benim hiç bilgim yokk gülümmKızlar şu suda eriyen vitamin tabletlerini bilirsiniz.
C vitamini, multi vitamin falan olur.
Onların kilo aldırma gibi bir etkisi var mı, bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
benim hiç bilgim yokk gülümm
Bir bilen çıksa da biz de bilgilensek :)
Yulaf kepeği var evde o olurmu ki?Müsli kendinde yababilirsin hazirda alabilir. Yogurtla da yersin sütle de..
Ben light forumun muslisini aliyorum icinde yulaf ezmesi keten tohumu kayisi cekirdegi bugday ezmesibugday patlagi filan iceriyor bende tarcin ya da pekmez ekleyip kucuk bi porsiyon ara ogunse ana ogunse biraz daha buyuk kasede yiyorum.. tatli ihtiyacimi ve doygunlugu sagliyor hem degisiklik oluyor :) yani farkli muslilerde var gevrekler flan ama onlar kalorili biraz onlardan almiorum o yuzden.evde kendinde alip yulaf ezmesi cok tutan enerji veren bi besin liflide. Ayrica icine kuru meyveler alir boler kucuk kucuk koyabilirsin ceviz filanda
Suda eriyenden korkma hap şeklinde olanlar kilo yapıyor.Bir bilen çıksa da biz de bilgilensek :)
Suda eriyenden korkma hap şeklinde olanlar kilo yapıyor.
Müslide konfleksten pek farkı yokİyide ben müsliyi merak ediyorum...
Öyle, ayrıca c vitamini yağ yakımını hızlandırır.Öyle mi diyorsun?
Hap şekli olanları zaten kullanmam.
Hap yutma fobim var (büyük haplarda)
Sağol bacım, yemeyim ozaman ben. Ne gerek var dimi?Müslide konfleksten pek farkı yok
Genelde onlarında kalorisi yüksek
Ben birçok markaya baktım
Hem yağ oranı hemde şeker oranı fazla oluyor
Arada değişiklik olsun diye kahvaltıda yenebilirSağol bacım, yemeyim ozaman
Ufff , yulaf kepeği ile olurmu sence?Arada değişiklik olsun diye kahvaltıda yenebilir
Ben yağ oranı en düşük olanından almıştım kuru meyveli 100gr 335 cal.
Ama en güzeli evde yulaf ezmesi kuru meyve kuru yemişle yaparsan daha doğal olur
Öyle, ayrıca c vitamini yağ yakımını hızlandırır.
Grip olmamak için buna gerek yokki!Aaa buna çok sevindim.
Perşembe günü AVM'ye gidicez.
Rossmann'da Almanya'dan ithal vitamin tabletleri var.
Alayım hemen.
Hem tekrar grip olmam düzenli kullanınca.
Ben o yüzden her sabah bir çay kaşığı yiyorumBu arada dün akşam tv'de bir diyetisten anlatıyordu.
Diyet yapanların yağı tamamen kesmesinin yanlış olduğunu söylüyordu.
Yağ vücuttaki yağın yakımına yardımcı oluyormuş ve bu sayede bağırsaklar da yavaşlamıyormuş.
Tabi ki sınırı bilmek gerekiyor.
Kalkın patates kızartması yiyin de demedi :)
Mesela kahvaltıda 1 çay kaşığı kadar tereyağ yemek, salatalara zeytinyağ gezdirmek, sebze yemeklerine vs az da olsa yağ eklemenin iyi olacağını söyledi.
Güzelim bununla ilgili birçok sayfaya baktımKızlar şu suda eriyen vitamin tabletlerini bilirsiniz.
C vitamini, multi vitamin falan olur.
Onların kilo aldırma gibi bir etkisi var mı, bilgisi olan varsa beni aydınlatırsa sevinirim.
Grip olmamak için buna gerek yokki!
Aktardan bamya çiçeği (hibiskusta diyorlar) al çayını iç muhteşem bir tadı,rengi ve kokusu var ayrıca 0 KCl.
Ben o yüzden her sabah bir çay kaşığı yiyorum
Güzelim bununla ilgili birçok sayfaya baktım
Bu tabletler Kilo aldırmaz ama bazıları iştah açabiliyormuş
Ve bunları gelişi güzel kullanmak doğru değilmiş
Eğer gerçekten eksiklik varsa takviye olarak alınabilirmiş
Çünkü vitamin eksikliğide Kilo vermeye engel olabiliyor
Herşeyin kararı olduğu gibi bunlardada bazılarının aşırı kullanılması zararlı olabiliyormuş
Yani en iyisi bi test yaptırıp eksikliğin olup olmadığını öğrenmek
Tebrikler güzel gitmiş.Ben geldım hoca mutlaka gurup derslerıne katıl dedı yoksa boyle yavas gıder bacak ıncelmez kılom 66,900
Ocak hedefım 64 olsun
Ölcülerimi verıyım
1 kasım 1 aralık
Basen 110 şimdi 104
Gögüs 95 şimdi 92
Bel(1) 81 şimdi 78
Bel(2)96 şimdi 93
Bacak 62 şimdi 62
Kol 30 şimdi 29
Olabilir ama bana iri taneli olduğu için ezmesi daha doyurucu geliyorUfff , yulaf kepeği ile olurmu sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?