- 5 Mayıs 2013
- 33.890
- 41.504
- 798
Ay valla 6li rakam görmek benim hedefim 67 olsun bakalım.süpersin ablişş şimdi yeni hedef koyalımm geçtiğimiz ayı boşver önümüzdeki aya hedef kat senn
İyi yapmissin canım. Bol KCl yakmisindir inş.50 dakika yürüdüm geldim.
Hastalığım tam geçmedi ama olsun sıkıldım :)
günaydınnnn canlarrrhani liste göremedim bugün herkes ocak 1 e gireceği kiloyu girsin ben şimdi aşağıya ayrı yazıcam sizde alta devam edin tamam mı tam gaz devammm az da olsa çok ta olsaa
iyi yapmışsın yaptığın o yürüyüş kendine getir seni vucudun daha dinç olurr50 dakika yürüdüm geldim.
Hastalığım tam geçmedi ama olsun sıkıldım :)
hadi kızlarrrrr verelim hedeflerii sonra savaş başlasınnnnnnnnnnBen daha gıtmedım salona gıdıyım gelıyım verıcem hem kılomu hem hedefımı aşırı heyecanlıyım kalbım delı gıbı atıyor
abliş unutma bu kez de haaAy valla 6li rakam görmek benim hedefim 67 olsun bakalım.
İyi yapmissin canım. Bol KCl yakmisindir inş.
Valla garanti veremem unutabilirim.abliş unutma bu kez de haa
Merakla bekliyoruz canım.Ben daha gıtmedım salona gıdıyım gelıyım verıcem hem kılomu hem hedefımı aşırı heyecanlıyım kalbım delı gıbı atıyor
Tesk:)Menü güzel asyam..
Bişeyi merak ediyorum geçende sordum kimse cevap vermedi..
Ben hiç müsli yemedim nasıl bişey tatlımı tuzlumu güzelmi?
Kahvaltı eklenmiş sonunda. Bravo ayşeee
Ay valla 6li rakam görmek benim hedefim 67 olsun bakalım.
İyi yapmissin canım. Bol KCl yakmisindir inş.
iyi yapmışsın yaptığın o yürüyüş kendine getir seni vucudun daha dinç olurr
Müsli kendinde yababilirsin hazirda alabilir. Yogurtla da yersin sütle de..Kızlar öğleden sonra gorusuruz..
Sanirim sendeki vitaminin eksikligine bagli ama bazi vitaminler kilo aldirir tabi.. bilmiorum ama pek önermiyorlar besinlerden alsan daha iyi olmazmi. Doktor kontrolunde alinmali yinede kilo almanin yaninda kendi kendine kullanmanin vucudundaki bazi seylere de zarari olabilirİnşallah kızlar.
Şu kırgınlığı üzerimden atsam eliptik bisiklete de başlıycam.
mstb____ 68asya_01______68
Hoşbulduk cnm..yavaş yavaş halledicem bakalımMenu hafif olmus canim ama menune cesit katsan sebze yemekleri ve protein gibi bence daha iyi olur bu arada hosgeldin canim ismim Fusun
Sanirim sendeki vitaminin eksikligine bagli ama bazi vitaminler kilo aldirir tabi.. bilmiorum ama pek önermiyorlar besinlerden alsan daha iyi olmazmi. Doktor kontrolunde alinmali yinede kilo almanin yaninda kendi kendine kullanmanin vucudundaki bazi seylere de zarari olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?