💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

günaydınnnn canlarrr hani liste göremedim bugün herkes ocak 1 e gireceği kiloyu girsin ben şimdi aşağıya ayrı yazıcam sizde alta devam edin tamam mı tam gaz devammm az da olsa çok ta olsaa

Ben daha gıtmedım salona gıdıyım gelıyım verıcem hem kılomu hem hedefımı aşırı heyecanlıyım kalbım delı gıbı atıyor

Kızlar şu suda eriyen vitamin tabletlerini bilirsiniz.
C vitamini, multi vitamin falan olur.
Onların kilo aldırma gibi bir etkisi var mı, bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.

Kızlar öğleden sonra gorusuruz..
Müsli kendinde yababilirsin hazirda alabilir. Yogurtla da yersin sütle de..
Ben light forumun muslisini aliyorum icinde yulaf ezmesi keten tohumu kayisi cekirdegi bugday ezmesibugday patlagi filan iceriyor bende tarcin ya da pekmez ekleyip kucuk bi porsiyon ara ogunse ana ogunse biraz daha buyuk kasede yiyorum.. tatli ihtiyacimi ve doygunlugu sagliyor hem degisiklik oluyor :) yani farkli muslilerde var gevrekler flan ama onlar kalorili biraz onlardan almiorum o yuzden.evde kendinde alip yulaf ezmesi cok tutan enerji veren bi besin liflide. Ayrica icine kuru meyveler alir boler kucuk kucuk koyabilirsin ceviz filanda

İnşallah kızlar.
Şu kırgınlığı üzerimden atsam eliptik bisiklete de başlıycam.
Sanirim sendeki vitaminin eksikligine bagli ama bazi vitaminler kilo aldirir tabi.. bilmiorum ama pek önermiyorlar besinlerden alsan daha iyi olmazmi. Doktor kontrolunde alinmali yinede kilo almanin yaninda kendi kendine kullanmanin vucudundaki bazi seylere de zarari olabilir

Doğal yollarla almak tabi daha güzel ama C vitamini için bütün gün oturup mandalina yersem ondan aldığım şekerle kilo veremem ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…