- 5 Mayıs 2013
- 33.888
- 41.494
- 798
haklısın canımm ama gidicem sanırım eşim çok sıktı canımı bu günüme sebep oldu o da git senin kilon ne ki millet 100 kiloyla hamile kalıyor diyoe tepem attı offfff ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii
önce sen blirsin diyor sonra fikrini söylüyor beimkinin tam zıddı çatlicam sıkıntıdan yani yardımcı olduğu yokk umurunda değil ki hiçbişeyyyOf ya üzüldüm şimdi.. Madem sen bilirsin diyo sende nasıl istiyorsan öyle yap..
Ay birazda biz şımartıyoruz bu adamları yaaa. Tepemize çıkarıyoruz sonrada nazlarını edalarını çekiyoruz..
Tabii sonrada doğurunca kilo ver dicek. Kolay sanıyolar işte.haklısın canımm ama gidicem sanırım eşim çok sıktı canımı bu günüme sebep oldu o da git senin kilon ne ki millet 100 kiloyla hamile kalıyor diyoe tepem attı offfff ağlamamak için zor tutuyorum kendimiii
Duruyorum canım bu hafta favori menüm bu..Sadece çorbayla dayanabiliyor musun?
Benim midem kazınır :)
bugünn çokkkk kötüydü kaçırdım yemeğide eşimlede çok tartıştık sabahtan bunalıma girdim resme eşimin bu hallerinden bu tedavi konusunda ne desem hiç yorum yapmıyor habire senbilirsin senbilirsin insanın bir fikri olmaz mı ya bunun yokkk nasıl kocasın sen dedim gelenlerde soğuk nevale zaten menümü paylaşırım birazdan vurdum bende yemeğe psikolojim bozuldu yaa
Asya ne zamandır evlisiniz?önce sen blirsin diyor sonra fikrini söylüyor beimkinin tam zıddı çatlicam sıkıntıdan yani yardımcı olduğu yokk umurunda değil ki hiçbişeyyy
bende öyle düşünüyorum dr sana öteki ay gel demiş dr dan iyimi biliyorsun falan filan diyorr hıhh akrabaları geldi hepsi bir ifadeyle sorup duruyor cinsler düşünmüyorum dedim çıktım surat ifadeleri o kadar kötüydükü yedimmde yedimm hırsımı ondan aldımmmSen bilirsin ama buraya kadar gelmişken 1 ay daha ertelemekten bir şey kaybetmezsin bence.
Tabii sonrada doğurunca kilo ver dicek. Kolay sanıyolar işte.
Duruyorum canım bu hafta favori menüm bu..
Haftaya allah kerim
bu saatten sonra lokma yemicem daha ya gerçekten moralim sıfır ya misafirlerde cabası oldu bugünn offfffffffffSenının menulerın her zaman dengelı oldu bır gunle bıse olmaz yarın dengelersen yaga donusmez bugun yedın dıye yarına kılon artmaz onemlınolan yarını dengelemen ve yakman üzülme
4 e bu ayın sonunda giriyoruz ablacımmAsya ne zamandır evlisiniz?
bende öyle düşünüyorum dr sana öteki ay gel demiş dr dan iyimi biliyorsun falan filan diyorr hıhh akrabaları geldi hepsi bir ifadeyle sorup duruyor cinsler düşünmüyorum dedim çıktım surat ifadeleri o kadar kötüydükü yedimmde yedimm hırsımı ondan aldımmm
aynen öyle abla yaaaTabii sonrada doğurunca kilo ver dicek. Kolay sanıyolar işte.
Duruyorum canım bu hafta favori menüm bu..
Haftaya allah kerim
Kız öğlen salata akşam yoğurt varya...Çorbaları ben çok severim ama sadece 1 kase çorbayla duramazdım ben.
Yanında 1 dilim ekmek veya salata olsa olabilir ama.
bu gelen kadının kendi kızıda tedavi görüyor kadını görsen kaynıyor ya kaynıyor ağzımdan lafı böyle tane tane almaya çalışıyor tedavi görüyormuyum görmüyormuyum planımız ne yoksa benimde mi olmuyo deli oldumm deliiiii yaaaaBu erkek aileleri ne meraklı yahu gelinlere doğurtmaya.
Çok istiyorsanız kendiniz doğurun deseydin benim gibi.
Ay çok sinirlendim ya.
E daha yenisiniz. derdi ne bunların. 4 yıl beklemiş eşin 1 aymı bekleyemicek..4 e bu ayın sonunda giriyoruz ablacımm
Senin kızının tedavisi nasıl gidiyor diye sorsaydın ya asyam..bu gelen kadının kendi kızıda tedavi görüyor kadını görsen kaynıyor ya kaynıyor ağzımdan lafı böyle tane tane almaya çalışıyor tedavi görüyormuyum görmüyormuyum planımız ne yoksa benimde mi olmuyo deli oldumm deliiiii yaaaa
Kız öğlen salata akşam yoğurt varya...
bu gelen kadının kendi kızıda tedavi görüyor kadını görsen kaynıyor ya kaynıyor ağzımdan lafı böyle tane tane almaya çalışıyor tedavi görüyormuyum görmüyormuyum planımız ne yoksa benimde mi olmuyo deli oldumm deliiiii yaaaa
sordum abla pişkin pişkin diyor ki dr bişeyi yooooookkk olur dedi diyor ya mimikleri deli etti ya kadının bu menüme bir bakın nasıl hallederim bunu bennE daha yenisiniz. derdi ne bunların. 4 yıl beklemiş eşin 1 aymı bekleyemicek..
Senin kızının tedavisi nasıl gidiyor diye sorsaydın ya asyam..
Bak nasıl susuyordu..
diyemiyorum eşimin tarafı aradım ağzıma geleni söyledim eşime dedim senin için kimlerle muhattap oluyorum ama senin umrunda mı kiiSalata tamam da yoğurtla nasıl doyulur ki
Çok sinir bozucu gerçekten.
Lafı soksaydın kapak olsaydı bir daha didikleyemezdi belki.
Ben size ne benim şeyimden deyip geçiyorum valla karşımdaki kim olursa olsun lafımı sakınmam.
Sen tam bi Atom Karınca olmuşunEvet ama ben yerımde duramıyorum pıre gıbı Zıp zıpılk defa grup dersıne gordım ben %99 yaptım kesmedı kardıo kesmedı devam 2 saat salında durdum 30 dk gıdıp gelmem suan yordun degılım yarına cıkar acısı
Dengelersin asyacım üzme kendini hem bak dahada bişey yemem diyorsun.. Meraklanma bide bunun için stres yapma..menümü vereyim de yorum yapınn deli olucamm yaa
sabah 1 kk peynir
yarım domates
1 salatalık
yeşilçay
öğlen
1 tabak yumurtalı köfte
salata
ara
1 fncan çayy
10 tane vardır saymadım ama sigara böreği
2 kivi
su 1,5 litre 2 ye tamamlarımm
spor yok malum misafirrler varddı dahada lokma koymam ağzıma şişmişim çatlicamm o sigara böreğini varya kadın soru sordu sinirlendim teptim sinirlendim teptim eşimede ayrı öfkeliydim deli oldummmm bugünn 1 soda içerim 1 saat sonra yarın bugünü dengelicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?