💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Dıycektım tanıdık çünkü bayılıyorum oraya bide uzak olmasa varya her ay orda olurum :) dıycektım sonra baska ıl cıkar rezıl olma sor dedım 2 gındur sorcam fotoya bakıp duruyorum
Himm :)) olsun benzettim diyebilirdin icinde niye tuttun:)) evet uzak baya arabasiz zor gitmek.bende cok seviorum

Himm :)) olsun benzettim diyebilirdin icinde niye tuttun:)) evet uzak baya arabasiz zor gitmek.bende cok seviorum

Duanın yerı olmaz ama orda dua etmeyı sevıyorum evet arabasız çok zor ıkı kere otobusle gıttım mahvoldum hele ılkınde kış kar yagıyor ne fenaydı

Duanın yerı olmaz ama orda dua etmeyı sevıyorum evet arabasız çok zor ıkı kere otobusle gıttım mahvoldum hele ılkınde kış kar yagıyor ne fenaydı
Ee Allah dostunun ruhaniyeti var insallah huzur olmazmi.Orasi bide yuksek ya hava degisken oluyor cok.mahvolunur yani baya uzadiya yolu. Ama anadolu kavaginin ordaki evlere de bayiliyorum ya sahil kenari yesillik sessiz villa hep. Cok nezih yazin ayri bi guzelll

Bende bayılıyorum gecen ay gıttım anadolu kavagına nasıl bır keyıf sessız yesıllık denız ordakı balıkcılarsa guzel araba yoksa gezmek işkence bende arkadaşla gıdıyorum nadır ama dedıgın gıbı çok guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…