💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

hüsna abla tebrik ederim valla bebeğin vardı senin yalnış hatırlamıyorsam hep spor yapıyorsun haftada kaç saat spor yapıyorsun acaba abla

boyun kaç fotona baktım son halin şu an böylemi 64 kilomu

157 şuan 66,800 fotoda 64 falanım ve orda bacaklarım şuankınden ınce şıanda o pantalon oluyor bana ama o zaman çok rahattı ustundekı bol kesım 3,4 kılo versem ama bacaklardan o zaman ıyı olcak bıde fotoda şişmanmı zayıfmı dusundun ?

Atın beni denizlere..... tezgahta duran kestane şekeri bilmem kaçıncı kez suya kalkışımda sonunda beni ele geçirdi. Zaten canım tatlı istiyordu. Tatlı krizim 3 adet kestane şekeriyle sona erdi. Yarın bunu telafi edeceğim söz ;(

oy oy oy oyyy
kötü olmuş.
gece açıkmaları cok kötü .mutfağa bile yaklasmamak lazım

Ben goremedimm amaa

Hic problem yok meliha abla sen yemeedin biseycik :) devam et yolundaki sekerleri at kenara benm tam donemim gecikicek sanrm tatli beni yoklamasn die ugrasiyomm

Menum sabah peynir elma pekmezi
Oglen 4 kasik bulgur pilavi yogurt
3 gibi minik mozaik pasta
Aksam 5 kasik menemen

Grip oldum istahta yok fazla limon sıkıp iciyom arada
Cnmcim keci boynuzu pkmezyle limon veya portskal suyunu karstrp ic. Cok iyi geliyo c vitamni deposu. Taze siklms olcak tbi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…