Zuhal abla cım başarı hikayeleri için çok teşekür ederiz harika hikayeler etkiliyor şahsen beni ☺
Emelcim dr lar önermiyor ama ben yemekten sonra su içmezsem doyduğumu anlamıyorumSlm
Zuhal abla menun su gibi masallah.
Kizlar.ben cok ciddi soyluyorum bu aralar hic doymuyorum. Aksam yemek yedim bi saat sonra yine yedim.
Yazicam simdi
Rica ederim tatlımZuhal abla cım başarı hikayeleri için çok teşekür ederiz harika hikayeler etkiliyor şahsen beni ☺
Sadece öğlen biraz fazla olmuş cnmİSTE MENUM
KAHVALTİ 07.30 2 ç. ekmegi 1h.yumurta 2 yk z.yagli kapya biberli sote
SAAT 11.00 t.kahvesi tek sekerli
OGLE 14.50 kasarli yumurta maydonoz az aci sos 2 ç.ekmegi 3 sıkım c.kofte 2 etimek
AKSAM 18.00 4 yk yesil fasulye 1 kofte kadar et 1 kase cacik
SAAT 19.00 1 Kase cacik bir isirimlik k.ekmegi
SU 2.5 lt olur
Niye hastaneye gittin cnmBugun menum iç acici degil ama;
Sabah:hastaneye gittim,
Oglen:hastanedeydim,orada bi kahve 2 tane küçük kek yedim
Arada : eve gelmistim.kizim durmadi.okul felan derken yine yiyemedim.
Sonra saat 4: 30 1 elma, 1 mandalina
Aksam: 1 tabak yogurt lu karnibahar yemegi ( sarimsakli, zeytinyagli) 4 tane kofte
Sıkılasmadan suphem yok ta kas yaptmmi yag ne kadar gitti meraktayim sadeceeOlur sende spor yapıyosun sıkılasmayı farakedıyorsundur
Küçük kizim hastaNiye hastaneye gittin cnm
Ben kaçırdım heralde
Tabiki menün akşam hariç sağlıksız olmuş
Sıkılasmadan suphem yok ta kas yaptmmi yag ne kadar gitti meraktayim sadecee
Bu azimle sen hemencecik 69 da görürsün fıstığımAnneme geldim misafirleri var ve cay fasli fenaa :) ama hic gozum yok israr ettiler genede yemedim gozum 71 den baskasni gormuyorr :))
Diş çıkarma bazen zorlu olabiliyor cnmKüçük kizim hastadis cikariyo
Kız neymişin sen öyleİyi aksamlar herkese albume resim attim 85 kilolardaki halim yani zayiflamaya karar vermeden yaklasik 1 hafta onceki halim kardesimi askere gondermeye gidince kiyafetini giymistim tabi altimda normal kiyafetlerim de vardi ama durumumun vahimligi ortada kaldirmadan bakin sonra silicem
Tesekkur ederim ablacim cok mutlu oldum sozlerinden alttan giyindigim kiyafetler de biraz kalindi ama yinede bu gorunen koyu degistirmiyo daha yolum var ama sizlerin destegiyle daha zayif hallerimi de paylasicam insallahKız neymişin sen öyle
Hele üst tarafın çokmuş
Maşallah nekadar çok farketmiş
Şimdi fıstık gibi olmuşun
Elbisede çok yakışmış
Bana göre şu anda bile normal sayılırsınTesekkur ederim ablacim cok mutlu oldum sozlerinden alttan giyindigim kiyafetler de biraz kalindi ama yinede bu gorunen koyu degistirmiyo daha yolum var ama sizlerin destegiyle daha zayif hallerimi de paylasicam insallah
1 haftacık bana tatil olur abla diğer cuma ayın 18 inde muhakak bildirim yapıcam teşekür ederim abla cım kabul ettiğiniz içinRica ederim tatlım
Bu gerçek başarılar hepimize iyi geliyor
Özellikle Güldemirin hikayesini okumadıysan mutlaka oku
Benim başlamamda çok büyük etken oldu
Tartılmak istemediğini yazmışsın cnm
Sen bilirsin, tartılmazsan listeye giremezsin
Şahsen ben tartılmazsam çatlarım
abla beni izler misin ben göremiyorum ☺İyi aksamlar herkese albume resim attim 85 kilolardaki halim yani zayiflamaya karar vermeden yaklasik 1 hafta onceki halim kardesimi askere gondermeye gidince kiyafetini giymistim tabi altimda normal kiyafetlerim de vardi ama durumumun vahimligi ortada kaldirmadan bakin sonra silicem
Abla adim cikmis 9a inmez 8e79 u görmek içinmi yedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?