💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Yani bu kimseyi ilgilendirmez benim gorumcemde evlenmis gezmisler falan 5. Yilda cocuk istemisler yani ama benim esim hayatta 5 yil bile denemeden durmazdi olmamasi ayri bir durum da isterdi 1 yil bile dayanamadi evlendikten sonra cocukta cocuk ayyy simdi 2 yi istio
Eşimin sülalesi çok geniş ve lüzumsuzlar da hayli fazla

Ya ben oglana artik ilac verniom duphalac pek saglikli diilmis zaten... 1 gun cikmadimi 2. Gun ac karnina zeytin yagii ama orjinal olcak oda fayda etmezse kimyasal diyorum

Acaba zeytin yagi bizde icsek fayda esermi cok kilo yaparmi

Çocuklarda kullanılan bir şurubun bende etki edeceğini sanmıyorum Bekunis bile zaman zaman etki etmezken

Yolla bana kız seve seve derim

Benımde alısmaması gerekıyor hergun içmiyorum bende 3 gun ıcsem tepkı alamma herkez bana kayısı ye dıyor ben yıyorum sabah bırgun ıse yarar sınra hemen alsııyorum garıp bıse bu kabızlık resmen savas verıyoruz ınsanın sınırlerıde bozuluyor hele yemek yıyıp wc gıdenler varya sınır edıyolar benı benım kuzenler oyle benım sıkıntmı cevrede bılmeyen yok care bulan soyluyor yaptım olmadı dıyınce garıpmıs dıyolar benımde bunyem bu çok tutumlu

Benim eşim de çocuk delisi.
Evlendikten 2 yıl sonra istemeye başladı.
Ama okulum vardı ve istemedim ben.

Alışmamak lazım zaten canım.
Ben kırk yılda bir kullanıyorum işte.

Ya ben oglana artik ilac verniom duphalac pek saglikli diilmis zaten... 1 gun cikmadimi 2. Gun ac karnina zeytin yagii ama orjinal olcak oda fayda etmezse kimyasal diyorum

Bende mecbur kalmadıkca ıcmıyorum zeytınyag ıcemem ben mıgdem kaldırmaz sen içebılırmısım

İçeceğin 1 tatlı kaşığıysa bir şey olmaz canım.
Bardak bardak içmeyeceksin ki kilo yapsın.

Yogurt bıle yemek aZap cıgnıyorum :) ben step gıdıyorum ılk defa grup ders katılcam aşırı heycanlıyım sankı ılk okula baslıyorum buda benım halım her daım heyecan

Ben yoğurt, beyaz peynir vs küçüklüğümden beri yemiyorum.
Yoğurdun kokusunu alınca bayılabilirim resmen içim kalkıyor.

Kolay gelsin canım, adrenalin iyidir

Ben yoğurt, beyaz peynir vs küçüklüğümden beri yemiyorum.
Yoğurdun kokusunu alınca bayılabilirim resmen içim kalkıyor.

Kolay gelsin canım, adrenalin iyidir

Her peynırı yemem kuflu otlu asla tam yaglının bıle 1 cesıdını kaşar severım desene bende adrenalın kılo yapıyor hep herseye asırı panık ve heycanlıyım gelınce sıze engın tecrubemı ve step deneyımımı anlatırım ıns yeterlı katılım olur

Ben sadece kaşar yerim o da öyle çiğ değil erimiş olursa bir de cheddar aynı şekilde.
Bu aralar zar zor ezine peynirli tost yiyorum. Ama erimemiş halde hiçbirini yemem.

Hadi bakalım dönünce bilgilendir bizleri de :)

Sabah aç karna 1 kş içebilirsin cnm

Abla kesin donus yaptim tutun elimden yaw kayıyom aşşagi dogru
Aşağımı kayıyon yukarımı çıkıyon fıstık
Bak bi bırakınca zor toparlanıyor
Hadi ikimizde kendimize gelelim
Gelmezsen nasıl elinden tutalım bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…