Güzelim 2 karbon beraber yenmezGunaydin hayirli sabahlar olsun az kalorili..
Benm regl olma zamanm o yuzden tartida istedigim kiloyu gremicem yarin sanirim hafif siskin hissediorum su icmeme ragmen flan odem oluyor genede..
Bu arada zuhal ablaa ya nohutla pilav yenmezmi simdii karbon olsun az da olsa yiyelim yahuuu zaten ekmek yemiorumki ben
İşten çok geç cikiyosun galiba tatlım. Zor yaaa.Yasiyorum bitanem ya aklim burda duzen bozuldu isten 9 da geliyorum erken yiyemiyorum uzuluyorum offf nolcak boylr bilmiyorum cok yogunum kostur kostur.
Neeeeeeeee? Bir günde 2.6 kilo kız bu nasıl oluyor. İlaç neyimmi aldin?Günaydınlarrrrr güzeller
Dün tok mideyle baya bi fazla çıkmıştım
Bugün birazdaha iyi
Tabi dünü hafif geçirmenin ve wc ninde etkisi var
Dün 78.9
Bugün 76.3
hiç halim yok gece hiç uyuyamadım abim geldi dün bize sohbet ettik asyam çok güzel kilo vermişsin bence vermeye de devam et dr a 1 ay gecikmeli git 1 ayda ortalama 4 veya 5 kilo versen bile kardır dedi haklı... ilaçlarda hep hormon ilacı dedi dedim abi kaynana tarafı olmuyormu diye sormaya başlar boşver milleti lafını söyle kimseyi ilgilendirmez dedi... tüm uykum kaçtı bu ay gitmesemmii acaba..dr geçen ay bu ay ilaç vermicem biraz daha forma girmeni istiyorum dedii..önümüzdeki adetin 3. günü gel dedi adete 12 gün var karar vermem lazım bu ay gidince ilaç vericekk kesin bilmiyorum napmalıyımm
İşten çok geç cikiyosun galiba tatlım. Zor yaaa.
Neeeeeeeee? Bir günde 2.6 kilo kız bu nasıl oluyor. İlaç neyimmi aldin?
Ay şok oldum ya birden kız.Zühal abla dün tok karnına tartılmış ondan
Ay şok oldum ya birden kız.
Anam benim tokluk açlık farkim okadar olmayınca fazla geldi birden..
Amin. Anacım gitsinde tek sevinirim onun adına. Şaşırdım sadece..Ama Zühal abla dün doğru düzgün bir şey yemedi, wc sorununu da halledince epey gitmiş.
Darısı bize
Yok kızz ne ilacıİşten çok geç cikiyosun galiba tatlım. Zor yaaa.
Neeeeeeeee? Bir günde 2.6 kilo kız bu nasıl oluyor. İlaç neyimmi aldin?
Geçmiş olsun bitanemBu arada söylemeyi unuttum ben dün akşam yemeğini baya erken yemiştim. Gece de geç yattım. Bende gastrit var ve gece midem ağrıdı açlıktan. 1 tane parmak kadar antepfıstıklı fitil sucuk yedim gece. Ama bugün tartıya yansımadı sabah -500 gösterdi tartı.
Ha bir de wc sorunumdan dolayı dün gece arada kullandığım Bekunis'i kullandım. Normalde bunu gece kullanır eğer şanslıysam sabah wc çıkardım, şanssızsam da 2. hapı alınca çıkardım. Dün uyuduktan 1-2 saat sonra karın kramplarıyla uyanıp wc koştum. Karnımın bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum.
Ay ne güzel yaaaa. Bendemi şoklama için biraz yesem dedirtiyon insana.Yok kızz ne ilacı
Dedimya sabah karnım çok toktu Yani aç karna değildim (gecede yemiştim)
Gerçi benim için iyi oldu şok etkisi yarattı
İlk gün biraz kısınca etkisini gösterdiAma Zühal abla dün doğru düzgün bir şey yemedi, wc sorununu da halledince epey gitmiş.
Darısı bize
Geçmiş olsun bitanem
Geç yatıyosan akşam yemeklerini çok erken yemeye gerek yok
Yatmadan 4 saat önce yersen zaten yatıncaya kadar sindirim bitmiş olur
Aman boşver güzelimAy ne güzel yaaaa. Bendemi şoklama için biraz yesem dedirtiyon insana.
İlk gün biraz kısınca etkisini gösterdi
Nede olsa günlerdir gece gündüz demeden herşeyi götürüyodum
Yapmicam da. Dedirttin yanı hoşuma gitti birden..Aman boşver güzelim
Düzen bozulunca toparlama zor oluyor
Sen aynen devam et
Aynen öyle güzelimBebek tedavisi mi tatlım?
Bak ben 7.5 senelik evliyim.
Bu sene nisan ayından beri falan korunmuyoruz.
Kilodan dolayı olmadığını düşünüyorum ve kilo vermeden tedavi olmayı düşünmüyorum.
Gerçi ben kilo verince tedaviye gerek kalmayacak diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi.
Bence abin haklı.
Yani kimsenin lafını takma.
Benim arkamdan neler diyorlardır.
Yüzüme artık çocuk istiyoruz diyenler oldu eşimin tarafından.
Ben onlara çocuk istiyorsanız kendiniz yapın bizimki kimseyi ilgilendirmiyor dedim.
Ve şuan lafını edemiyorlar.
Kimi ilgilendirir ki çocuk durumu eşinle senden başka?
Ayyy inşallah güzelimAy abla sen kaçamak bile yapmazdın.
O zamanlara döndün sanırım dün itibariyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?