💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Evet defnem ya cildircam cocuk 1 e basladiya odevler bitmiyo cildircam kaynanam elinden ameliyat oldu annem burdaydi 2 gun once gitti koye geri oy oy isler tamamen kaldi bana 28 tane sinifim var kagitlar havada ucusuyo
Oyy kiyamam. K.valide sendemi yoksa? Bide alakasız ama ne ogretmenisin?

Ay benimde çekti şimdi sarımsaklı yoğurtlu kıymalı sosla.. Offfffffff.

Hemen bu hayalleri kafamdan atmalıyım

Evet defnem ya cildircam cocuk 1 e basladiya odevler bitmiyo cildircam kaynanam elinden ameliyat oldu annem burdaydi 2 gun once gitti koye geri oy oy isler tamamen kaldi bana 28 tane sinifim var kagitlar havada ucusuyo

Oyyy Allah kolaylık versin.

Kız yanlışmı yazdın
28 sınıfmı

Yarın o bacak kaslarının durumunu düşünemiyorum

Gercı 4 aydır spor yapıyorum haftada 4 gun bugun kardıo kıstım 40 dk step zaten bır haftadır bacaklarım dokuluyodu hele ılk başladkm kas gevsetıcı ılaç kas gevsetıcı kremler neler neler ben asıl spınıng den korkuyom

Kolay gelsin asyam..

Bence abin haklı canım kilolar gidince rahatsızlıklarda gidiyor, azalıyor...
Karar senin tabii ama bekle 1 ay daha bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın...
bugünn çokkkk kötüydü kaçırdım yemeğide eşimlede çok tartıştık sabahtan bunalıma girdim resme eşimin bu hallerinden bu tedavi konusunda ne desem hiç yorum yapmıyor habire senbilirsin senbilirsin insanın bir fikri olmaz mı ya bunun yokkk nasıl kocasın sen dedim gelenlerde soğuk nevale zaten menümü paylaşırım birazdan vurdum bende yemeğe psikolojim bozuldu yaa

yumurta geliştirici ilaç vericek canımm hep hormon yüklü ilaçlar

haklısın canımm ama gidicem sanırım eşim çok sıktı canımı bu günüme sebep oldu o da git senin kilon ne ki millet 100 kiloyla hamile kalıyor diyoe tepem attı offfff ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii

Bugün baya coşmuşsun hadi bakalım :)

8,30
2 dilim kızarmiş ekmek/1 yumurta/1kk peynir/1 çay kaşığı reçel
14,00
1 kase çorba/yeşil salata
19,00
1 kase çorba/ 1 kase yoğurt
su 2,5u geçer yatana kadar
Spor 30+30+30 = 1,5 saat yürüyüş

Sadece çorbayla dayanabiliyor musun?
Benim midem kazınır :)

Erkekler bizim kadar düşünmüyor işte her şeyi bize yüklüyorlar.

yumurta geliştirici ilaç vericek canımm hep hormon yüklü ilaçlar

Klomen sanırım?
Onu ben de 1 ay kullanmıştım.
Bence önce biraz daha kilo ver.

Of ya üzüldüm şimdi.. Madem sen bilirsin diyo sende nasıl istiyorsan öyle yap..
Ay birazda biz şımartıyoruz bu adamları yaaa. Tepemize çıkarıyoruz sonrada nazlarını edalarını çekiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…