Süper incelmişin bitanem çok güzelBen geldım hoca mutlaka gurup derslerıne katıl dedı yoksa boyle yavas gıder bacak ıncelmez kılom 66,900
Ocak hedefım 64 olsun
Ölcülerimi verıyım
1 kasım 1 aralık
Basen 110 şimdi 104
Gögüs 95 şimdi 92
Bel(1) 81 şimdi 78
Bel(2)96 şimdi 93
Bacak 62 şimdi 62
Kol 30 şimdi 29
Denerim bir ara canım sağol fikirlerin için.Olabilir ama bana iri taneli olduğu için ezmesi daha doyurucu geliyor
Bende öğlen yemeği yerine müsli yedim şimdi yoğurtlaDenetim bir ara canım sağol fikirlerin için.
Süper incelmişin bitanem çok güzel
Grub derslerinde ne yapılıyormuş
tamam gülümm 64 ten de aşağı olurrsun benceBen geldım hoca mutlaka gurup derslerıne katıl dedı yoksa boyle yavas gıder bacak ıncelmez kılom 66,900
Ocak hedefım 64 olsun
Ölcülerimi verıyım
1 kasım 1 aralık
Basen 110 şimdi 104
Gögüs 95 şimdi 92
Bel(1) 81 şimdi 78
Bel(2)96 şimdi 93
Bacak 62 şimdi 62
Kol 30 şimdi 29
Afiyet olsun canım.Bende öğlen yemeği yerine müsli yedim şimdi yoğurtla
Eğer vaktin varsa katıl zumba acayip eritiyoSpınng,zumba
tamam gülümm 64 ten de aşağı olurrsun bence
Benimde bilgim yok ama iştah açar kesin daha zorlanirsinBir bilen çıksa da biz de bilgilensek :)
Eğer vaktin varsa katıl zumba acayip eritiyo
asya_01_____68
muska77 ____67
@EMELinEMELi 75
mstb _______68
Ekim85 __________93
hadi bakalımmmm kızlarrrrrr
Benimde bilgim yok ama iştah açar kesin daha zorlanirsin
Öyle mi diyorsun[/QUOTE
Yani biz cocuklarimiza iştahları acilsin die veriyoruz yani ordan yola çıkarak düşündüm ama sen bilirdim en iyisi zuhal ablanin dedigi gibi bir dr a gidip danismak
İştah açmak için C vitamini mi veriyorsunuz
Bak bunu bilmiyordum. Benimkilerin iştahı hep açıktı.İştah açmak için C vitamini mi veriyorsunuz
Ben tesetturluyum. Annem tarafı hep açık. Tamamen hazır olduğuna emin ol canım. Bence dönüşü olmayan bir karar bu.Ben cok alakasiz bisey sorcam arkadaslar ya danışmak.mahiyetinde kim kapali ya ben dusunuyorum ama cesaret edemiyorum bikiosunuz ben izmirliyim ve annen kardesim teyzem hep acik halalarim 1 tane haric hep acik ne bilim cesaret edemiyorum asla geri adim atmak da istemem kilolu olunca iyice kendime hic yakistiraniyorum ne bilim ya daha dogru düzgün namazı bile oturtamadim
kapanmak mı istiyorsun gülüm onumu danışıyorsunBen cok alakasiz bisey sorcam arkadaslar ya danışmak.mahiyetinde kim kapali ya ben dusunuyorum ama cesaret edemiyorum bikiosunuz ben izmirliyim ve annen kardesim teyzem hep acik halalarim 1 tane haric hep acik ne bilim cesaret edemiyorum asla geri adim atmak da istemem kilolu olunca iyice kendime hic yakistiraniyorum ne bilim ya daha dogru düzgün namazı bile oturtamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?