ama gece.mmamasi veriyorum artik ddaha iyi danirim ac kaliyordu yavrum. Tabi anne uykusuz ve yirgun ve....... allah uykusunu artirsin guzelim.

Kizz muge sinava da az kaldi calisma durumun nasil?

Fusun ablamm cok seviyorum seni iyi varsiniz valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…