Eşimin sülalesi çok geniş ve lüzumsuzlar da hayli fazla
Çocuklarda kullanılan bir şurubun bende etki edeceğini sanmıyorum Bekunis bile zaman zaman etki etmezken
Yolla bana kız seve seve derim
Yani bu kimseyi ilgilendirmez benim gorumcemde evlenmis gezmisler falan 5. Yilda cocuk istemisler yani ama benim esim hayatta 5 yil bile denemeden durmazdi olmamasi ayri bir durum da isterdi 1 yil bile dayanamadi evlendikten sonra cocukta cocuk ayyy simdi 2 yi istio
Benımde alısmaması gerekıyor hergun içmiyorum bende 3 gun ıcsem tepkı alamma herkez bana kayısı ye dıyor ben yıyorum sabah bırgun ıse yarar sınra hemen alsııyorum garıp bıse bu kabızlık resmen savas verıyoruz ınsanın sınırlerıde bozuluyor hele yemek yıyıp wc gıdenler varya sınır edıyolar benı benım kuzenler oylebenım sıkıntmı cevrede bılmeyen yok care bulan soyluyor yaptım olmadı dıyınce garıpmıs dıyolar benımde bunyem bu çok tutumlu
Ya ben oglana artik ilac verniom duphalac pek saglikli diilmis zaten... 1 gun cikmadimi 2. Gun ac karnina zeytin yagii ama orjinal olcak oda fayda etmezse kimyasal diyorum
Acaba zeytin yagi bizde icsek fayda esermi cok kilo yaparmi
Ya ben oglana artik ilac verniom duphalac pek saglikli diilmis zaten... 1 gun cikmadimi 2. Gun ac karnina zeytin yagii ama orjinal olcak oda fayda etmezse kimyasal diyorum
Bende mecbur kalmadıkca ıcmıyorum zeytınyag ıcemem ben mıgdem kaldırmaz sen içebılırmısım
İçeceğin 1 tatlı kaşığıysa bir şey olmaz canım.
Bardak bardak içmeyeceksin ki kilo yapsın.
Çok çok zorda kaldım krec benzerı bıse bıle içtim ama yag içmedım içemem içebılen varsa helal olsun
Benim midem çok hassas her şey geçmez boğazımdan haklısın :)
Yogurt bıle yemek aZap cıgnıyorum :) ben step gıdıyorum ılk defa grup ders katılcam aşırı heycanlıyım sankı ılk okula baslıyorum buda benım halım her daım heyecan
Ben yoğurt, beyaz peynir vs küçüklüğümden beri yemiyorum.
Yoğurdun kokusunu alınca bayılabilirim resmen içim kalkıyor.
Kolay gelsin canım, adrenalin iyidir
Her peynırı yemem kuflu otlu asla tam yaglının bıle 1 cesıdını kaşar severım desene bende adrenalın kılo yapıyor hep herseye asırı panık ve heycanlıyım gelınce sıze engın tecrubemı ve step deneyımımı anlatırım ıns yeterlı katılım olur
Sabah aç karna 1 kş içebilirsin cnmYa ben oglana artik ilac verniom duphalac pek saglikli diilmis zaten... 1 gun cikmadimi 2. Gun ac karnina zeytin yagii ama orjinal olcak oda fayda etmezse kimyasal diyorum
Sabah randevum vardi erken kendime bisey hazirlayamadimOfff ayşee sabah yine kahvaltı yok amaaa...
Ozaman afiyet olsun canımSabah randevum vardi erken kendime bisey hazirlayamadim
Abla kesin donus yaptim tutun elimden yaw kayıyom aşşagi dogru
Canım sağlıklı şeyler yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz.merabalar aranızda banada yer varmı? 76 kiloyum ve eski kiloma geri dönmek istiyorum doqumdan sonra sıkıntıdayım bu kılolarla neler yapıyosunuz kısaca banada anlatırmısınız :)
Aşağımı kayıyon yukarımı çıkıyon fıstıkAbla kesin donus yaptim tutun elimden yaw kayıyom aşşagi dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?