geçmiş olsun özlemiş.Menum sabah peynir elma pekmezi
Oglen 4 kasik bulgur pilavi yogurt
3 gibi minik mozaik pasta
Aksam 5 kasik menemen
Grip oldum istahta yok fazla limon sıkıp iciyom arada
Ne problemliymisim ben be siz gecmis olsun dedikce farkettimgeçmiş olsun özlemiş.
Ne problemliymisim ben be siz gecmis olsun dedikce farkettim
Ne problemliymisim ben be siz gecmis olsun dedikce farkettim
hüsna abla tebrik ederim valla bebeğin vardı senin yalnış hatırlamıyorsam hep spor yapıyorsun haftada kaç saat spor yapıyorsun acaba ablaİyi aksamlar kzlar bugun ki menumu ablamardaydim o ne yaptiysa ona gore ayarladim
Sabah
09:30
1 bardak ilik limonlu su
Yarim saat yuruyus
Kahvalti
11:00
İki yemek kasigi lor penirli yumurta
2 kasik menemen
2 dilim kup peyniri
Ara
14:30
1 elma
Aksam
17:30
2 yk pirinc pilavi
2 yk kuru fasulye
2-3 catal pazi( pancar)kavurmasi
Biraz salata
Su
3 litre
Spor
30+30 yuruyus
1 saat bisiklet
Yarim saat oyun havasi actik kudurduk bacilarimla
boyun kaç fotona baktım son halin şu an böylemi 64 kilomuO zaman senı bır derdım var kosesıne alalım
melihacim Leslie mi yaptım.2millik
boyun kaç fotona baktım son halin şu an böylemi 64 kilomu
oy oy oy oyyyAtın beni denizlere.....tezgahta duran kestane şekeri bilmem kaçıncı kez suya kalkışımda sonunda beni ele geçirdi. Zaten canım tatlı istiyordu. Tatlı krizim 3 adet kestane şekeriyle sona erdi. Yarın bunu telafi edeceğim söz ;(
oy oy oy oyyy
kötü olmuş.
gece açıkmaları cok kötü .mutfağa bile yaklasmamak lazım
Ben goremedimm amaa157 şuan 66,800 fotoda 64 falanım ve orda bacaklarım şuankınden ınce şıanda o pantalon oluyor bana ama o zaman çok rahattı ustundekı bol kesım 3,4 kılo versem ama bacaklardan o zaman ıyı olcak bıde fotoda şişmanmı zayıfmı dusundun ?
Hic problem yok meliha abla sen yemeedin biseycik :) devam et yolundaki sekerleri at kenaraAtın beni denizlere.....tezgahta duran kestane şekeri bilmem kaçıncı kez suya kalkışımda sonunda beni ele geçirdi. Zaten canım tatlı istiyordu. Tatlı krizim 3 adet kestane şekeriyle sona erdi. Yarın bunu telafi edeceğim söz ;(
canım yaaaa ekmek benim de zaafım.Canan Karatay da dediği gibi ekmek yemeden doymam sanıp 2 saat sonra tekrar açıkıyoruz .bütün hamurisleri aynı işte malesef.
Cnmcim keci boynuzu pkmezyle limon veya portskal suyunu karstrp ic. Cok iyi geliyo c vitamni deposu. Taze siklms olcak tbi.Menum sabah peynir elma pekmezi
Oglen 4 kasik bulgur pilavi yogurt
3 gibi minik mozaik pasta
Aksam 5 kasik menemen
Grip oldum istahta yok fazla limon sıkıp iciyom arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?