💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen bilirsin ama buraya kadar gelmişken 1 ay daha ertelemekten bir şey kaybetmezsin bence.

Of ya üzüldüm şimdi.. Madem sen bilirsin diyo sende nasıl istiyorsan öyle yap..
Ay birazda biz şımartıyoruz bu adamları yaaa. Tepemize çıkarıyoruz sonrada nazlarını edalarını çekiyoruz..
önce sen blirsin diyor sonra fikrini söylüyor beimkinin tam zıddı çatlicam sıkıntıdan yani yardımcı olduğu yokk umurunda değil ki hiçbişeyyy

Tabii sonrada doğurunca kilo ver dicek. Kolay sanıyolar işte.
Sadece çorbayla dayanabiliyor musun?
Benim midem kazınır :)
Duruyorum canım bu hafta favori menüm bu..
Haftaya allah kerim

Senının menulerın her zaman dengelı oldu bır gunle bıse olmaz yarın dengelersen yaga donusmez bugun yedın dıye yarına kılon artmaz onemlınolan yarını dengelemen ve yakman üzülme

Sen bilirsin ama buraya kadar gelmişken 1 ay daha ertelemekten bir şey kaybetmezsin bence.
bende öyle düşünüyorum dr sana öteki ay gel demiş dr dan iyimi biliyorsun falan filan diyorr hıhh akrabaları geldi hepsi bir ifadeyle sorup duruyor cinsler düşünmüyorum dedim çıktım surat ifadeleri o kadar kötüydükü yedimmde yedimm hırsımı ondan aldımmm

Senının menulerın her zaman dengelı oldu bır gunle bıse olmaz yarın dengelersen yaga donusmez bugun yedın dıye yarına kılon artmaz onemlınolan yarını dengelemen ve yakman üzülme
bu saatten sonra lokma yemicem daha ya gerçekten moralim sıfır ya misafirlerde cabası oldu bugünn offfffffffff

Bu erkek aileleri ne meraklı yahu gelinlere doğurtmaya.
Çok istiyorsanız kendiniz doğurun deseydin benim gibi.
Ay çok sinirlendim ya.

Bu erkek aileleri ne meraklı yahu gelinlere doğurtmaya.
Çok istiyorsanız kendiniz doğurun deseydin benim gibi.
Ay çok sinirlendim ya.
bu gelen kadının kendi kızıda tedavi görüyor kadını görsen kaynıyor ya kaynıyor ağzımdan lafı böyle tane tane almaya çalışıyor tedavi görüyormuyum görmüyormuyum planımız ne yoksa benimde mi olmuyo deli oldumm deliiiii yaaaa

4 e bu ayın sonunda giriyoruz ablacımm
E daha yenisiniz. derdi ne bunların. 4 yıl beklemiş eşin 1 aymı bekleyemicek..
Senin kızının tedavisi nasıl gidiyor diye sorsaydın ya asyam..
Bak nasıl susuyordu..

Kız öğlen salata akşam yoğurt varya...

Salata tamam da yoğurtla nasıl doyulur ki

Çok sinir bozucu gerçekten.
Lafı soksaydın kapak olsaydı bir daha didikleyemezdi belki.
Ben size ne benim şeyimden deyip geçiyorum valla karşımdaki kim olursa olsun lafımı sakınmam.

menümü vereyim de yorum yapınn deli olucamm yaa

sabah 1 kk peynir
yarım domates
1 salatalık
yeşilçay

öğlen
1 tabak yumurtalı köfte
salata

ara
1 fncan çayy
10 tane vardır saymadım ama sigara böreği
2 kivi

su 1,5 litre 2 ye tamamlarımm
spor yok malum misafirrler varddı dahada lokma koymam ağzıma şişmişim çatlicamm o sigara böreğini varya kadın soru sordu sinirlendim teptim sinirlendim teptim eşimede ayrı öfkeliydim deli oldummmm bugünn 1 soda içerim 1 saat sonra yarın bugünü dengelicem ama

E daha yenisiniz. derdi ne bunların. 4 yıl beklemiş eşin 1 aymı bekleyemicek..

Senin kızının tedavisi nasıl gidiyor diye sorsaydın ya asyam..
Bak nasıl susuyordu..
sordum abla pişkin pişkin diyor ki dr bişeyi yooooookkk olur dedi diyor ya mimikleri deli etti ya kadının bu menüme bir bakın nasıl hallederim bunu benn

diyemiyorum eşimin tarafı aradım ağzıma geleni söyledim eşime dedim senin için kimlerle muhattap oluyorum ama senin umrunda mı kii

Sen tam bi Atom Karınca olmuşun

Dengelersin asyacım üzme kendini hem bak dahada bişey yemem diyorsun.. Meraklanma bide bunun için stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…