💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Geçmiş olsun cnm
Adamların hastalıkları malum
Sanki zekarette oluyorlar, töbe töbe

Giremezsen sorun değil cnm
Geçte olsa bi ara yaparım

önce sen blirsin diyor sonra fikrini söylüyor beimkinin tam zıddı çatlicam sıkıntıdan yani yardımcı olduğu yokk umurunda değil ki hiçbişeyyy
Asya aynen sakin ol kiloyu yine verirsin sekerim o onemli diik senin kilo Verme amacin bebek diilmiydi? Esinde ona kiziyodur hakli en bastan beri planiniz neyse ona sadik kalmani istiyor...
Sen ne istiyorsun onemli olan o hem belki aldigin hormonlar kilo vermene yardimci olur herkeste farkli...
Sen ne istiyorsun?
Mesela ben ogluma 93 le hamile kaldim
Ilk hedefim o kiloya inmek sonra hamile kalana kadar 4 daha versem diyorum bu kez dogum dan sonra hemen devam ederim isteyince yapabilcegimi gordum

bu saatten sonra lokma yemicem daha ya gerçekten moralim sıfır ya misafirlerde cabası oldu bugünn offfffffffff

Merak etme dedımya yarın yakarsan bıse olmaz sen hep dengelı ve az yıyosun bugunde senın swrbest gunun evde mısafır varken zor oluyor

Mılletın işi gücü yokmu kendı başlarındada var hala başka insanlarda acık arıyolar kı bu normal bıse herkezın cok rahat cocugu olmaya bılır benım yengemde tedavı oldu yumurtalıgının bırı alındı tedavıyle hamıle kaldı 18 yıl once sımdı tıp daha iyi hiç bir sorunu olmayıp hemen çocugu olmayan ınsanlar var benım bır ark 50 kılo hıc bır sıkıntısı yok 1 sene sonunda hamıle kaldı mılletın derdı yok baskalarıyla ugrasıyor benım enerjım bır bana yetıyor

8,30
2 dilim kızarmiş ekmek/1 yumurta/1kk peynir/1 çay kaşığı reçel
14,00
1 kase çorba/yeşil salata
19,00
1 kase çorba/ 1 kase yoğurt
su 2,5u geçer yatana kadar
Spor 30+30+30 = 1,5 saat yürüyüş
Çorbaların ne çorbası tatlım
Örnek alanlarda bilsin

Tabiki çok güzel

Sen tam bi Atom Karınca olmuşun

Evet ıste ınsanın hedefı olunca nelet yapıyormus ben dedım yarım yamalak yaparım baktım mılllet dokuluyor sansıma hocanın arksasında en gorunur noktada kalmısım hepsını yaptım 3 ,4 kere şaşrdım bakalım akşam yazıcam begencekmksınız

abla varya kabıma sığmıyorum şu an o kadar öfkeliyimmm...menümde sırf karbon
Yaa asya tamam sakinleş biraz..
Karbonsa karbon.. Hem senin vücudun okadar hasretki karbona nasıl yaktığını bilememiştir korkma.
Geçmiş olsun cnm
Adamların hastalıkları malum
Sanki zekarette oluyorlar, töbe töbe

Giremezsen sorun değil cnm
Geçte olsa bi ara yaparım
Ayyy hele benimki.. Sanırsın ölüm döşeğinde..
Benimle ilgilenmiyosun.
Yok bişey istiyonmu diye sormuyosun..
Ay alt tarafı boğazı şişmiş yaaa.
Yarın sınav bana sınav. Dövmezsem iyi...
Bebek gibi ya, uyursa yaparım aşkımnolacak.
Ay inşallah uyur yaaa.
Yoksa yarın gün bitmez..
Listeyi yapmak için her fırsatı değerlendireceğimden emin olabilirsin...

hemde öyle uğraşıyorlarki gülü rabbimmm kimseyi kimsenin diline düşürmesinnn Allahtan bubu diliyorumm onlarınn böyle birşey yapacaklarını tahmin ediyordum eşimde üstüne tuz biber oldu bugün hayretbişeyy ya yum köfte sıkıntı değildi onu yicemi biliyordum ama sigara böreği batırdı menümüü yarına çaresine bakmam lazımmm

yarın detoks mu yapsam ablaa

Çorbaların ne çorbası tatlım
Örnek alanlarda bilsin

Tabiki çok güzel
Her gün değişiyor. Dün domatesti. Bugün tarhana..
Menumu veriyim aksam misafirlikteyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin

12:30 1/2 haslanmis patates
1 cay kasigi tereyagi
Az sütle pure yaptim

16:30 1/2 kase musli

20:00 az kisir yerim
Su 2
Kısır az ye bari tartıda üzülme yarın..

abla varya kabıma sığmıyorum şu an o kadar öfkeliyimmm...menümde sırf karbon
Asyam öncelikle bi sakin ol kuzum
Başkaları yüzünden eşinle aranı bozma
Hele elalem için moralini bozmaya değermi
Hatır gönül biyere kadar
Senin hatan cevabını verip kadını susturamamışın
İçine atıncada hırslanıyosun
Akraba bile olsa sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme
Tmm küsme ama mesafeni koy

Diğer Konuda
Sen ne istiyosun ona karar ver

Ayrıca menüde sigara Böreği dışında bişey yokki zaten
Senin vücut şaşırmıştır iyice

Menumu veriyim aksam misafirlikteyim
9:00 2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
Peynir
Zeytin

12:30 1/2 haslanmis patates
1 cay kasigi tereyagi
Az sütle pure yaptim

16:30 1/2 kase musli

20:00 az kisir yerim
Su 2
Güzelim akşam kısır yiyeceksen niye öğlen püre yiyosunki

Kısırıda abartma salatası bol Kısırıda az olsun

abla bu ay sonunda 4 yıl olacak bir bayramda görüşürüm birde yeni evime geldiler oda kendi kendilerini davet ettilerr abla o börekk kaç kaloridir kimbilirrrrrr

abla bu ay sonunda 4 yıl olacak bir bayramda görüşürüm birde yeni evime geldiler oda kendi kendilerini davet ettilerr abla o börekk kaç kaloridir kimbilirrrrrr
Kız bırak şimdi böreği falan
Zaten erken yemişin
Yarın karbon almazsın olur biter

Ben çok araştırdım bır gun kacınfa ertesı gun telafı edılmezsr yag donusuyormus yarın spora 20 dk eklersın olur bıter herseyden mahkum yaşayamayız burda en ıstıkrarlı menusu hep super olan bırısın 1 günde hiç bişe olmaz emın ol tesellı olsun dıye demıyorum fıtness hocalarınınn dıyetısyenlerın yazılarını okuyorum burda haftada 2,3 kacamak yapan var sen sımdı sınırlısınya o yzuden stres yapıyosun mıllet olanıda olmayanıda soylet ıslerı yok kendı acıklarını saklar baskasına laf atarlar srn ne desen anlamazlar ınsanlar ceaıt cesıt bosver enpatı yapamıyolar bende babamı kaybettım daha ölduguu gün en yakınlarınızdan neler duydum gömuldu eve geldık hemen yatagını kaldırmaya kalktılar cınnet gecırdım her yerde kendını bılemz ınsan var degmez bızde hep alttan alıyoduk babamdan sonra herkez alıyor cevabını tabı sımdı cevap verıyoruzya bızdem kotusu yok bende çok takarım kafama uyuyamam aglarım ama kımseye artık yansıtmıyorum canım dersın en buyuk kazıgı atar dost sanarsın dedıkodunu yapar aman bende çok doluyum kımseyle gorusmuyorum pek kımseye gıtmıyorum ev kızı oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…