10 qun oldu kendimce diyet yapıyorum 1 kilo verdim sizlerle iletişim halinde olursam bozmadan verebilirim inş. bu kilolarıCanım sağlıklı şeyler yiyerek zayıflamaya çalışıyoruz.
Neler yapiyorsun? Kısaca bi anlatsan.10 qun oldu kendimce diyet yapıyorum 1 kilo verdim sizlerle iletişim halinde olursam bozmadan verebilirim inş. bu kiloları
Güzelim burası oldukça kalabalık bi grubmerabalar aranızda banada yer varmı? 76 kiloyum ve eski kiloma geri dönmek istiyorum doqumdan sonra sıkıntıdayım bu kılolarla neler yapıyosunuz kısaca banada anlatırmısınız :)
merabalar aranızda banada yer varmı? 76 kiloyum ve eski kiloma geri dönmek istiyorum doqumdan sonra sıkıntıdayım bu kılolarla neler yapıyosunuz kısaca banada anlatırmısınız :)
:)Ayyy ne güzel demişsin. Bi de benimkine desene :))
olur yeterki su kilolardan kurtulim tek basına pes edicekmisim gibi geliyo çnkü :)Güzelim burası oldukça kalabalık bi grub
Ama istersen diyet gruplarında Cuma zayıflama Yarışması var. 9.takıma gelebilirsin
Bende ordayım
hoşbulduum :)Hoş geldin :)
Yarışmada olursan daha disiplinli olabilirsinolur yeterki su kilolardan kurtulim tek basına pes edicekmisim gibi geliyo çnkü :)
1 ayda çok güzel vermişin cnmMerhaba kizlar,araniza bende katilmak istiyorum. Azminize hayranim beni cok motive ediyorsunuz.Kisacasi kendimi biraz anlatayim :) 21 yasindayim,senelerdir kilo problemi yasiyorum.Senelerdir 67 kiloydum ama 1 ay once tartiya bindigimde o hic gormedigim rakami gordum tam 71.5 ve birseyler yapmam gerektigine karar verdim.Daha hayat onumdeydi ve ben bu yasta bu kilodaysam ileride cok problemlerim olucak diye dusundun.Ve su an 66 kiloyum ve hedefim 55 :) Birbirimizi motive ederek basaracagimiza inaniyorum!
Ayyy hic mi imrenmiorsun arada da olsa .benim olmassa olmazlarimdan.ozellikle yogurt dolabimdan hic eksik etmem.Ben yoğurt, beyaz peynir vs küçüklüğümden beri yemiyorum.
Yoğurdun kokusunu alınca bayılabilirim resmen içim kalkıyor.
Kolay gelsin canım, adrenalin iyidir
Hemen oraya geliyorum ozamam canim :)1 ayda çok güzel vermişin cnm
Yaşın genç eminim kalanınıda kolayca verirsin
İstersen sende cuma yarışmalarında 9.takıma gelebilirsin
Çok azimli gördüm seni
Kilo verirken yarışmak daha eğlenceli
Tmm güzellik bekliyorumHemen oraya geliyorum ozamam canim :)
geldim bile :)Yarışmada olursan daha disiplinli olabilirsin
9.takımın ilk sayfasında kurallar var
Kabul edersen oraya yazmaya başlıyabilirsin
Ayyy hic mi imrenmiorsun arada da olsa .benim olmassa olmazlarimdan.ozellikle yogurt dolabimdan hic eksik etmem.
Keşke aynı şeyi tatlı ve hamurişleri için söyleyebilsekYok canım imrenmiyorum açıkçası :)
Benim de dolabımdan hiç eksik olmaz eşim için.
Her gün mutlaka ya ayran ya yoğurt tüketir ama ben ağzıma sürmem.
Keşke aynı şeyi tatlı ve hamurişleri için söyleyebilsek
sabah uyanır uyanmaz ılık bi bardak su içiyorum 2.5 lt kadar su tuketiyorum qün içinde yeşil çay içiyorum ekmek seker kullanmamaya çalışıyorum öqün atlamıyorum sadece çok aza indirdim porsiyonları aksam 7den sonrada bişe yemiyorumNeler yapiyorsun? Kısaca bi anlatsan.
Of yaaa keşke..Keşke aynı şeyi tatlı ve hamurişleri için söyleyebilsek
Ay benimde çekti şimdi sarımsaklı yoğurtlu kıymalı sosla.. Offfffffff.Ay keşke ablacım ya.
Canım acayip makarna istiyor
Çok guzel böyle devam edersen zafer senin.sabah uyanır uyanmaz ılık bi bardak su içiyorum 2.5 lt kadar su tuketiyorum qün içinde yeşil çay içiyorum ekmek seker kullanmamaya çalışıyorum öqün atlamıyorum sadece çok aza indirdim porsiyonları aksam 7den sonrada bişe yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?