💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

merabalar aranızda banada yer varmı? 76 kiloyum ve eski kiloma geri dönmek istiyorum doqumdan sonra sıkıntıdayım bu kılolarla neler yapıyosunuz kısaca banada anlatırmısınız :)
Güzelim burası oldukça kalabalık bi grub
Ama istersen diyet gruplarında Cuma zayıflama Yarışması var. 9.takıma gelebilirsin
Bende ordayım

Merhaba kizlar,araniza bende katilmak istiyorum. Azminize hayranim beni cok motive ediyorsunuz.Kisacasi kendimi biraz anlatayim :) 21 yasindayim,senelerdir kilo problemi yasiyorum.Senelerdir 67 kiloydum ama 1 ay once tartiya bindigimde o hic gormedigim rakami gordum tam 71.5 ve birseyler yapmam gerektigine karar verdim.Daha hayat onumdeydi ve ben bu yasta bu kilodaysam ileride cok problemlerim olucak diye dusundun.Ve su an 66 kiloyum ve hedefim 55 :) Birbirimizi motive ederek basaracagimiza inaniyorum!

1 ayda çok güzel vermişin cnm
Yaşın genç eminim kalanınıda kolayca verirsin
İstersen sende cuma yarışmalarında 9.takıma gelebilirsin
Çok azimli gördüm seni
Kilo verirken yarışmak daha eğlenceli

Ben yoğurt, beyaz peynir vs küçüklüğümden beri yemiyorum.
Yoğurdun kokusunu alınca bayılabilirim resmen içim kalkıyor.

Kolay gelsin canım, adrenalin iyidir
Ayyy hic mi imrenmiorsun arada da olsa .benim olmassa olmazlarimdan.ozellikle yogurt dolabimdan hic eksik etmem.

Keşke aynı şeyi tatlı ve hamurişleri için söyleyebilsek
Of yaaa keşke..
Ay keşke ablacım ya.
Canım acayip makarna istiyor
Ay benimde çekti şimdi sarımsaklı yoğurtlu kıymalı sosla.. Offfffffff.
Çok guzel böyle devam edersen zafer senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…