- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
- 408
Tesekkur ederim biraz boydan kurtariyorum bi de belim cabuk inceliyo basen kalca ve goguste sıkınti yasiyorum
Zuhal ablacim Meliha ablacim ve beni izleyen arkadaslar resim yukledim yillar sonra aldigim 40 beden kiyafetimle bakin bi nasil olmus kaldiricam tekrar
Su ana kadar 12 kilo verdim yaklasik cok tesekkur ederimMuthis olmus kac kilo verdin
Benim cok fazla yuruyus sansim yok esimden dolayi ama kizimi almaya falan giderken yolu uzatiyorum evde bisikletim var onunla cabaliyorum sadeceOnlar bıle aşırı goze batmıyor onlarda yuruyusle ıncelır
Kizlar yumurta ve kaşar olcak orasiMenum
Sabah limonlu ihlamur
1 ba4dak tarcinli balli sut
Oglen yumurta kadar minik lokma ekmek
3 gibi 1 kucuk muz
Askam ayran corbasi ve yesil mercimekli bulgur pilavi
Tesekkur ederim ablacim aslinda bazi kiyafetlerde hala 44 42 giyiniyorum ama bu kiyafetin 40 i oldu
Allah ne diyeyimKizlar yumurta ve kaşar olcak orasi1 harf cumleyi nasil etkilemis ya
Benim cok fazla yuruyus sansim yok esimden dolayi ama kizimi almaya falan giderken yolu uzatiyorum evde bisikletim var onunla cabaliyorum sadece
E ben goremiyorum neden ki acabaTesekkur ederim ablacim aslinda bazi kiyafetlerde hala 44 42 giyiniyorum ama bu kiyafetin 40 i oldu
79 u görmek içinmi yedinBgn oyle bi yemisim ki kizlarTarti gununun hatri olsun. Pazartesi 79lari gormezsem olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?