Gunaydiiiiiinnn
Ozlem canim iste bendebonu diyorum kiz azim nereye kactiysa bulmam lazimmm dimi yaa
Zuhal abla tamam 74 te ziyafett ayyyy 74e dussem ziyefet istemem daha mi hirs yaparim ne
Birgulummmm bu cok zor benim canim oglum da oyle ama gece.mmamasi veriyorum artik ddaha iyi danirim ac kaliyordu yavrum. Tabi anne uykusuz ve yirgun ve....... allah uykusunu artirsin guzelim.
Kizz muge sinava da az kaldi calisma durumun nasil?
Fusun ablamm cok seviyorum seni iyi varsiniz valla.
Menü güzel asyam..menüm kızlarr
sabah önce akşamdan 1 bardak suya kattığım 2 kayısı ve suyu
1 kk peynir
1 bardak tarçınlı sütt
salata(içinde brokoli,karnabahar,domates,salatalık)
öğlen
4 yk müsli
ara
1 kupa yeşilçay
1 havuç
akşam
1 tabak kabak
1 bardak şalgam suyu
su 2 lt
spor 1 saat yürüyüş
yarım saat de dans ettim uyuyana kadar bişey yemem ama çay içerim bugünki menümde böyle kızlarr
Kahvaltı eklenmiş sonunda. Bravo ayşeeeBu da benim menum
Sabah: ceyrek yufka, 3 bardak cay,1 kase yogurt, 1 yumurta, yarim domates,2 yaprak marul
Oglen :1 kase yogurt, 1 küçük tabak salata
Ara : 1 fincan kahve 1 ceviz,yarim avuc uzum
Aksam: 1 tabak menemen (zeytinyagli ),1 kase yogurt
Sonrada bitki cayi icerim
hosgeldin canim
ayrica cok gecmis olsun canim
Bebem saat basi uyanio gece kac gundur kizlar. Deliksiz uyuyodu onceden. Smdi sabahlari sarhos gbinuyaniyorm ve kendme gelemiyorum menumu de anca paylasiyorum saat kac olms
Sabah
Bi muz
Bi kac cig badem
Biraz fistik
Oglen
Bi bardak sut
Iki mandalina
Iki ymrta
Iki avuc kuru dut
Aksam
Yarim kase tarhana corbasi
Bi kac kasik bulgr pilavi
Bi kac kasik kuru fasulye
Aksamin ilerleyen saatlernde
Bi mandalina
Bi kase yogurt
Bi avuc kuru dut
Oglum uyudu bu kez de bnm uykum kacti iyi mi. rezene anason cayi iciyorum ki sizip kalayimTartiyla aram pek ii diil bu ara ama inadina kacamaksiz gidiyo sayilirim kac gundur:)
Sende haklısın ben senın ıcın dıyorum banada spora yazılırken ayda 10 13 kılo verırın dıyolardı ama ıs oyle olmuyor bende hıcalara gore az spor yapıyorum ayda 3 bu kadar ac kalmaya bu kadar spora az hele bu kılo hocalara gore az gecen senede ben neler cektım spora gıdıp kılo alan bırıyım ben benım ınsulın dırencım var ve bende hamur ama en cok patates kızartmasına bayılıyorum ınan doya doya karısık kızartma yemek ıstıyorum börek yemek istıyorum sadece suan benım ıcın yemeklerın onune baska ısteklerım gectı sende sıkıldın ve haklısın her yedıgını dusunmek hesap yapmak kafa yorgun emel sadece bıraz sabır ve hırsa ıhtıyacın var ve ben sana ınanıyorum cunku ben buraya basladıgımda sen ısteklı ve azınlıydın
Kızlar okuyunca kendimi gördüm. Bende iki üç gündür şu moddayım.Güzelim hangimiz istemiyoruzki hamurişi tatlı Vs. yemeyelim
Sen fazla tatlı sevmiyomuşun
Ben hiç ayırt etmem tatlı tuzlu ne varsa affetmem
Zaten öyle olmasa bu kiloya gelmezdim
Ama önceliklerimiz olması gerekiyor
Önce bi hakedelim sonra az az yeriz
Bak bende çok saldım
Gel seninle bi anlaşma yapıp ikimizde birbirimizin elinden tutup çıkalım şu cendereden
Ben 69 olayım sende 74 falan ol
O zaman bi ziyafet çekeriz kendimize
Valla müslinin sadeceMenü güzel asyam..
Bişeyi merak ediyorum geçende sordum kimse cevap vermedi..
Ben hiç müsli yemedim nasıl bişey tatlımı tuzlumu güzelmi?
Kahvaltı eklenmiş sonunda. Bravo ayşeee
Teşekkürler füsunum..menun ve sporun harika canim
Günaydııın..Gunaydin
Günaydıın..Günaydınnnnn
Bende bilmiyorum merak ettim..Valla müslinin sadece
adını biliyorum :) tadı hakkındabi fikrim yok ama tatsız tuzsuz bişey gibi sanki :)
Hımmm peki kalorisi yüksekmi?İnsallah mugecigim :)
Defnebenim.yedigim bazen special k yada bimden aldigim adi kelly sanirim ikisinin tadi da tatli canim. Guzel dene.istersen ve doyurucuda.
Tamamdir mesaj alindiii bgn daha dikkat edicem:)Tatlım sabah doğru dürüst kahvaltı yapmadığın için muzu çok görmüyorum
Ama öğlen ve akşamdan sonra yediğin fazla geldi
Dut zaten doyurmaz heralde
Aa ciddi mi. hic bilmiodum. Zaten sevdigm seyde bi yamuk olmasa sasardimHoş buldum, çok teşekkür ederim :)
Canım kuru dut iştah açmak için kullanılıyormuş.
Fazla tüketme derim o yüzden diyette.
İnsallah mugecigim :)
Defnebenim.yedigim bazen special k yada bimden aldigim adi kelly sanirim ikisinin tadi da tatli canim. Guzel dene.istersen ve doyurucuda.
İyide ben müsliyi merak ediyorum...Günaydınlarrrrr
Nasılız bugün
Defnecim yulaf ezmesi ne tatlı nede tuzlu cnm tatsız ama sağlıklı ve doyurucu
Yoğurdun içine kurumeyve kuruyemişle beraber konup sağlıklı bi öğün olur
Emelin dediği spazial k nesfit gibi şeyler konfleks oluyor. Onlar şekerli ve kalorisi yüksek
Tamam işte zuhal ablanın bahsettiği müsli oluyor. Görünümü nesfit gibi ama tadı farklı yani ben de öyle biliyorumİyide ben müsliyi merak ediyorum...
Ay dur ben bugun bi bakayım markete.. Olmazsa alıp bi denerim..Tamam işte zuhal ablanın bahsettiği müsli oluyor. Görünümü nesfit gibi ama tadı farklı yani ben de öyle biliyorum
ablişş ben içinde meyveli olandan aldım meyveli olunca tadı daha güzel geliyor insanaMenü güzel asyam..
Bişeyi merak ediyorum geçende sordum kimse cevap vermedi..
Ben hiç müsli yemedim nasıl bişey tatlımı tuzlumu güzelmi?
Kahvaltı eklenmiş sonunda. Bravo ayşeee
İyide ben hedefimi hatırlamıyorum kiiiigünaydınnnn canlarrrhani liste göremedim bugün herkes ocak 1 e gireceği kiloyu girsin ben şimdi aşağıya ayrı yazıcam sizde alta devam edin tamam mı tam gaz devammm az da olsa çok ta olsaa
İyide ben hedefimi hatırlamıyorum kiiii
Geçmişede baktım bulamadım sayfayı
Aa ciddi mi. hic bilmiodum. Zaten sevdigm seyde bi yamuk olmasa sasardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?