abla varya kabıma sığmıyorum şu an o kadar öfkeliyimmm...menümde sırf karbonDengelersin asyacım üzme kendini hem bak dahada bişey yemem diyorsun.. Meraklanma bide bunun için stres yapma..
Geçmiş olsun cnmKızlar benim adam aradı hastaydı zaten yarın için doktordan randevu almış. Bu demekoluyorki yarın evde..
Kilomu bildiririm kaçak göçek girerim yine..
Mefkurem merak etme sana söz verdim yarın liste benim. Hastalıktan sızıp uyur nasılsa o arada yaparım..
Sözüm söz.
İyi yapmışsın, En azından bilsin akrabalarının neler dediğini.diyemiyorum eşimin tarafı aradım ağzıma geleni söyledim eşime dedim senin için kimlerle muhattap oluyorum ama senin umrunda mı kii
Asya aynen sakin ol kiloyu yine verirsin sekerim o onemli diik senin kilo Verme amacin bebek diilmiydi? Esinde ona kiziyodur hakli en bastan beri planiniz neyse ona sadik kalmani istiyor...önce sen blirsin diyor sonra fikrini söylüyor beimkinin tam zıddı çatlicam sıkıntıdan yani yardımcı olduğu yokk umurunda değil ki hiçbişeyyy
bu saatten sonra lokma yemicem daha ya gerçekten moralim sıfır ya misafirlerde cabası oldu bugünn offfffffffff
bu gelen kadının kendi kızıda tedavi görüyor kadını görsen kaynıyor ya kaynıyor ağzımdan lafı böyle tane tane almaya çalışıyor tedavi görüyormuyum görmüyormuyum planımız ne yoksa benimde mi olmuyo deli oldumm deliiiii yaaaa
Çorbaların ne çorbası tatlım8,30
2 dilim kızarmiş ekmek/1 yumurta/1kk peynir/1 çay kaşığı reçel
14,00
1 kase çorba/yeşil salata
19,00
1 kase çorba/ 1 kase yoğurt
su 2,5u geçer yatana kadar
Spor 30+30+30 = 1,5 saat yürüyüş
diyemiyorum eşimin tarafı aradım ağzıma geleni söyledim eşime dedim senin için kimlerle muhattap oluyorum ama senin umrunda mı kii
Sen tam bi Atom Karınca olmuşun
Yaa asya tamam sakinleş biraz..abla varya kabıma sığmıyorum şu an o kadar öfkeliyimmm...menümde sırf karbon
Ayyy hele benimki.. Sanırsın ölüm döşeğinde..Geçmiş olsun cnm
Adamların hastalıkları malum
Sanki zekarette oluyorlar, töbe töbe
Giremezsen sorun değil cnm
Geçte olsa bi ara yaparım
hemde öyle uğraşıyorlarki gülü rabbimmm kimseyi kimsenin diline düşürmesinnn Allahtan bubu diliyorumm onlarınn böyle birşey yapacaklarını tahmin ediyordum eşimde üstüne tuz biber oldu bugün hayretbişeyy ya yum köfte sıkıntı değildi onu yicemi biliyordum ama sigara böreği batırdı menümüüMerak etme dedımya yarın yakarsan bıse olmaz sen hep dengelı ve az yıyosun bugunde senın swrbest gunun evde mısafır varken zor oluyor
Mılletın işi gücü yokmu kendı başlarındada var hala başka insanlarda acık arıyolar kı bu normal bıse herkezın cok rahat cocugu olmaya bılır benım yengemde tedavı oldu yumurtalıgının bırı alındı tedavıyle hamıle kaldı 18 yıl once sımdı tıp daha iyi hiç bir sorunu olmayıp hemen çocugu olmayan ınsanlar var benım bır ark 50 kılo hıc bır sıkıntısı yok 1 sene sonunda hamıle kaldı mılletın derdı yok baskalarıyla ugrasıyor benım enerjım bır bana yetıyor
yarın detoks mu yapsam ablaaYaa asya tamam sakinleş biraz..
Karbonsa karbon.. Hem senin vücudun okadar hasretki karbona nasıl yaktığını bilememiştir korkma.
Ayyy hele benimki.. Sanırsın ölüm döşeğinde..
Benimle ilgilenmiyosun.
Yok bişey istiyonmu diye sormuyosun..
Ay alt tarafı boğazı şişmiş yaaa.
Yarın sınav bana sınav. Dövmezsem iyi...
Bebek gibi ya, uyursa yaparım aşkımnolacak.
Ay inşallah uyur yaaa.
Yoksa yarın gün bitmez..
Listeyi yapmak için her fırsatı değerlendireceğimden emin olabilirsin...
Her gün değişiyor. Dün domatesti. Bugün tarhana..Çorbaların ne çorbası tatlım
Örnek alanlarda bilsin
Tabiki çok güzel
Kısır az ye bari tartıda üzülme yarın..Menumu veriyim aksam misafirlikteyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
12:30 1/2 haslanmis patates
1 cay kasigi tereyagi
Az sütle pure yaptim
16:30 1/2 kase musli
20:00 az kisir yerim
Su 2
Hayır bir gün kaçırdın diye detoksmu yapılır?yarın detoks mu yapsam ablaa
Asyam öncelikle bi sakin ol kuzumabla varya kabıma sığmıyorum şu an o kadar öfkeliyimmm...menümde sırf karbon
Güzelim akşam kısır yiyeceksen niye öğlen püre yiyosunkiMenumu veriyim aksam misafirlikteyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin
12:30 1/2 haslanmis patates
1 cay kasigi tereyagi
Az sütle pure yaptim
16:30 1/2 kase musli
20:00 az kisir yerim
Su 2
abla bu ay sonunda 4 yıl olacak bir bayramda görüşürüm birde yeni evime geldiler oda kendi kendilerini davet ettilerr abla o börekk kaç kaloridir kimbilirrrrrrAsyam öncelikle bi sakin ol kuzum
Başkaları yüzünden eşinle aranı bozma
Hele elalem için moralini bozmaya değermi
Hatır gönül biyere kadar
Senin hatan cevabını verip kadını susturamamışın
İçine atıncada hırslanıyosun
Akraba bile olsa sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme
Tmm küsme ama mesafeni koy
Diğer Konuda
Sen ne istiyosun ona karar ver
Ayrıca menüde sigara Böreği dışında bişey yokki zaten
Senin vücut şaşırmıştır iyice
Kız bırak şimdi böreği falanabla bu ay sonunda 4 yıl olacak bir bayramda görüşürüm birde yeni evime geldiler oda kendi kendilerini davet ettilerr abla o börekk kaç kaloridir kimbilirrrrrr
Asyam olmuşla ölmüşe çare yok..abla bu ay sonunda 4 yıl olacak bir bayramda görüşürüm birde yeni evime geldiler oda kendi kendilerini davet ettilerr abla o börekk kaç kaloridir kimbilirrrrrr
hemde öyle uğraşıyorlarki gülü rabbimmm kimseyi kimsenin diline düşürmesinnn Allahtan bubu diliyorumm onlarınn böyle birşey yapacaklarını tahmin ediyordum eşimde üstüne tuz biber oldu bugün hayretbişeyy ya yum köfte sıkıntı değildi onu yicemi biliyordum ama sigara böreği batırdı menümüüyarına çaresine bakmam lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?