Liste için eline sağlık tatlım. Kilo veren veren ve vermeye çalışan herkesi kutluyorum. Tebrikler
Rica ederim kızlar ne demek.Defne tskler eline saglik.
Teşekkürler gülüm.İçim eridi adeta süpermiş
Çok geçmiş olsun dikkat et
Geçmiş olsun eşine. Sana da helal olsun :)
Biz gorebiliyozmuki?Tesekkur ederim ablacim cok mutlu oldum sozlerinden alttan giyindigim kiyafetler de biraz kalindi ama yinede bu gorunen koyu degistirmiyo daha yolum var ama sizlerin destegiyle daha zayif hallerimi de paylasicam insallah
Acaba niyeee Abla adim cikmis 9a inmez 8e
Hadi insallah ablacim hep beraber gorelimm..Bu azimle sen hemencecik 69 da görürsün fıstığım
Anadolu kavagi Yuşa tepesi orasiH M senun avatar dakı foto neresı
Anadolu kavagi Yuşa tepesi orasi
Himm :)) olsun benzettim diyebilirdin icinde niye tuttun:)) evet uzak baya arabasiz zor gitmek.bende cok seviorumDıycektım tanıdık çünkü bayılıyorum oraya bide uzak olmasa varya her ay orda olurum :) dıycektım sonra baska ıl cıkar rezıl olma sor dedım 2 gındur sorcam fotoya bakıp duruyorum
Himm :)) olsun benzettim diyebilirdin icinde niye tuttun:)) evet uzak baya arabasiz zor gitmek.bende cok seviorum
Ee Allah dostunun ruhaniyeti var insallah huzur olmazmi.Orasi bide yuksek ya hava degisken oluyor cok.mahvolunur yani baya uzadiya yolu. Ama anadolu kavaginin ordaki evlere de bayiliyorum ya sahil kenari yesillik sessiz villa hep. Cok nezih yazin ayri bi guzelllDuanın yerı olmaz ama orda dua etmeyı sevıyorum evet arabasız çok zor ıkı kere otobusle gıttım mahvoldum hele ılkınde kış kar yagıyor ne fenaydı
Ee Allah dostunun ruhaniyeti var insallah huzur olmazmi.Orasi bide yuksek ya hava degisken oluyor cok.mahvolunur yani baya uzadiya yolu. Ama anadolu kavaginin ordaki evlere de bayiliyorum ya sahil kenari yesillik sessiz villa hep. Cok nezih yazin ayri bi guzelll
Haketmis olabilirm tabiAcaba niyeee 
Bende proflme 75 kg halimi koyayim kaldiririim hemen
Ozlemm ah ozlemmm ben neler yedim su iki saatte
Yemin ederim durduramiyorum kendimi hayatim da ilkkez oluyor boyle aman yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?