Oyy kiyamam. K.valide sendemi yoksa? Bide alakasız ama ne ogretmenisin?Evet defnem ya cildircam cocuk 1 e basladiya odevler bitmiyo cildircam kaynanam elinden ameliyat oldu annem burdaydi 2 gun once gitti koye geri oy oy isler tamamen kaldi bana 28 tane sinifim var kagitlar havada ucusuyo
Ay benimde çekti şimdi sarımsaklı yoğurtlu kıymalı sosla.. Offfffffff.
Evet defnem ya cildircam cocuk 1 e basladiya odevler bitmiyo cildircam kaynanam elinden ameliyat oldu annem burdaydi 2 gun once gitti koye geri oy oy isler tamamen kaldi bana 28 tane sinifim var kagitlar havada ucusuyo
Kız yanlışmı yazdınEvet defnem ya cildircam cocuk 1 e basladiya odevler bitmiyo cildircam kaynanam elinden ameliyat oldu annem burdaydi 2 gun once gitti koye geri oy oy isler tamamen kaldi bana 28 tane sinifim var kagitlar havada ucusuyo
AynennnnnHemen bu hayalleri kafamdan atmalıyım
Oyyy Allah kolaylık versin.
Aynennnnn
Yemekleri değil küçük beden kıyafetleri düşünün
Oyy çokmu yordular seni?Ben geldım bacaklarım tık tık atıyor :) yerimde duramıyorum
Oyy çokmu yordular seni?
Dinlen biraz bakalım.. Kasların dinlensin...Evet ama ben yerımde duramıyorum pıre gıbı Zıp zıpılk defa grup dersıne gordım ben %99 yaptım kesmedı kardıo kesmedı devam 2 saat salında durdum 30 dk gıdıp gelmem suan yordun degılım yarına cıkar acısı
Dinlen biraz bakalım.. Kasların dinlensin...
Evet ama ben yerımde duramıyorum pıre gıbı Zıp zıpılk defa grup dersıne gordım ben %99 yaptım kesmedı kardıo kesmedı devam 2 saat salında durdum 30 dk gıdıp gelmem suan yordun degılım yarına cıkar acısı
Yarın o bacak kaslarının durumunu düşünemiyorum
bugünn çokkkk kötüydü kaçırdım yemeğide eşimlede çok tartıştık sabahtan bunalıma girdim resme eşimin bu hallerinden bu tedavi konusunda ne desem hiç yorum yapmıyor habire senbilirsin senbilirsin insanın bir fikri olmaz mı ya bunun yokkk nasıl kocasın sen dedim gelenlerde soğuk nevale zaten menümü paylaşırım birazdan vurdum bende yemeğe psikolojim bozuldu yaaKolay gelsin asyam..
Bence abin haklı canım kilolar gidince rahatsızlıklarda gidiyor, azalıyor...
Karar senin tabii ama bekle 1 ay daha bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın...
yumurta geliştirici ilaç vericek canımm hep hormon yüklü ilaçlarYanu
m
Asya cim zor bir karar aslinda e sen dr a git 1 ay daha beklemek istiyorum ilac icin dersin zorla vercek diilya zaten su an deniyor sunuz dimi bir yandan? Rabbim ne.mucizeler yaratir insallah hic ilaca gerek kalmadan kendinden hamile kalirsin...
Ne ilaci vercek soledimi adıni? Arastirsaydin neymiş
haklısın canımm ama gidicem sanırım eşim çok sıktı canımı bu günüme sebep oldu o da git senin kilon ne ki millet 100 kiloyla hamile kalıyor diyoe tepem attı offfff ağlamamak için zor tutuyorum kendimiiiBebek tedavisi mi tatlım?
Bak ben 7.5 senelik evliyim.
Bu sene nisan ayından beri falan korunmuyoruz.
Kilodan dolayı olmadığını düşünüyorum ve kilo vermeden tedavi olmayı düşünmüyorum.
Gerçi ben kilo verince tedaviye gerek kalmayacak diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi.
Bence abin haklı.
Yani kimsenin lafını takma.
Benim arkamdan neler diyorlardır.
Yüzüme artık çocuk istiyoruz diyenler oldu eşimin tarafından.
Ben onlara çocuk istiyorsanız kendiniz yapın bizimki kimseyi ilgilendirmiyor dedim.
Ve şuan lafını edemiyorlar.
Kimi ilgilendirir ki çocuk durumu eşinle senden başka?
Gercı 4 aydır spor yapıyorum haftada 4 gun bugun kardıo kıstım 40 dk step zaten bır haftadır bacaklarım dokuluyodu hele ılk başladkm kas gevsetıcı ılaç kas gevsetıcı kremler neler neler ben asıl spınıng den korkuyom
8,30
2 dilim kızarmiş ekmek/1 yumurta/1kk peynir/1 çay kaşığı reçel
14,00
1 kase çorba/yeşil salata
19,00
1 kase çorba/ 1 kase yoğurt
su 2,5u geçer yatana kadar
Spor 30+30+30 = 1,5 saat yürüyüş
bugünn çokkkk kötüydü kaçırdım yemeğide eşimlede çok tartıştık sabahtan bunalıma girdim resme eşimin bu hallerinden bu tedavi konusunda ne desem hiç yorum yapmıyor habire senbilirsin senbilirsin insanın bir fikri olmaz mı ya bunun yokkk nasıl kocasın sen dedim gelenlerde soğuk nevale zaten menümü paylaşırım birazdan vurdum bende yemeğe psikolojim bozuldu yaa
yumurta geliştirici ilaç vericek canımm hep hormon yüklü ilaçlar
Of ya üzüldüm şimdi.. Madem sen bilirsin diyo sende nasıl istiyorsan öyle yap..bugünn çokkkk kötüydü kaçırdım yemeğide eşimlede çok tartıştık sabahtan bunalıma girdim resme eşimin bu hallerinden bu tedavi konusunda ne desem hiç yorum yapmıyor habire senbilirsin senbilirsin insanın bir fikri olmaz mı ya bunun yokkk nasıl kocasın sen dedim gelenlerde soğuk nevale zaten menümü paylaşırım birazdan vurdum bende yemeğe psikolojim bozuldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?