💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy inşallah güzelim
Böyle devam eder
Aslında herşey beyinde bitiyor
Bak dünde acıktım ama onu bunu yiyim diye hiç düşünmedim
İnsan beynini yemicem diye şartlandırırsa canıda istemiyor

Kesinlikle abla.
Sen kararlı olduktan sonra öyle ya da böyle oluyor gerçekten.

Gece yedıgın sabaha + olmaz sen bugun yakmazsan bır ıkı güne + dönüşür ben delı kabızlık cekıyorum ama o ılactan çok korkuyorum bende ıcmıstım yıllar once hastanelık olmustum dıkkatlı kullanın bıtkısel dıye herkez guvenıyor

Ben çok sık almıyorum zaten o ilaçtan.
Epeydir kullanmıyordum.
Birkaç gündür tekrar wc sorunum olunca alayım bari dedim.

Ben çok sık almıyorum zaten o ilaçtan.
Epeydir kullanmıyordum.
Birkaç gündür tekrar wc sorunum olunca alayım bari dedim.

Ben hep yasıyorum wc sorunu banada bırı vermıstı bayılmıstım karnım agrıyor ama cıkamıyodum :) kabus gıbıydı benımde suan karnım agrıyor bırazda heyecan yaptım ders katılcam bu arada laf sokmak guzeldır hakedene verıceksın cevabını banada hıc bır lafın altında kalmıyosun dıyolar :)

Hahah ben de hiç lafın altında kalmam bana ters
Bekunis iyidir ya kurtarıcı :)

Hahah ben de hiç lafın altında kalmam bana ters
Bekunis iyidir ya kurtarıcı :)

Kız ben bır tane ıctım annem yanına almıs ılacı ben bayılıp duruyom kı hayatımda tek bayılmıslıgım annem ılacı vermıs doktora tablette bır ılac ıcılmıs bana sordugu soruya bak ıntaharmı ettın he 1 kabızlık ilacıyla bende şurup içiyorum zorda kalınca burcunu merak ettım ne alakaysa :)

Heheh kova burcuyum canım.
Ve kızım olursa kova burcu olmasını çok istiyorum

Ne şurubu içiyorsun?
Kabızlık için şurup mu var?

Heheh kova burcuyum canım.
Ve kızım olursa kova burcu olmasını çok istiyorum

Ne şurubu içiyorsun?
Kabızlık için şurup mu var?

Bende boga burcuyum :) benımde olursa boga olsun burcun duphalac dıye bır surup çok sık içmiyorum eczacı verdı bende nette arastırdım cocuklara bırl verılıyor ark ogluna kullanmıs :)

Kabızlık ilacıyla da mı oluyormuş güldürdün beni

Bende boga burcuyum :) benımde olursa boga olsun burcun duphalac dıye bır surup çok sık içmiyorum eczacı verdı bende nette arastırdım cocuklara bırl verılıyor ark ogluna kullanmıs :)

Çocuklarda kullanılan bir şurubun bende etki edeceğini sanmıyorum Bekunis bile zaman zaman etki etmezken

Ayyy ne güzel demişsin. Bi de benimkine desene :))

Yolla bana kız seve seve derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…